|
У нашій країні - це утопія ( вибори без грошей ). Якщо на ЗУ політсила може прийти до влади завдяки своїм справам, то на південному сході це практично нереально.
Величезна кількість бабусь готова за пайку проголосувати хоч за біса. Про бомжів, студентів і так далі - я промовчу.
та до чого тут бомжі і т.п. зараз (конкретно зараз) Ви боритеся за мій голос (у тому числі).
Ну то я повторюю:
Що ж там що до програм по житлу? (це наприклад)
(скопіюйте з розшереної програми партії в вставте сюди). Виж за кінцеву мету бачите покращення життя в Україні, а не просто банальний прихід до влади (а далі - хоч трава не рости) ?
Подобаються такі радянологи форумні. Багато бомжів і стареньких за своє життя нагодував?
А може ваша політсила нагодувала і потурбувалася? Здавалося і грошей неміряно і влада.
Ваші обранці нічого не роблять, вірніше тільки погіршують обстановку - але все одно ви будите за них голосувати.
ага тот то проблему житла потрібно через Тягнибока вирішувати... (ну як в СРСР через першого секретаря якогось там ....кома) Ні я просто думав, що все має бути якось достатньо по - европейські, а не колгоспно. Просто покращення - це конкретні речі: житло, безпека, безпека на дорогах ну і т.п. (мабуть на такі дрібнички у партії не вистачає часу, ну я розумію - поряд з такими глобальними проблемами, як ПОРЯТУНОК УКРАЇНИ І ЇЇ ГРОМАДЯН деталі зникають, я розумію) Але ж може щось є ПРО ЩОСЬ написане в документах партіїї? ну хоч про щось ?
Що не роблять, а це ще не саме гірше, бо завсяк час крадуть - те зрозуміло. Питання що буде робити "свобода" по конкретним напрямкам. Як будуть виглядати закони від ВО"свобода" (чи це дрібнички? я перепрошую, якщо по таким дрібничкам турбую. я лише одну обрав, а таких дрібничок особисто у мене сотні... але хоч би на одну)
Социальные закладки