Тема: Нетрезвые Юрий Луценко и его сын устроили дебош в немецком аэропорту?

Ответить в теме
Страница 18 из 43 ПерваяПервая ... 8 16 17 18 19 20 28 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 341 по 360 из 858
  1. Вверх #341
    zodchiy
    Штирлиц очнулся в гестаповских застенках. Голову ломило.

"Я провалился" - лихорадочно думал Штирлиц, но не мог вспомнить где, когда и как. В памяти всплывали только отрывки: скандал с офицером Люфтфлотте, люди из ведомства Мюллера.

...и тут в камеру заходит сотрудник посольства Украины и говорит: Господин Луценко, вы вчера так нажрались, так нажрались...
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

2. Вверх #342
    User banned
    А вот и официальный доклад немецкой полиции. Цитата:
    "...По данным издания, в отчете содержатся данные, что украинцы действительно устроили в самолете и аэропорту драку, в которой пострадали четыре человека. Кроме того, полицейские утверждают, что "министр и сопровождавшие его лица были очевидно в состоянии полного опьянения".
    Кроме того, Focus пишет, что задержанные грязно ругались и оскорбляли полицейских

http://lenta.ru/news/2009/05/11/police/

3. Вверх #343
    User banned
    Главный модератор Украины - Югий Луценко...

4. Вверх #344
    Затейница

Вердикт генералов: «Луценко должен уйти в отставку»

Экс-начальник одного из Главков МВД поражен, что Луценко до сих пор на посту: «Это разлагает подчиненных, они думают: раз министр так ведет себя, то и нам можно!» По словам замначальника одного из столичных РУВД, «вполне возможно, что Луценко мог и накричать, но в голове не укладывается, что он полез в драку и кидался телефонами, а если это так, для страны «ганьба». О пристрастии министра, которого в политкулуарах называют Терминатором, к рюмке говорят многие. На фото с приемов он часто попадает в объектив с бокалом в руке…

Даже у меня нашлась такая фотка))

💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

5. Вверх #345
    Не покидает форум Аватар для KSS26
    Так его же соратники и говорят что он любит побухать.
    МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!

6. Вверх #346
    Цитата Сообщение от Olivi@ Посмотреть сообщение
    Вердикт генералов: «Луценко должен уйти в отставку»

Экс-начальник одного из Главков МВД поражен, что Луценко до сих пор на посту: «Это разлагает подчиненных, они думают: раз министр так ведет себя, то и нам можно!» По словам замначальника одного из столичных РУВД, «вполне возможно, что Луценко мог и накричать, но в голове не укладывается, что он полез в драку и кидался телефонами, а если это так, для страны «ганьба». О пристрастии министра, которого в политкулуарах называют Терминатором, к рюмке говорят многие. На фото с приемов он часто попадает в объектив с бокалом в руке…

Даже у меня нашлась такая фотка))

Эх красавец ))) цедит как на сельской свадьбе.Я представляю как он дома пьет.Когда никто не видит.

7. Вверх #347
    юрист
    Завтра Луценко дасть прес-конференцію

11.05.2009 17:17
    12 травня о 09.30 відбудеться прес-конференція міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка.
    Як повідомили у Департаменті зв`язків з громадськістю МВС, прес-конференція відбудеться у міністерстві за адресою: вул. Богомольця, 10.
    Вхід журналістів до МВС здійснюватиметься за редакційними посвідченнями.
    http://www.unian.net/ukr/news/news-315063.html

и вот хорошая статья там же:
    http://www.unian.net/ukr/news/news-314629.html
    Як Луценко відчув корпоративний кайф, або Пити треба менше

Що там і казати, ми дуже ситно «підгодували» після травневих свят європейські медіа. Наберіть у будь-якій інтернетівській пошуковій системі словосполучення Юрій Луценко англійською, і вам вилізе не одна тисяча повідомлень з прикметником п`яний і словом аеропорт. До речі, до слова “drunk” люб`язно видається інформація про ще одного міністра, який осоромився в лютому цього року. Японський міністр фінансів Соїті Накагава дозволив собі прийти на прес-конференцію з похмільним синдромом. Я навіть переглянула ролик про японського чиновника, насправді - нічого особливого. Підвипила людина – нікого не кривдив, відмітьте. Проте, пан Накагава провів бюджет і, вибачившись перед всіма, пішов у відставку. Але це Японія - нам так не жити...
    Ми не ставимо за мету дружною медіа-сім`єю посміятися над Юрієм Луценком і обговорити деталі, як саме Юрій Віталійович з нащадком розминалися у Франкфурті-на-Майні, точніше в нейтральній зоні аеропорту. Хоча дуже цікаво, з якими все-таки боями треба було нашим хлопцям прориватися на борт Люфтганзи, щоб у рукопашному бою здолати чотирьох поліцейських ( двоє з них, до речі, на лікарняному). Я б хотіла побачити, як керівник міліції кидає мобільником в колег, так би мовити, країни перебування. Це, напевно, особливий корпоративний кайф – бити полісменів країни, в якій їх ніколи не вдарить власний міністр.
    Ми також не ставимо за мету дізнатися, скільки потрібно було випити, щоб одержати три промілле алкоголю. Це, врешті-решт, вже теж неважливо. Але глибоко принизливою я вважаю подальшу офіційну реакцію челяді міністра. Таємницю скандалу вдалося берегти недовго. Хоча політичні опоненти Луценка знали про скандал в аеропорту того ж дня, і віддамо їм належне – мовчали. Вже шостого числа з посиланням на Більд всі європейські видання обійшла новина про міністра-бешкетника. І цього ж дня МВС дало офіційне спростування факту затримки міністра, а представник МВС у Німеччині взагалі сказав, що винна насправді авіакомпанія. Нібито Люфтганза не хотіла пустити на борт непунктуальну, але абсолютно тверезу офіційну делегацію, яка пересідала з одного літака на інший. Цікаво, що між цими двома рейсами було три години, чому ж Юрій Віталійович не поспішав?
    Як реагували на інцидент українські офіційні особи, зрозуміло. Президент Ющенко зажадав звіту від МЗС, Партія Регіонів - негайної відставки міністра. Але соратники Луценка з депутатської групи Народна Самоборона, включаючи поважну людину Геннадія Москаля, так дотримувалися внутріпартійної солідарності, що не гребували ганьбити всю фракцію. «Наскільки я знаю Луценка, неможливо, щоб він виглядав п`яним», - сказав політик. На запитання-уточнення, чи буде поведінка міністра розглядатися на засіданні фракції, він відповів : «Якщо кожного депутата, який з`являється на вулицях в нетверезому вигляді, розглядати на фракції, тоді вона через місяць перестане існувати, оскільки я знаю, що непитущих у фракції немає».
    Цікаво, що всі ці коментарі Москаля, які з`явилися на блозі Юрія Луценка, дуже швидко зникли, з даного приводу залишилася тільки заява ще одного члена фракції Юрія Гримчака, який сказав, що ситуація в аеропорту буде використана для тиску на міністра. Я зайшла на інтернет-форуми, було цікаво, що скажуть в захист Луценка його симпатики. І знайшла тільки два гідні аргументи. Перший симпатик відзначив, що міністр Луценко летів не приватним і не чартерним літаком, а другий, що у Юрія Віталійовича складний характер, невластива йому стриманість дається йому так непросто, що він вимушений шукати втіху в алкоголі.
    Еге ж, невинний він... Це його мама імпульсивним народила. А тепер я в думках прикину іміджеві втрати...
    Сьогодні відкривається саміт ЄС, де Україна повинна долучитися до нової програми Східне партнерство. Єврочиновники багато раз повторювали, що не зважаючи на наші неуспіхи, ще вірять в Україну. Але Східне партнерство - це не тільки добробут, вчасно виплачувані зарплати і стандарти демократії. Це пристойна поведінка членів уряду і відповідальність за їх непристойну поведінку. І, напевно, має рацію Дмитро Видрін, коли каже, що Юрієві Віталійовичу пора вибиратися з штанців політичного хулігана. Міністр, який публічно під хі-хі-ха-ха признається, що його дружина чотири рази в тиждень порушує правила вуличного руху, а він, бідненький, вимушений платити штрафи... Адже справа не тільки в штрафах, порушник ПДД створює аварійні ситуації, які не завжди можна виправити грошима. І тепер зовсім по-іншому виглядає ситуація, над якою ми всі підсміювалися, коли Юрій Луценко дав ляпаса на засіданні РНБО мерові Леоніду Черновецькому. І тепер не важко повірити, що на закритому засіданні колегії МВС міністр закликав активніше стягувати з порушників штрафи, оскільки це їх зарплати.
    Я пам`ятаю, що свого часу, коли всі дружно боролися проти Януковича, преса уважно відстежувала тему, кого, як, скільки разів і за яких обставин бив екс-прем`єр. По кожному відомому епізоду є своя легенда. Ви помітьте, що тема рукоприкладства Януковича вже зовсім не модна. По-перше, Янукович ніби як і виправився, а по-друге, він просто хлопчик в порівнянні з Луценком. Янукович не дубасив нікого на РНБО у присутності преси, по-друге, він не дубасив іноземну поліцію в іноземному аеропорту. По-третє, серед жертв Януковича не числиться жінка. Юрій Віталійович, звичайно, здатний здобути пошану феміністок: жінці-полісменові, яка закликала міністра до порядку в німецькому аеропорту, дісталося нарівні з чоловіками-колегами. Напевно, Юрій Віталійович, хотів попутно хоч би таким чином продемонструвати прихильність до гендерних цінностей.
    Тепер про інші цінності – сімейні. Справедливості ради треба сказати, що студенти Університету інформаційно-телекомунікаційних технологій, де вчиться син Юрія Віталійовича, не вірять у те, що Олександр міг влаштувати п`яний дебош. Викладачі категорично відмовилися говорити про свого студента, так що моїй колезі довелося розмовляти про Олександра біля будівлі самого Університету. З двох десятків опитаних найжвавіше відповідали дівчата. (Втім, і вони теж відмовлялися називати імена і лякалися диктофона). Вони вважають, що син міністра - завидний хлопець, дуже скромний і відповідальний. Також повідомили, що його машина (!) завжди стоїть біля Університету, він не пропускає пар. А багато хто з них дізнався, що він син міністра Луценка, тільки через рік після вступу . Жіноча частина опитаних категорично відмовилися вірити, що Олександр Луценко міг когось побити, допускаючи це, тільки хіба що «якщо він свого тата захищав». За фактом опитування – ніхто не сказав про Олександра нічого поганого. Отже - синові поки залік. Але сановного тата успіх у виховній батьківській діяльності і такий чудовий син все одно не виправдовують. Звичайно, Юрій Віталійович скоро вийде в люди, якось вибачатиметься, ліпитиме виправдання і навіть намагатиметься в своїй манері сипати дотепами. І якби люди міністра любили і підтримували, то наше звикле до алкоголізму суспільство якось би це прийняло. Але сума промахів дуже велика. А брехня прес-служби і міністерських клерків, які живуть за рахунок платників податків, навряд чи викличе хоч щось окрім скепсису. Тому, Юрія Віталійовича ми вже і не поспішаємо побачити, хай відпочиває. Йому, напевно, нелегко. Пити треба менше...
    Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(

8. Вверх #348
    Ну завтра мы узнаем имена "провокаторов".

9. Вверх #349
    юрист
    Цитата Сообщение от KSS26 Посмотреть сообщение
    так они уже известны! это Янукович скупил на корню всю немецкую прессу и полицию Германии. отакой он всемогущий
    а вот и другой кандидат в провокаторы:
    Замість боротьби за прийняття антикризової програми, якої фактично не існує в природі, прем`єр отримала шанс розіграти карту «сильної руки». Інцидент в аеропорту Франкфурту з Юрієм Луценком дає їй можливість принести останню, найвагомішу жертву на вівтар досягнення взаєморозуміння з Партією регіонів. Гіпотетичне звільнення Луценка багато «регіоналів» можуть сприйняти як жест доброї волі. Що стосується можливого призначення нового шефа міліційного відомства, то Юлію Володимирівну це не надто засмучує. Україна вже живе декілька місяців без міністра закордонних справ і фінансів, чим МВС гірше? Керовані перші заступники, призначені урядом, можуть виявитися не менш ефективними, ніж самі міністри, яких повинен затверджувати парламент.
    http://www.unian.net/ukr/news/news-314572.html
    Последний раз редактировалось мыслитель; 11.05.2009 в 17:53.
    Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(

10. Вверх #350
    Луценка в роли барашка? Недумаю.

11. Вверх #351
    Цитата Сообщение от KSS26 Посмотреть сообщение
    Рука Кремля.К гадалке не ходи.

12. Вверх #352
    Не покидает форум Аватар для Dave
    Юрик умудрился открыть еще один способ как можно обос-ть целую страну с одной (или не одной) бутылки водки или чего он там налакался.
    То что сделала Люфтваффе есть абсолютно нормально - не редко им приходиться снимать подвыпивших пассажиров, давать им протрезветься и садить на очередной рейс. Трагедии в этом нет никакой, но вот то что устроил Юик это не вписывается даже для пересичного хохла! Если б он просто заткнул пельку и тихоько пошел отдохнуть в бизнес ланж я думаю этой бы темы не было Но он же ни какой-нибудь терпила, он же полевой командир майдана! А тут люфтваффе какая то сучится начала!
    Интересно что завтра будет петь?
    Думаю про эту горилку его сынок своим внукам будет рассказывать
    Невисцятий на картонку Верховный Асфальтоукладчик всея Украины

13. Вверх #353
    User banned
    Цитата Сообщение от мыслитель Посмотреть сообщение
    Завтра Луценко дасть прес-конференцію
    Обещает к завтра протрезветь?

14. Вверх #354
    Посетитель Аватар для Stink
    Цитата Сообщение от мыслитель Посмотреть сообщение
    «Якщо кожного депутата, який з`являється на вулицях в нетверезому вигляді, розглядати на фракції, тоді вона через місяць перестане існувати, оскільки я знаю, що непитущих у фракції немає».
    Так у них там что, фракция депутатов-алкоголиков"?

15. Вверх #355
    Пекельні борошна

Цитата Сообщение от Dave Посмотреть сообщение
    Юрик умудрился открыть еще один способ как можно обос-ть целую страну с одной (или не одной) бутылки водки или чего он там налакался.
    То что сделала Люфтваффе есть абсолютно нормально - не редко им приходиться снимать подвыпивших пассажиров, давать им протрезветься и садить на очередной рейс. Трагедии в этом нет никакой, но вот то что устроил Юик это не вписывается даже для пересичного хохла! Если б он просто заткнул пельку и тихоько пошел отдохнуть в бизнес ланж я думаю этой бы темы не было Но он же ни какой-нибудь терпила, он же полевой командир майдана! А тут люфтваффе какая то сучится начала!
    Интересно что завтра будет петь?
    Думаю про эту горилку его сынок своим внукам будет рассказывать
    +1
    Moscovia delenda est!

16. Вверх #356
    Про-Куратор Аватар для Капитан-Грей
    Настоящий офицер на месте Луценко должен застрелиться. Провокация или не провокация - это реальный залет.
    Жизнь карантин у входа в Рай.

17. Вверх #357
    User banned Аватар для Tur
    Цитата Сообщение от Капитан-Грей Посмотреть сообщение
    Настоящий офицер на месте Луценко должен застрелиться. Провокация или не провокация - это реальный залет.
    Нифига, гусары стрелялись только из-за дам. А там только мужики были. Будем ждать...

18. Вверх #358
    Будем ждать, да только бесполезно все это. Будут искать виноватых на стороне, муссировать абсурдные до смешного версии, все будут виноваты кроме Луценко.

19. Вверх #359
    User banned
    Цитата Сообщение от Капитан-Грей Посмотреть сообщение
    Картавый Юрик чхать хотел на такие смешные условности. Не для того он рвался на эту должность, чтобы уходить с нее да еще и таким образом.

20. Вверх #360
    За державу обидно.

Ответить в теме
Страница 18 из 43 ПерваяПервая ... 8 16 17 18 19 20 28 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права