|
А не тянет ли это вообще на дешевый популизм, как со стороны Тимошенко, так со стороны Януковича ?
Нищенские пенсии на копейку повысили - классный политик.
Ми здається обговорюємо конкретний випадок, а не про компроміси взагалі. І те що ЮЩЕНКО подав кандидатуру на пост голови уряду не тимошенко - не її вина. Те що він перекреслив всі домовленності - не її вина. Те що Мороз зрадив усіх кого можна було - не її вина.
Мо говоримо про її послідовність, тож повторюю, ЮВТ - самий послідовний український політик.
Вона не бігає з одного боку в інший і навпаки як Мороз та ще багато хто, вона не змінює своїх поглядів на питання як це ледь не щодня робить Янукович, вона не відмовляється від своїх обіцянок, як це робить він.
Саме тому, ЮВТ - самий впливовий і популярний політик з "помаранчевого" табору.
Тут могла бути ваша реклама
Значит испугался он Тимошенко, значит дала ему повод в этом.
Тем более, что в парламенских кулуарах Ющенко вроде как особого участия не принимал, сидел над схваткой. А лидеры оранжевых так и не договорились меж собой. И сейчас точно такая же петрушка. А все это, потому что Тимошенко нужна только единоличная власть.
Что Вы в схоластику уходите ?
Факт тот, что на протяжении последних нескольких лет в стане оранжевых единства нет. Есть только временные объединения для решения тактических целей. И всяким Луценко Тимошенко нужна как паровоз (сам то слабоват будет), а в реальности не думаю, что многие хотят иметь с ней дело - кинет легко, очень легко.
Я звичайно тобі не дивуюсь вже давно, але нахалєри ти мені ці риторичні питання ставиш?а у нее была возможность повысить зарплаты ДО выборов?![]()
То це я в схоластику іду?![]()
Я вам про Хому, а ви про Єрьому.
Я конкретні приклади наводжу, а ви "пространственними россуждениями" на тему українського політикума обмежуєтеся.![]()
Ни чий не довід - "її кидають, бо бояться що вона кине" і в решті решт, вона ще й винною по вашому лишається.![]()
![]()
Социальные закладки