ХОлодно, блин
запрет на общение в теме Бугеря Игорь
| ||
ХОлодно, блин
запрет на общение в теме Бугеря Игорь
Последний раз редактировалось Вселенская скорбь; 06.12.2022 в 14:58.
Может не надо было изначально навешивать антенны мобильных операторов на те трубы?)))
Цінуй кожну мить, бо мить – це і є життя
дней 10 назад проходили рядом с котельной , край трубы по кругу подшаманили(крана не было),
и выглядит так, как будто продолжения вверх не будет..,
мои мысли сразу - не будут удлинять,
типа: раз укороченная отработала прошлый сезон , так зачем тратить больше..
Дорослі люди, із вищою освітою а таке мелять....Читайте уважно вимоги до тендерної документації(зі стр.25) і зрозумієте що там буде і в які терміни.
Последний раз редактировалось Dead Warrior; 25.08.2024 в 17:02.
Народ, потрібна порада.
Ми офіційно відмовилися від опалення ще до 2017 року. З того часу опалювалися електрикою.
Звичайно, в кабінеті ПриватБанку, де я оплачую комунальні, опалення у мене немає.
Трохи більше місяця тому я раптом побачила у листі з ГЕРЦа, що у мене утворився борг у 7596 грн.
Написала їм, надіслали перевіряльника, побачив, що батарей немає, пішов.
Сьогодні заходжу до особистого кабінету в тепломережі (спеціально відновила) а там борги
Постачання теплової енергії 8044
Плата за абон. обслуговування 435
Чесно кажучи, я в сказі.
Якими законними методами із ними боротися?
Чи є смісл йти до суду?
В тюрьме столько не сидят, сколько мы в интернете. :)
Думаю, что объясняется легко - за отопление платят даже те, кто отключился официально. Это называется отопление мест общего пользования, даже если их нет. Через подвалы, чердаки проходят отопительные трубы, в свое время в парадных были батареи и не важно, что сейчас их нет, отопительный стояк может проходить через Вашу квартиру и тому подобное.
Началось это с 1 января 2022 года.
Для примера: я за отопление в марте 2024 платила 37,2575 за м. кв, а соседка с официально отрезанным отопление - 8,0597
Красиво жить не запретишь. Но помешать можно.
Похоже нихрена там не будет в установленые сроки!
"Комунальне підприємство «Теплопостачання міста Одеси» вдруге оголосило тендер на ремонт котельні «Північна-2» на вулиці Паустовського. Попередній переможець аукціону відмовився від виконання робіт, і тепер комунальники шукають нового підрядника. Про це стало відомо з оголошеного тендеру на платформі Prozorro.
Об’єкт має важливе значення для теплопостачання міста, тому цей тендер є стратегічним. У серпні почалися роботи з облаштування фундаменту та виготовлення конструкцій нової труби. На це UNICEF виділила 60 мільйонів гривень. Завершити роботи планували до 1 листопада.
Одеська фірма «КБК Фортіс», яка виграла попередній аукціон, 20 вересня 2024 року повідомила замовника про відмову від виконання робіт."(с)
К зиме начнут, летом закончат.
Тут становится скучно
Ти перед тим, як відповідати щось, аналізуй, а не просто язиком махай. Пояснюю:
Є тендер на Реконструкція димової труби та газоходів районної котельні , він виконується, про що вище в моєму пості було посилання.
Є тендер на Капітальний ремонт будівлі районної котельні «Північна-2» з ліквідації наслідків , технологічного порушення після стихійного лиха .... де переможець ТОВ "КБК ФОРТІС" відмовився від виконанння роботи через неможливість здійснення закупівлі унаслідок непереборної сили(Переможець відмовився від укладання договору, це його право).
Тому переоголосили вдруге тіж торги
Це право учасника на етапі розгляду. Його не було визначено переможцем , так як він повідомив Замовника про відмову.
Реконструкція димової труби та газоходів районної котельні ще раз, якщо не доходить, що це 2 різні тендери
p.s. завжди було цікаво, чому люди з вищюю освітою невзмозі елементарно аналізувати ті чи інші речі....Чому такі "заіпсовані" і вірять кожній новині в мережі
Последний раз редактировалось Dead Warrior; 24.09.2024 в 12:18.
Перефразируя известную пословицу: "тендерами согрет не будешь!"
Тендеры разные, а котельная одна. До начала отопительного сезона осталось чуть больше месяца, а ещё даже не решился вопрос с "исполнителем" работ.
Мне, как обычному потребителю, важнее знать успеют отремонтировать котельную и восстановить трубу и будет ли тепло в домах зимой, а не перечитывать десятки страниц "тендерной документации".
так піди допоможи, проконтролюй на загальних добровільних засадах. Чи пересилати/постити неперевірену інформ. краще виходить? ІПсошник?
Як дадуть тепло - тоді "потребитель" взнає. А поки вологі фантазії краще тримати при собі. Терміни виконання залежать від багатьох факторів, в державі війна...Чи більше нічого нема що контролювати в місті тобі, лише котельна на повістці?
Ворота закрыты, на территорию не пускают, объект режимный.
На трубе и на поврежденной части здания пока никаких ремонтных работ не наблюдается.
Контролировать есть что, но в данной теме для меня и других жителей Посёлка восстановление котельной "Северная-2" остается самым главным вопросом, стоящим на повестке дня.
ти стукай, може пустять
бінокль візьми, зір мабуть...
може варто тобі отримати мандат на місцевих виборах і будешь разом з Петром будувати веломережу міста в нашому районі, де з дорож. покриттям і облашт. все як в Європі, лише вело.. залишилось)))
Накипело то как
Тут становится скучно
Если у кого-нибудь есть опыт пользования каталитическим газовым обогревателем в квартире поделитесь, пожалуйста, отзывом
Социальные закладки