|
Может кто подскажет. Отдали старый планшет, который не работал лет 5. Естественно не включался и на зарядку не реагировал. Снял крышку, от зарядки напрямую к батарее плюс и минус. Напряжение поднялось до 3.67 вольта, но зарядку он так и не видит. Попробовал включить,мвключился, но зарядку не видит... Проработал час наверное, там заряда было процентов 8 и вырубился. По идее, если он уже включился, то дело ж не в контроллере? Может тупо разъем? Пробовал разные зарядки, ничего. Правда у меня максимум 1А, но вряд ли дело в этом.
Пы.Сы.
Вопрос отпал, спасибо. Оказывается, данный планшет заряжается от тоненького блока питания 3А и не поддерживает зарядку от микро юсб)))
Последний раз редактировалось rakywok; 04.01.2024 в 15:00.
все, что нужно для торжества зла, это чтобы хорошие люди ничего не делали.
Привет знатокам) Подбираю монитор, посоветуйте, плз, с IPS матрицей, для работы с фотографиями. Пока остановилась на двух вариантах - DELL P3223QE (210-BEQZ-EC) и SAMSUNG LS32BG700EIXUA. Заранее благодарна!
Тень! Знай своё место!
Ні про що. З двух нормальне самсунг, бо його неможливо просто порівнювати з делл. Ви б для початку запитали це питання на спеціал. форумі( де дійсно люди фотографи розуміють що краще), а не аби купити.
Тут нема спеців!
Якщо вище подивитись по пошуку в темі:
MSI Gaming Quantum Dot G274QPF QD
ASUS ProArt Display PA278CGV
Gigabyte M27Q
BENQ PD2705Q
Последний раз редактировалось Dead Warrior; 05.01.2024 в 07:50.
Я не знаток різних виробників, але якщо є обробка фото то треба калібрування. Монітори з результатами калібрування у коробці я бачив тільки у дела (це не означає що у інших їх немає, це означає що я не бачив та не цікавився іншими). 2 однакових монітора від дела з калібруванням та без мають різницю у ціні $200 (один коштував $300 інший $500). Якщо ви готові переплатити кілька сотень доларів за відкалібрований монітор та розумієте що у ваших умовах це калібрування може не мати сенсу і треба калібрувати окремо то шукайте дорогий відкалібрований монітор. Якщо ви не зрозуміли що я написав то ви не розумієте нічого у моніторах та як вони відображають фотографії тому може брати будь-який чи розбиратись і взяти те що дорого, але ви будете розуміти що виробите. Просто взяти дорогий відкалібрований монітор не варіант, треба розуміти де та як він відкалібрований та як це використовувати.
Ха, а для игр какая матрица лучше ips или va? Разные сайты пишут по разному.
Социальные закладки