Сообщение от
Stirlitz
Кстати, вы обошли существенный момент. Как его у меня обнаружат? Он на стекле внутри машины. А я отказываюсь пускать кого-либо в мою машину без ордера прокурора. И что они сделают? Только не надо говорить, что я обязан предоставить машину для досмотра. Мало ли какие бумажки у меня на стекле, моя машина, что хочу, то и клею, и не фиг тут лазить.
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 30 червня 1998 року N 482
Про заходи щодо поліпшення нагляду за дорожнім рухом та взаємовідносин міліції із власниками транспортних засобів
Основні повноваження працівників міліції при здійсненні нагляду за дорожнім рухом
Якщо водій під час зупинки транспортного засобу працівником міліції відмовляється пред'явити для перевірки відповідні реєстраційні документи та документи водія, перешкоджає вилученню цих документів чи номерних знаків або перешкоджає доставленню транспортного засобу на штрафний майданчик, а також ображає працівника міліції чи висловлює погрозу на його адресу, останній має право у випадках і в порядку, передбачених законодавством, застосовувати, як правило, після попередження, заходи фізичного впливу, у тому числі прийоми рукопашного бою, спеціальні засоби й вогнепальну зброю для припинення правопорушення, подолання протидії його законним вимогам і доставлення до підрозділу внутрішніх справ, якщо інші способи не забезпечили виконання покладених на нього обов'язків.
5. Підстави для заборони експлуатації транспортних засобів, встановлені законодавством України
Експлуатація транспортного засобу забороняється шляхом доставлення його на штрафний майданчик у разі, коли:
- водій, який керує транспортним засобом, не має при собі, не пред'явив для перевірки посвідчення, реєстраційний та інший документ, що підтверджує право розпоряджатися цим транспортним засобом;
- водій перешкоджає проведенню працівником міліції огляду транспортного засобу в передбачених законом випадках;
Ну а что мешает умельцам сделать фальшивый договор?
Может совесть?
см. 358 УК - использование фальшивого договора
А вот и не так. Учитывая специфику работы страховых агентств, где агент, или мошенник, работающий под агента, приезжает к клиенту сам, у клиента теперь есть полное основание НЕ ЗНАТЬ, что имел дело с мошенником (или виртуальным мошенником

). Т.е. как не крути, водитель в данной ситуации жертва.
Сегодня 12:16
если у тебя на руках поддельный договор, и найдут того, кто тебе его выдал, и тот признается, что обманул тебя, тогда ты потерпевший. но по таким делам следователь делает запрос в страховую, прилагает им копию полиса и спрашивает, выдавали ли они тебе его? если ответ отрицательный, значит ты идешь по ст. 358 УК за использование.
Социальные закладки