| ||
Телеведучого і журналіста "Української правди" Мустафу Найема затримали співробітники підрозділу "Беркут".
Про це повідомила ведуча програми "Час.Новин" на 5 каналі Тетяна Даниленко.
За її словами, журналіста затримали близько 21.30 біля будівлі редакції 5 каналу.
"Під'їхали на машині "Беркуту". Не представившись, попросили вийти з машини (журналіст знаходився в машині Даниленко). Мустафа вийшов. Попросили пред’явити документи. Почали хамити. Мустафа пред’явив документи, але вони сказали: "Що вони не побачили", - розповіла свідок події.
"Вони його затримали силою, пояснивши це тим, що він "Лицо кавказкой национальности", і повели в Подільське райуправління", - розповіла Даниленко.
"При цьому вони хамили йогому і мені, та вилучили в нього мобільний телефон", - додала вона.
http://www.pravda.com.ua/news/2010/12/13/5669015/
=============
)))))))))))) в кремлі сплутали методички , і надіслали не ту своєму генерал-губернатору ))))))))))))))))))))
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий застерігає усіх від насмішок над його політичною силою.
"Мені шкода людей без почуття гумору. Це обділені люди. Але справа в іншому: не потрібно плутати сміх і примітивне чорнороте зубоскальство, коли висміюються, наприклад, якісь фізичні недоліки людини. Це недопустимо", - сказав Сухий.
"Над представниками Партії регіонів не рекомендується нікому сміятися. Буде адекватна відповідь - смішна і весела". - наголосив він. (с)
Чего это он вдруг?![]()
"Да, человека не понимают." - Кто? - Все. И он сам не понимает себя."
11 грудня 2010, 23:30
Черговий скандал довколо МОЗ: дітей, які мали лікуватися на Кубі, в останній момент не виявилося у списках
Валентина Надобенко, бабуся хворої дитини:
- Як все оформили на 8 число, приїхали в аеропорт, а там як довбешкою по голові - їдьте назад, немає вас у списках.
Далі жінки прямують до Міністерства охорони здоров'я, їх не приймають. Та після звернення Першого Національного допомогти обіцяє директор департаменту материнства й дитинства Світлана Осташко. Каже: про відмову дітям довідалася лише від нас і пообіцяла розібратися. Проте закиди щодо можливої заміни хворих дітей на "своїх" категорично відкинула.
===========
((( Нещасна партія рИгИонів ... холопи попід ногам плутаються ... не дають своїх дітей на Кубу звозити...
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
В Киеве будет улица имени Романа Шухевича.
http://censor.net.ua/ru/news/view/14...ereimenovaniyi
неужели таки правда?
«Вы не провоцируйте! Я же не отвожу вас, а потом не спрашиваю, какой у вас размер груди».
В.Хомутынник, ПР ответил журналистке на вопрос знает ли он дату Переяславской Рады.
«Я не думаю, что в нашем государстве нужно бояться чего-то людям, не находящимся в противоречии с законом. А те люди, которые привыкли за счет государственных должностей обогащаться, должны понять – это время закончилось».
А.Ефремов, ПР.
(У бывших, обогащавшихся за счёт госдолжностей, закончилось, у нынешних - только началось...)
"Можно шить белье, можно шить простыни, можно что-то делать. Я призываю всех пересмотреть свои взгляды на золотые руки у людей. Можно идти на фабрику - у них лучше налоговый режим. Не хотите на фабрике - дома начинайте".
И.Богословская, ПР дала совет безработным.
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
А Юлины повязки тоннами пылились на складах ее партийных ячеек. Интересно, шо с ними сейчас?)
"Да, человека не понимают." - Кто? - Все. И он сам не понимает себя."
"Убежден, взыскание пени будет стимулировать своевременную оплату жилищно-коммунальных услуг".
Н.Азаров.
(кто бы простимулировал их самих возвращать НДС и депозитные вклады)
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
Им не до НДС.... Они герб меняют(
http://lb.ua/news/2010/12/16/78136_YAukovich_menyaet_koronu_na_prez.html
Социальные закладки