|
Украинец
Малорос
Новорос
Русский
Белорус
Поляк
Армянин
Грузин
Молдован
Румын
Русин
Немец
Казах
Еврей
Гагауз
Китаец
Грек
Албанец
Татарин
Другой (бывший СССР)
Другой (ЕС)
Другой (не ЕС и не бывшая СССР)
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
К сожалению потвердить свою национальность сегодня документально в Украине нечем.
Человек, называющий себя русским, официально в документах называется украинцем.
В Украине вообще нет слова "русский", а есть слово "росіянин"...
Единственным средством документально доказать принадлежность к русскому народу способна быть "карта русского", выдаваемая нами.
Для любимого "одесского форума" нами предпринята акция. Первые 50 форумцев смогут оформить карту русского "ниже себестоимости", по 10 гривень. С понедельника, позвонив 734-24-85, 734-24-86.
Желающим - приготовить 2 фото 3х4, с собой иметь паспорт, на месте заполнить 1 лист анкеты.
Ви впевнені?
Національність (з Вікіпедії):
"Національність — національна ідентичність, належність особи до певної нації (або іншої етнічної групи (спільності)) яка визначається як відмінними особливостями етнічної групи (мова, звичаї і традиції, культура, фізіологічні риси (належність до певного типу) тощо), яких дотримується особа, так і особистим почуттям належності до етнічної спільності - почуттям національної ідентичності. У деяких країнах (державах тощо) національність фіксується у документах, що посвідчують особу і найчастіше національність новонародженої дитини визначається національністю батьків.
Національність (англ. ethnic group) необхідно відрізняти від громадянства (англ. citizenship) та підданства (англ. nationality), що є правовими відносинами між людиною та державою."
У свідоцтві про народження (як раніше, так і тепер) є дані про національність батьків. При оформленні паспорта (заповненні відповідних бланків) ви можете обирати ту, яка вам "ближча" (якщо батьки різної національності). Що я в свій час і зробила. Не бачу проблем...
Социальные закладки