|
По рен тв сча обьявили о полном разгроме 79-й бригады, показывают и как их расстреливают с минометов и то что осталось от техники. Гнетущее зрелище.
Ну есть там какая-то партия у него, не помню, читала. Только мало кто знает, что она его, в статье писали, что пока это не афишируется. Щас поищу.О! Вспомнила - Солидарность, называется)
Как-то так
Згідно з результатами дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг», якби вибори до Верховної Ради України відбувалися на початку липня 2014 року, то участь у них взяли б близько 60% виборців. Найвищий рівень мобілізації фіксується на Галичині, в Києві, Центрі та на Заході (близько 80%). Найнижчий – на Донбасі (27%) та Півдні країни (37%).
Якби вибори до Верховної Ради України відбувалися на початку липня 2014 року, то перемогу здобула б партія «Солідарність». Так, 23% опитаних (серед тих, хто взяв би учать у виборах) проголосували б за Солідарність, 13% – за Радикальну партію, 11% – за Батьківщину, 7% – за УДАР, 5% – за Громадянську позицію. Близько 4% виборців готові голосувати за Свободу та КПУ. Близько 3% набрали би Сильна Україна, Партія регіонів та Фронт змін. Партія Ольги Богомолець набрала би трохи менше 2%, Правий сектор та Самопоміч Андрія Садового – близько 1%. Ще близько 4% виборців підтримали б інші партії, не визначились з вибором – 16%.
http://glavcom.ua/articles/21072.html
Последний раз редактировалось m-a-sh-a; 24.07.2014 в 18:06.
Моє ставлення до Вас залежить від Вашого ставлення до України.
Ой,началась знакомая песТня))))))Было дело.было.Только вот думаю,что ж должно произойти в Вашей жизни,чтоб Вы поняли,что живёте в Украине?Вот для меня лично ,решающим стал Майдан,который я поначалу и не воспринимала,покуда не начали людей безоружных убивать.А когда Вы поймёте,что живёте в Украине,а не в Новороссии?Кстати,там всем уже косточки перемыли на вашем ,сепаратичном форуме?))))
спешите делать добро
Письмо украинки голландцу, потерявшему дочь
http://uainfo.org/yandex/362430-pismo-ukrainki-gollandcu-poteryavshemu-doch.html
Социальные закладки