|
Гопника
Сотрудника милиции ( ППСника или Беркут )
Последний раз редактировалось Некто R; 17.07.2018 в 16:42.
"ишак,груженый золотом, возьмет любую крепость"(с) юристы горсовета
если не работает нормально полиция то как могут норм работать охр фирмы?
Всем фарта.
Милиция сменилась на полицию. Волчары сменились на ягнят. А в мусарнях заправляют все те же. А Балагура всё также имеет мозг прокурорам и судьям. Ничего не меняется в мире.))
Подставное лицо полиции дважды пользовалось услугами путан, чтобы разоблачить бордель в Киев
просто почитайте комментарии под статьей)))))
Ото була у мужика робота Ще й грамоту, мабуть, отриамаєДесь через 10 років
- Тато-тато, а за що це тебе так наша міліція нагородили?
- Синку, це була таємна операція. Я навіть твоїй матері не розповідаю.Одного не пойму, зачем второй раз то, или сначала сходил начальник а потом его зам.))Страдание ради полезного дела - благородно.После работы уставшее подставное лицо на вопросы жены, почему он такой замученный отвечало: "Та...зае%%ся на работе!"
Села, села, люди, люди Їду я і мене пре Я ніколи не забуду Де моє і де твоє
А як її будувати, якщо левова частина тих, так званих "будівельників", хто буцім "стогне" від несправедливості, відсутності реформ, за Україну та її народ ("у целом"), лише шукають можливості, як би "трахнути" ближнього, або всю країну разом?
Ті, втративши будь-яку совість, за обіцянку дармового "печива", погнали на НЕЗАКОННІ псевдореферендуми, щоб вигідно продатись падлюкам москалям, ті - кинулись завозити різні "бляхи", маючи на увазі лише особисті вигоди, ті - КРАДУТЬ, а ті - ДАЮТЬ і БЕРУТЬ хабарі, чим руйнуть не лише державу та законність, а й саме поняття державності, як такої.., а ті, що при владі, бачучи таке і ЗУМИСНО допускаючи це, в мутній водиці ловлять своїх "жирних карасів" та вивозять набуту здобич за кордон...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 17.07.2018 в 15:04.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Социальные закладки