Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
|
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 21:28.
Винні власники? - напевно ні.
Чи мають нести відповідальність? - 100% так.
Бо хто як не власники мають утримувати свою нерухомість!
Погана УК? - ну тоді власники мають найняти тих хто зможе краще.
А якщо то проект кривий - розбиратися з забудовників.
А якщо вони сидять і просто чекають бо їм хтось щось винен, то такі люди окрім зневаги ні на що не заслуговують
К сожалению я не бухгалтер чтобы правильно рассчитать структуру тарифа,но то что на поставляемых нам киловаттах "висит" куча посредников,это 100%.Когда-то читал что Украине были переданы мощные независимые энергетические станции,по-моему что-то около 100 штук.Видимо они пригодились для энергообеспечения элитных коттеджных посёлков,но это моё ИМХО)))
Сначала сделайте дороги, потом — искореняйте мат!
Россия Исчезнет, Когда Взойдет Украинское Солнце!(с)
Тобто ніяких підтверджень того що після підвищення ціни доходи ДТЕК зросли у 2 рази немає? Навіо тоді це заявляти?
От саме для того й передають на баланс ДТЕК все що навіть будується за власні кошти. Якщо винне у тому що згорів трансформатор підключення не по проекту то ДТЕК може з цім розімбратись. якщо проблеми з трансформатором то знову таки ДТЕК може з цим розібратись. Якщо щось не по проекту то питання буде тільки у тому за чий кошт привести все як повинно бути за проектом.
Ого холодильник))) 😂Это веселый холодильник))) 😁Самсунг 500 литровый да еще и 2013 года покупки,.. (RF24HSESBSR/WT) Ну вот я на нем,.. ну вот убей больше 126ватт на ватметре не видел,.. Ну я вот просто не знаю где взять полтора киловатта,.. Да и и запускается он с 30 ватт потом 70,.. ну и потом он сам себе играется с потреблением,.. Да я думаю что все холодильники нынче такие,.. Да у меня и ЛЫЖЫ холодильники есть,.. я еще на них померяю,.. им там вроде по лет 20,..
Ничего смешного, погугли за пусковой ток. 100-150 Вт - это нормальная работа компрессора, при пуске кратковременно (<1 с) потребление 1-1,5 кВт в зависимости от компрессора, на китайском показометре можно и не увидеть. Кроме того, некоторые холодильники имеют какую-то там схему с конденсатором (вроде можно даже доколхозить самому, но я не влазил в такие эксперименты), что позволяет уменьшить этот скачок при пуске; кстати, при питании от генератора или инвертора это может оказаться интересным.
Glory to Arstotzka!
5 группа, с ночи отключают как попало, к счастью света было больше чем вчера и позавчера
Россия Исчезнет, Когда Взойдет Украинское Солнце!(с)
"Енергоатом" завчасно вивів із ремонту енергоблок потужністю 1000 МВт до енергомережі України.
„У кого есть кошка, тот может не бояться одиночества.“ — Даниель Дефо
І з обіду по 4 черги, 6 годин -
Влада генерує хаотичні заяви одна проти іншої, ось скоро буде більше, ось у вересні взагалі не вимикаютимуть, зразу після - готуйтесь, вимикатимуть весь час і зима страшна і на опалення не вистачає
Вже краще б прикрили свій фонтан, сил нема читати
До речі, в Конотопі після ост обстрілів енергструктури з водою проблеми, навіть години встановили, ото вже біда
5 я группа - отключили в 12, написано, что включат в 18.00.
Штож...
6 часов без света.
не все відразу, швидко тільки кролики трахкають. ось закінчиться спека, тоді і електроенергію нормально дадуть, і зв'язок типу без перерви буде, і можливо не буде проблем з водою в місті. чекайте, все буде, або як в одному мультику :" ""шашлык из тебя будет"а поки що сидимо і чекаємо чогось.
„У кого есть кошка, тот может не бояться одиночества.“ — Даниель Дефо
Социальные закладки