ALKA,Так тут у певної російськомовної частини форума також проблем не виникає...Наверное, я в реальной-в большинстве своем русскоговорящей...
От не можу зрозуміти, хто особливо оюдарований: ті, в кого є проблеми, чи ті, в кого нема?!
Я казала, що не існує проблеми російської мови в Україні.Ирыся ?
Найти Ваши 20-ть цитат "Я не бачу у цому проблеми ?"Хотите ?
А тут говорю про проблему української літературу.
Різницю відчуваєте?!
А я Вам казала, що з руками і ногами книжки скуповують в магазинах?! (хоча як можна скупити те, чого нема?!).Поразительно !!!! Давно были в "Доме книги" на Дерибасовской.Дикие очереди ? Разбитые витрины ? Вырвать последний экземпляр сборника "Карпатские зори " ? "Больше трех экземпляров на руки не давать !" О, Я счастливчик !!!!
В отделе художественной 2-4 человека максимум..причем всей художественной.
Я пам'ятаю, як гуляла всіма можливими книжними магазинами Одеси в пошуках українських авторів. В усіх очі, ніби я про НЛО питаю...
Чи одна людина це не попит?! А я знаю ще багатьох, хто робив так само. Це не попит?! Тоді що це?!
А Ви все ж таки зайдіть в розділ "література" на цьому форумі... Не тільки ж в "Політиці" сидіти. Зайдіть в тему "Українська література". І побачите, що таки в інші міста їздять за українськими книжками.Ирыся перечитайте.Ехать ЗА книгой в другой город...мдя. Вы написали что школу уже закончили ?Да ?
Сама, коли було їздили з Одеси до Києва чи до Львова, отримувала замовлення на певні книжки... Але ж це не має жодного значення, бо Ви вважаєте інакше.
Що ж тут поробиш.
на цьому нашу дискусію припиняю. Якщо людина хоче бачити певні речі абсолютно білими навіть за умови наявності там іншокольорових плям, то її не переконати.
Социальные закладки