|
если гудит, значит вентиляторы ...
если вентиляторы, значит перегревается ...
значит: или проц, или видюха, или блок питания, или общий на системник ...
если гудит и гаснет ... склонен что видюха
у меня на старом компе иногда помогает от перегрева , выдуть пыль из системника )))
: ) ; )
Дана карта споживає 225 Вт в середньому. Для неї рекомендований БЖ від 600Вт (чесних). Елементи в БЖ ( конденсатори, тощо) з часом не молодіють і старіють(висихають). Уточніть повну модель БЖ або фото...
Треба йти від самого простого. Зробити тест стабільності системи(за допомогою AIDA найпросте). А так, для відео є теж норм. стрестести, головне не спалити(перегріти). Скількі не міняли пасту - це не показник. Я не міняв років 5 на процесорі і відео і- вони холодні, бо не граю майже)))..
Ви мало надаєте ввідних даних. Може у Вас стоїть розгон(авто) по памяті, чи відео чи проц.. Ми цього не знаємо.. Спочатку все робиться по дефолту і методом виключення перевіряється. Може у Вас охолодження рідне стоїть, і воно не справляється.. варіантів куча...
Последний раз редактировалось Dead Warrior; 16.04.2024 в 17:41.
Дивіться і скажіть, що Ви від нас хочете? Ваш БЖ в стані нового видає по 12В лінії мауксимум 408Вт. Порахуйте споживання Проца+відео)))))). А ще додайте на память, ссд і т.д...Все в притик... Підкинути інший БЖ і подивитись як буде. Я не пропоную зробити тест/поміряти БЖ тестером, це мабуть математика буде для Вас.
А ще може бути нагрів на материнці)))))))))))))))))...
Надайте повну спец. системи йолки палки))):
Мамка - ???
Проц - AMD Ryzen 7 3700X (спож. 190Вт);
Память - ???;
Охлад - ???;
Відео - Radeon RX 590 (спож. 225Вт);
БЖ - Chieftec GPS-550A8 550W.
Які температури під час гри?????
Або перегрів( проц, мамка, відео) або БЖ або розгон невірний. Думайте
А так, нашкребіть і купіть на майбутнє норм. БЖ на 800-1000Вт (вартість не менше 150-250 дол з Gold чи Platinum, з гарантією 10 років) на років 5 вперед.
У мене усе.
Последний раз редактировалось Dead Warrior; 16.04.2024 в 18:03.
Посоветуйте модель фильтра удлинителя на 5-6 разъемов. Желательно USB быстрая зарядка. Можно в Украине, а можно на Алиэкспрес. В идеале с кнопочками вкл/выкл на каждом разъеме.
Себе, когда приходятся обновлять всякие розетки вилки удлинители, обычно присматриваю Legrand ...
на розетке можно глянуть ...
да немного дороже ... но качество отменное, приятный пластик, надёжные соединения и эстетичный вид ...
если что-то для себя подберёте, покупкой останетесь довольны ...
: ) ; )
для инфо
на олх проскакивают Шрофф, Шуко, Контек.
там корпус люминевый и все вообще классно
я взял недорого несколько шт в запас
https://ireland.apollo.olxcdn.com/v1/files/1881179wipa03-UA/image;s=1000x700
Последний раз редактировалось Dramteatr; 17.04.2024 в 18:09.
Социальные закладки