А каким из перечисленных источникам вы доверяете?
|
А каким из перечисленных источникам вы доверяете?
Вообще-то Виктор Рог это совсем не симпатизирующий коммунистам автор, раз он довольно подробно и хвалебно написал биографию Я.Стецька к его 90 -летию
Братчику, шановный, давайте начнём с первого сегодня моего опуса под №3416 а ? А затем плавно можно и до этих дойти.
Стосовно вашого повідомлення в цій темі під номером 3416 :
1. Мова не йде про якесь сотворіння єдиної політичної сили на кшалт КПРС та створення з образу Степана Бандери -ідола ,таке якщо існує то в дуже екзальтованих та радикальних націоналістів.
2. Уся та платформа на якій стоять симпатики ОУН-УПА - це історична справедливість по відношенню до людей які приймали участь в національно-визвольному русі в серединні 20 сторіччя на українських землях .
3.ОУН виникло як націоналистична організація реваншу , взагалі можемо прослідити тау тенденцію , що довкола Німеччини згуртувалися країни та організації реваншисти : Німеччина , Італія , Угорщина та інші , які бажали реваншу за поразку аба обділання при розподілі військових трофеїв( Італія) в буремні роки 1914-1921 .
4.УПА виникло як самооборона організація українського населення від німців ,поляків , червоних партизан.
5.Насильницької мобілізації не було , через те що захист власного села це прирогатива власне перш за все мешканців села. І якщо бачемо , то підрозділи УПА сформувавшись в одному місці , проводили рейди в основному лише біля власного села , хутора , через те що
А) Давало можливість захистити рідні домівки
Б) Давало харчування
В) Можливість залишити поранених.
Ну родоначальником УПА был допустим Бульба-Боровец, которого бандеровци гоняли по лесам полесья, а не Бандера.
Почему не были созданы отряды в унтральной и восточной, южной частях Украины. Почему любовь населения распространялась на территорию Галичины?
1. Загальна тенденція внутрішньої та зовнішньої політики після жовтня 1944 року в Рейху , була єдина-це врятувати вже катастрофічне положення , після того як в період літа-осені 1944 року вермахт та Ваффен-СС , як злагодженна одиниця перестав існувати , пароля "Віллі" більше не існувало - замість "Віллі" те що називалось колись фронтом -називало тисячі імен імен як паролі , відпускаючі в забуття того обер-лейтенанта Віллі , що став першим .Сообщение от капитан
2. Райх шукав порозуміння з ким завгодно і де завгодно : з американцями , британцями , французами , урядом Сікорського та ОУН , з Білим Рухом та мільною армією військовополонених Червної армії .Райх обіцяв , все від незалежності до немецького повноцінного громадянства , тільки візьми гвинтівку та йде захищати його від червної навали.
3. Тому і багато членів ОУН було звільнено та включенно до спеціальної группи по переговорам з Рейхом , щод умов нового союзу та незалежності України. Керівником цієї группи став Ярослав Стецько , який був звільнений ?????( скоріш змінилася форма утримання під вартою) .
4.Чому не Бандера , а саме Стецько ? Тому що С.Бандера розумів , що Німеччина програла остаточно і війна може продовжитися лише в одному напрямку Союзники проти Радянського союзу .Тому даючи вказівку Стецьку йти на переговори , він використовав шанс з Німеччиною , та в той же час залишав свою репутацію чистою .
Не був Бульба-Боровець першим в УПА , він був звичайним отаманом звичайного загону самооборони , і ніс більше шкоди руху спротиву , а ніж користі .Сообщение от капитан
Я так понял, что вы согласились с тем, что после освобождения Бандера сотрудничал с немцами. А по поводу КПА так это юыло сначало у Боровца, а затем уже хлопы из Оун взяли себе это название, попутно разгромив орряды Боровца.
Ну я думаю він пітримував звязки з місцевими органами влади Мюнхена та ФРН , він ж не просто був мешканцем Мюнхена , він був керіником ОУН -члени якої були і членами української громади Баварії , а це чисельне представництво .Сообщение от капитан
Я вообщето говорил о том, что после освобождения был в г. Краков в расположении абверкоманды 202., которая специализировалась на подготовке диверсантов для заброски в тыл Красной армии. и там были представители Оун.Сообщение от Братчик
Не понял. Какой вред он приносил движению сопротивления?Сообщение от Братчик
Доречі, капитан, ти знаєш, де знаходиться Галичина, які в неї кордони?
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Бандеровцы и полицаи не умели шить форму, поэтому для них форму шили заключенные в немецких концентрационных лагерях.
Разве бандеровцы виноваты в том, что они не умели шить?
Особенно хотелось бы про кордоны !Сообщение от STK
ALKA , ти теж не в курсі? А я думав,що ти спеціаліст в всіх питаннях, особливо про ЗУ.
Нєт, нє віновати.Сообщение от Vadim
Ще маєщ що ляпнути?![]()
Нет лучшего средства для создания идиотов, чем алкоголь (Emil Kraepelin)
Коли їм було шити, вони ж вдень працювали поліцаями, вночі йшли в УПА, а в вихідні в Галичині підробляли на пів ставкиСообщение от Vadim
![]()
Немецкий покройдля Украины
Коллекция весна-лето (1942 г.)
Это я изучил в первую очередь.Сообщение от STK
Я у них уже про пуговицы спрашивал.....молчок...не ! было что-то про то как с трупов врагов снимали и перешивали....Сообщение от Vadim
Социальные закладки