Отче, а у Вас є "царський ярлик!" на правду? Ну і яка ж вона та правда? Не та, яку наказали вважати правдою? Як колись щодо П.Морозова, чи то не існувавших подвигів "панфілiвців", чи то Гастело?
А я от знаю ось таку правду: "Так вот 2 декабря 1941 года (в некоторых источниках указывается 15 ноября) по приказу И. В. Сталина его личный пилот трижды облетел Москву с иконой на борту. При этом в разных источниках называется разная икона: Тихвинская, Казанская или Владимирская Божья матерь. Примечательно, что контрнаступление после нескольких месяцев глухой обороны началось именно 5-6 декабря, вскоре после паломнического полета."
І чим ця "правда" гірша від Вашої? Адже служитель культа - це ще не власник ні правди, ні монополії на неї, а всього лиш служитель, як і багато інших...
До речі, я схильний вважати, що не існує УПЦ КП та УПЦ МП, а що існує лише УПЦ КП і РПЦ (Російська православна церква) в Україні...[COLOR="Silver"]
---------- Сообщение добавлено 11.01.2017 в 22:14 ----------
Я поважаю Вашу самокритичність. Хоча не стверджував би щодо відсталості, а лише про відсутність відповідних знань.
Рекомендую Вам ознайомитись з тим, що таке Християнська релігія і які в неї з'явились течії після розколу материнської Християнської церкви на тому історичному соборі.
Вуйку, я Вам відкрию Америку: всі означені мною воюючі сторони сповідували саме різні течії одного і того ж Християнства!
Ви бажаєте, щоб я Вас ще раз звинуватив у лукавстві? Де я подібне стверджував?
А от своє бачення ніколи не присвоюйте комусь.., добре?
Социальные закладки