|
Служительница Бога
Бизнес
Мне все равно
А спілкуватись можна як того бажається, аби не порушувати правила. Ви ж це самі знаєте!?
От дивіться, я Вам в Україні, на українському форумі пишу українською мовою, а Ви мені відповідаєте іноземною (для мене).
І що? Я ж не запитую у Вас: "Это такой способ самоутверждения или просто манера общения? Для чего служит это кривляние?"
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Не Вам.., не Вам...
А Ви проФФесор лінгвіст/літературознавець??
Вуйку, Вам би хоч мої знання мови і ціни б Вам не було...
---------- Сообщение добавлено 10.01.2017 в 11:19 ----------
От зараз вже "сумнівно шановний", якщо б я замість слова "толкованія" написав слово "тлумачення", Вам би стало краще? Але я написав так, як написав, бо не бачу в цьому порушення ПРАВИЛ і хотів щоб зрозуміліше для Вас було. Та і взагалі, я часто застосовую російські слова в українській транскрипції (так дошкульніше звучить), ну як Кіля казав, щодо "скігліті", або Ваші "сотоваріщі" часто кажуть - "нєзалєжность"...
А що по суті бажали сказати?
Церква - це БІЗНЕС, чи таке віра?
От я вважаю, що не може встояти держава, в якій "світська влада" зосереджена в Києві, а духовна - в Москві!
А ви?? А то у Вас якісь не зовсім зрозумілі претензії...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 10.01.2017 в 10:23.
Бог всё видит. Живи так, чтобы ему было интересно.
Та воно то так.., але ж я мав на увазі ДУХОВНУ владу над народом.
От дивіться, лише Ватікан "відділений" від держави. Має свой гроші, свою владу, свою "армію"...
А чи може вважатись "відділеною від держави" церква, що живе і діє за законами держави? Ні! Вона НЕЗАЛЕЖНО від бажання йде в "кільватері" держави і ніяк інакше.
А тому російська церква в Україні, з центром в Москві, ЗАВЖДИ буде підтримувати (хоч би і подумки) ту державу, де її "штаб-квартира"!
І якщо наші св'ященники УПЦ КП моляться за наших воїнів, а св'ященники УПЦ МП (на наших теренах) часто-густо ВІДМОВЧУЮТЬСЯ, то св'ященники УПЦ МП на окупованій території відверто підтримують сепаратистів і тих, хто воює проти нас.
От такі реалії сучасного життя.
Так що це: матеріальний бізнес, моральний "бізнес", духовний "бізнес", чи все разом?
От в Одесі є одна єдина церква, де виставлені світлини "Небесної сотні". Всіх до одного. І за них там моляться, як і за нашу перемогу.., а що інші?
У каждого свой взгляд на происходящее. Я думаю, что по настоящему независимы только Куба и Северная Корея. Все остальные страны-государства напрямую зависят от внешних рынков и денежных потоков. Кто кого крышует, тот тому и проповедует, и армия тут ни при чём. Армия нужна крышующим, чтобы держать "власть на районе" , а не крышуемым. Ватикану, например, армия нужна на обналичку части бюджета и защиты от шизофреников на входе в "магазин". Но... это лично моё, частное мнение, а в мире сколько людей, столько и мнений.
Я так понял, в рамках темы, Вы хотите сказать что это проблема противостояния церквей? То есть с одной стороны больше священников молятся, с другой меньше? Тогда скажу что приход в Одессе очень крутой, если он один может противостять армии молящегося противника.
Забавно что противники, молятся одному и тому же богу. Вот раньше бывало, вышли на поле, каждый помолился своим богам и потом уж по морде, чья морда оказалась крепче...тот бог соответственно и могущественней. А тут как разобрать, морды молящихся все одинаковы, с одной бурсы выпущены..нет, не бог их наказывает, сами себя...бог бы так не смог, бог-любовь.
-Я не слишком умён, но я знаю, что такое любовь.-
Да, явно терминальная стадия )
Если действительно интересуетесь моим мнением на счет сабжа, то не сочтите за труд прочитать эту тему сначала, я его высказывал неоднократно тут и подкреплял разнообразными аргументами.
А насчет кривляния - правилами оно все-таки не приветствуется. Так что дошкуляйте собеседникам, скажем, в политике, а в философском разделе потрудитесь вести себя достойно.
Как сделать всех добрее? Убить всех злых.
Ні, шановний, не вислизайте, бо я щодо духовного, а Ви знову перекинулись на матеріальне!
Щодо поглядів, то воно так і є, у кожного своя правда, але ІСТИНА - вона ОДНА, і це є Бог!
Так не може Бог поділятись на того, хто співчуває сепаратистам і Росії та її найманцям, та на того, що співчуває українцям, які на своїй, БОГОМ даній землі, виборюють своє право на життя, на волю, на мову, культуру.., бути УКРАЇНЦЯМИ...
---------- Сообщение добавлено 11.01.2017 в 14:42 ----------
Ви, шановний відстали від життя десь так років на 600-700.
І у війні з Наполеоном, і у Першій Світовій, і в Другій Світовій (ЩО - ПОКАЗОВО), воюючі сторони молились також ОДНОМУ Богу.., ну якщо не брати до уваги совок, де з одного боку - Москву облітали з іконою, а з другого - політруки втлумачували в голови підлеглих те, що Бога немає...
---------- Сообщение добавлено 11.01.2017 в 14:45 ----------
От уже почув "адміністративні нотки", як останній аргумент. Дякую, не взяв це до уваги. Спорити не збираюсь, бо не бачу підстав для того.
От лише скажіть мені, з якого часу тема щодо церкви та її бізнесу стала філософською? На скільки мене вчили "філософія" - це одне, а "теологія" - це зовсім інше...
Разом з тим, спорити не буду, бо де є сила (натяк на її застосування) - там немає правди.., а я за правду!
Последний раз редактировалось Bivaliu; 11.01.2017 в 13:50.
Если Вы за правду, то зачем фантазируете на тему о полетах с иконами?
Кстати, только наша церковь соединяет украинцев, которых ныне разделили политические взгляды...
---------- Сообщение добавлено 11.01.2017 в 16:03 ----------
Другие тоже молятся. Например, в нашем храме молятся о всех одесситах, погибших со 2 мая 2014 года вне зависимости от их политических взглядов...
«Заповедь новую даю вам, да любите друг друга» (Ин.13:34)
Вы немного путаете понятия церковь, как сообщество верующих - например, наша Украинская православная церковь, и церковь в значении храм, помещение для молитвы...
Так вот: наша Украинская православная церковь соединяет всех верующих. Мы молимся и на востоке, и на западе, и на юге, и на севере.
Кстати, и приходы в Крыму также относятся к нашей церкви.
«Заповедь новую даю вам, да любите друг друга» (Ин.13:34)
вы только только из бана вышли и уже во всех темах рекламируете "нашу". церковь. можно это делать чуть менее агрессивно?
---------- Сообщение добавлено 11.01.2017 в 21:20 ----------
а об иногородних почему не молятся?
---------- Сообщение добавлено 11.01.2017 в 21:21 ----------
такой себе седовласый украинец в вышиванке![]()
По Вашему, бог с икон рпц, таки сильнее богов с других икон?
Кстати освежите в своей памяти, каким богам поклонялись воюющие стороны во 2 мировой. А то, с учётом моей отсталости, я не припомню...или священники лгут, что бог тогда великой Германии, не очень то был благосклонен к порывам православной церкви.
-Я не слишком умён, но я знаю, что такое любовь.-
Социальные закладки