Тема: Политические разговоры на злободневные темы

Закрытая тема
Страница 18313 из 22853 ПерваяПервая ... 17313 17813 18213 18263 18303 18311 18312 18313 18314 18315 18323 18363 18413 18813 19313 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 366,241 по 366,260 из 457048
  1. Вверх #366241
    Не покидает форум Аватар для Onewinged
    Цитата Сообщение от SanaMebel Посмотреть сообщение
    Я в случае рассказа, какая "россия-великая держава" задаю вопрос: "а почему же большинство населения нищие"???
    Чаще всего ответом служит - "это все Америка!" (при этом американца такие видели только по ящику), "в Европе еще хуже!" (понятное дело, что дальше своего Круглозажопинска говоривший не выезжал) и так далее...
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

2. Вверх #366242
    Не покидает форум Аватар для Хабиба
    Я в случае рассказа, какая "россия-великая держава" задаю вопрос: "а почему же большинство населения нищие"???
    они это отрицают
    у них понятие нищеты другое
    если есть деньги на бухло-ты уже не нищий

3. Вверх #366243
    Не покидает форум Аватар для Dr. Кот
    Цитата Сообщение от Joozy Посмотреть сообщение
    50 лет непрерывно гнили, видишь, наконец сгнили до траура
    думаешь это выглядит смешно?
    Je vote pour le cochon Goloborodko! :)

4. Вверх #366244
    Чёрти что и чёрти как

Цитата Сообщение от Хабиба Посмотреть сообщение
    это тупая шутка
    кто ж спорит
    Труп кукурит бабушка моя

5. Вверх #366245
    Живёт на форуме Аватар для Vlad_FT

6. Вверх #366246
    кто ж спорит
    с тобой никто не спорит
    шутить над чужой бедой может только дебил

7. Вверх #366247
    На протяжении двух суток 21-22 июля погибли пятеро бойцов батальона Айдар. Об этом говорится в сообщении на странице батальона в Facebook.

"С прискорбием сообщаем, что за 21-22 июля бойцы БТО Айдар потеряли 5 боевых побратимов:

1. Королько Николай Петрович, 1988 г.р., Волынь;
    2. Михайлов Олег Николаевич, 1968 г.р., Волынь;
    3. Муха Владимир Александрович, 1994 г.р., Винничина;
    4. Тома Геннадий Леонидович, 1973 г.р., Харьковщина;
    5. Ящук Павел Владимирович, 1966 г.р., Киев.

"Для нас каждый из них - герой, отдавший самое дорогое, что имел, во имя единства своей страны. Мы скорбим и плачем вместе с родными и близкими. Мы знаем, что лучшей памятью о них будет продолжение нашей освободительной миссии", - сказано в сообщении.

Ранее сообщалось, что украинские силовики после освобождения Рубежного и Северодонецка продолжают наступать в направлении Луганска и Алчевска.

8. Вверх #366248
    Один из террористов, которые орудуют на Донбассе, рассказал журналистам немецкого издания Frankfurter Allgemeine, что боевики после авиакатастрофы 17 июля получили команду "задержать украинских пилотов". Об этом сообщает "Инопресса".
    "Новая информация по поводу крушения авиалайнера "Malaysia Airlines" с 298 пассажирами и членами экипажа на борту указывает на то, что виновниками авиакатастрофы могли стать пророссийские террористы на востоке Украины", - пишет Frankfurter Allgemeine.
    Издание перепроверило материал итальянской газеты Corriere della Sera о разговоре с террористом, который рассказал о том, что через несколько минут после крушения самолета получил приказ от командира немедленно выехать со своим подразделением к месту падения и захватить спасшихся на парашютах пилотов.
    "Такое распоряжение, отданное сразу после крушения, свидетельствует о том, что боевики располагали информацией о сбитом самолете с самого начала, что, в свою очередь, говорит о том, что именно они и обстреляли его", - пишет издание.
    Другие террористы из того же подразделения подтвердили Frankfurter Allgemeine достоверность информации, опубликованной итальянской газетой. Двое из них даже назвали свои позывные.

Группа, по словам первого боевика, получила приказ "выдвинуться к месту падения и найти парашютистов". Второй террорист заявил, что "все самолеты, пролетающие над этой территорией, вражеские, поскольку у нас самолетов нет вообще".

9. Вверх #366249
    Американські законодавці від обох партій кажуть, що Росія повинна заплатити ціну за події в Україні, але ця ціна може бути стягнута тільки при повній та активній співпраці з Європою.

Члени Конгресу уважно стежать за перебігом засідання міністрів закордонних справ Європейського Союзу, яке відбувається в Брюсселі.

Катастрофа літака авіакомпанії Malaysia Airlines над Східної України викликало хвилю такої різкої риторики щодо Росії, яку на Капітолійському пагорбі не бачили з часів «холодної війни».

Сенатор Ден Коутс заявив, що президентом Росії Володимиром Путіним керують «патологічна невпевненість» та «імперські амбіції». На думку законодавця, Путіна треба змусити припинити інтервенцію в Україну.

«Я вважаю, що нам треба зробити все можливе, щоб поставити економіку Росії на коліна, - заявив Коутс. - Ми повинні стати свідками обвалу російського фондового ринку. Ми повинні стати свідками зниження підтримки будь-яких російських товарів та експорту».

Але для того, щоб подальші санкції були ефективними, США та їхні європейські союзники повинні виступити єдиним фронтом, вважає сенатор-демократ Кріс Мерфі.

«У Брюсселя цього тижня є можливість надіслати Росії недвозначний сигнал, що її провокації на сході України, які тепер привели до загибелі сотень європейців, не залишаться без наслідків, - сказав Мерфі. - Путін піде назад першим, коли побачить реальні наслідки для своєї економіки. Але США, без Європи, буде важко домогтися цих наслідків».

У вівторок ЄС оголосив про посилювання цільових санкцій проти Росії з можливістю прийняття подальших заходів пізніше на цьому тижні.

Вашингтону і Брюсселю необхідно вжити додаткових заходів, щоб завдати шкоди енергетичному сектору Росії. Так вважає голова комітету Сенату з міжнародних відносин демократ Роберт Менендес.

«США і європейці мають стягнути цю ціну шляхом серйозних секторальних санкцій, - заявив Менендес. - Думаю, Заходу потрібно було проявляти більше активності ще до того, як був збитий малайзійський літак, а зараз - тим більше».

Але багато законодавців сумніваються, що ЄС готовий переступити поріг, коли мова йде про санкції, які здатн пошкодити економіці його країн-членів. Республіканський сенатор Джон Маккейн заявив, що поки Європа залежить від російських енергоносіїв, санкції ЄС будуть слабкими.

«Європейці не будуть нічого робити, - заявив Маккейн. - Якщо хтось вірить, що Європа готова ввести жорсткі санкції, то я можу запропонувати їм будинок на березі моря в Аризоні».

Тут потрібно зазначити, що штат Аризона, який представляє Маккейн, не має виходу до моря.

Що стосується можливих дій США, то сенатор Мерфі вважає, що президент Барак Обама має в своєму розпорядженні достатні повноваження для посилення санкцій проти Росії.

Тим часом, Державний департамент увечері у вівторок привітав рішення Ради ЄС з міжнародних справ щодо України, відповідно до якого передбачається активізувати підготовку нових санкцій проти Росії.

США і Європа продовжать роботу над тим, щоб відповідальні за збиття «Боїнга-777» були притягнуті до відповідальності», - заявила представниця Держдепартаменту Марі Гарф.

10. Вверх #366250
    Чёрти что и чёрти как

с тобой никто не спорит
    шутить над чужой бедой может только дебил
    пойду застрелюсь, хотя хрен, не пойду, мне-то это зачем
    Труп кукурит бабушка моя

11. Вверх #366251
    достаточно тебе рот свой гнилой закрыть и не жонглировать 80 детскими трупами, а то накаркаешь и себе такое " веселье"

12. Вверх #366252
    Тогда следующий вопрос: "почему в самой бедной деревне Европы есть канализация, а у нас не везде в городах канализация есть" после согласия "таки да, везде есть и нищие и уроды, но в россии и на постсоветском пространстве нищих БОЛЬШИНСТВО"...?
    да прям) мне москали два года пишут,что во львове нет канализации и люди во дворах из тазиков моются

13. Вверх #366253
    Голова українських комуністів виступив на російському інтернет-каналі, де говорив про нинішній «націонал-фашистський режим» сучасної України, а також торгівлю органами, яка, за його словами, відбувається на полях бою на Сході України. Тим часом, російське книжкове видавництво продовжує видавати антиукраїнські «фантастичні романи».

Керівник Компартії України Петро Симоненко розмовляв у вівторок із ведучим новин російського інтернет-порталу LifeNews після того, як Верховна Рада України ухвалила зміни про регламент парламенту, який дозволить розпустити партію комуністів.
    *
    есть же статьи за клевету? почему бы этого дебила не посадить?

14. Вверх #366254
    Не покидает форум Аватар для Dr. Кот
    отчётливо просматриваются на твоей голове повреждения, неужто били зеленым пластмассовым ковшиком(с)Алка.
    Je vote pour le cochon Goloborodko! :)

15. Вверх #366255
    Чёрти что и чёрти как

достаточно тебе рот свой гнилой закрыть и не жонглировать 80 детскими трупами, а то накаркаешь и себе такое " веселье"
    а я где-то ими жонглировал? и не надо свое жлобство мне приписывать
    Труп кукурит бабушка моя

16. Вверх #366256
    «Ми не зволікаємо. Зволікається – це коли не робиться якась дія. В президента ще нема пакету ратифікаційного. Ми ідемо за графіком. Закон про міжнародні договори чітко регламентує процедуру, ми не обмежені за графіком. Іде процес, який має завершитися до вересня. Зараз експорт іде в Європу вільно. Якщо ми зараз ратифікуємо Угоду, то вона входить в дію таким чином, що ми втрачаємо 2 місяці дуже вигідного режиму, це 560 мільйонів гривень», – сказав Чалий.

17. Вверх #366257
    а я где-то ими жонглировал? и не надо свое жлобство мне приписывать
    да уж

18. Вверх #366258
    User banned
    Тогда следующий вопрос: "почему в самой бедной деревне Европы есть канализация, а у нас не везде в городах канализация есть" после согласия "таки да, везде есть и нищие и уроды, но в россии и на постсоветском пространстве нищих БОЛЬШИНСТВО"...?
    Потому, что в Европе строят канализацию, а на постсоветских пространствах устраивают революции и войны!
    У нас в стране они называются майданами и АТО

19. Вверх #366259
    Не покидает форум Аватар для princesshannover
    Володимир Парасюк:

«Я хоті в би, що пан Порошенко приїхав і подивився на хлопців у яких лише білі зуби. Чорні, вимучені. Вони на війні по чотири місяці… Гроші: строковикам – 154 гривні, професійним воякам до трьох тисяч гривень. Техніка ламається. Медикаментів не вистачає. Гелікоптери, що транспортували поранених вже не літають – немає пального.

Бачили нашу розбиту техніку…це просто жах. Стояли на кордоні, на переїзді сто метрів від нас була велика імперія Путіна. З її території з двох сторін обстрілювали квадрат, де знаходилася 72 бригада. Ми реально побачили, що після того лишається – лишається просто пустка. Все горить, метал плавиться. Величезна кількість поранених, п’ять загиблих.

Те, що говорять у Києві – все брехня і неправда. Ніхто не дає ніякої команди, ми не просуваємося вперед. Ми виходимо на позиції – нас обстрілюють, ми далі стоїмо на цих позиціях… Ніхто не командує військом. Військо взяло ініціативу у свої руки і виживає. Я не знаю, який генерал в Україні може взяти на себе відповідальність. Таких немає.

Всі хлопці сказали, що якщо не буде змінюватися ситуація – вони всі підуть на Київ. Їм просто все це надоїсть…коли грузять поранених – без рук, без ніг, вони ще дихають, але їх не довозять до лікарень. Лікарень близько немає, навіть пунктів медичних…

Наші політики забули, що вони люди. Вони перетворюються на нелюдів…

Хочу звернутися до всіх волонтерів, які допомагають українській армії: робіть це, робіть це часто. Важко туди добратися, але звертайтеся, будемо допомагати.

Прошу, щоб вся Україна думала тільки про те, що у нас сьогодні є ворог і його треба побороти. Хто може – моліться, хто може – допомагайте, хто може – давайте гроші, хто може – возіть. Бо дуже серце розривається, коли ти знаєш, що там вони в окопах нічого не мають. А десь в центрі дискотеки, концерти, люди забавляються. ТАК НЕ МОЖНА! Це не по-християнськи. Якщо вони звідти підуть, а ми звідси підемо, то ця наволоч путінська зі своїми бандитами пролізе через всю Україну і дійде аж до польського кордону і буде змітати все добро, що ми нажили за лічені секунди. Буде розсіювати свою ненависть і зло…

Всіх дуже прошу, поки ми не переможемо ворога – одні мають серйозно тиснути на владу, йти вперед, збирати мітинги, тиснути генеральні штаби, Адміністрацію Президента, виступати, говорити про це все. Інші мають допомагати максимально чим можуть: бронежилетами, касками, берцями, формою – всім. Тільки не зупинятися. Буде зупинка – буде страшне.

А всіх корупціонерів і хитрих чиновників, які думають, що в Україні війна і до них не дійде – попереджаю, що ми переможемо. І коли повернемося – не будемо дивитися чи носите ви вишиванки, чи не носите, чи ходите ви до церкви, чи не ходите – ви відповісте за всі гріхи, за всі. Хочу нагадати, що у нас лісу в Україні дуже багато, і дерев також… А всім генералам за те, що вони вже натворили, в мене одна порада – просто застрілитися».

НравитсяНравится · · Поделиться
    Признавшись в своей слабости, человек становится сильным.

20. Вверх #366260
    Не покидает форум Аватар для Аист79
    В России считают, что Боинг мог быть сбит по приказу Коломойского.
    Депутаты Госдумы нашли ещё одного подозреваемого в крушении Боинга на Украине. Как заявил сегодня зампред Сергей Неверов, к ЧП может быть причастен олигарх Коломойский. Владелец «Приват Банка» имеет влияние на диспетчерские службы страны и способен отдавать прямые указания некоторым из них. Так, он полностью финансирует диспетчерские службы Днепропетровска, которые вели самолет по территории Украины. Кроме того, в арсенале банкира, скорее всего, есть и оружие, которым можно было выполнить удар по лайнеру.
    «У Коломойского есть собственная хорошо экипированная армия, у него точно есть танки, бронетранспортёры, боевые машины пехоты, системы реактивного огня, вот здесь возникает вопрос, есть ли у него самолёты и буки? Я очень советую президенту Соединённых штатов и главам европейских государств внимательно присмотреться».
    http://rbctv.rbc.ru/archive/main_news/text/562949991955306.shtml

Закрытая тема
Страница 18313 из 22853 ПерваяПервая ... 17313 17813 18213 18263 18303 18311 18312 18313 18314 18315 18323 18363 18413 18813 19313 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права