|
"Свобода" веселит глубоким анализом:
Скоро начнут уничтожать за цветы к памятнику Шевченко.Як заявляють у «Свободі», «мовна агресія стала яскравим виявом реанімації сталінської політики лінгвоциду, за якою, безумовно, почнеться етап етноциду – витіснення з прадавніх земель та знищення української нації».
Но как же исправить такую страшную ситуацию? Аналитики "свободы" и тут не ударили лицом в жир. Всё очень просто:
Мо-лод-цi! Схiд та Захiд тугезер!«Свобода» закликає українців «не купувати московських товарів, не читати і не розмовляти мовою окупантів, бойкотувати російськомовні програми радіо і телебачення».
Слава українським українцям української України!
Ну, наверное он думал, если Мунтян и Поркуян не армяне, то может и Погосяну повезло?![]()
Никогда не откладывай на завтра то, что можно сделать послезавтра...
хде реакция "свободы" на сегодняшние события в Раде? есть что-нибудь , или они не могут оправиться от шока?)
хто ужо продал свои местяки свободе? неужто с дисконтом взяли? пачиму я ни знайу???! я бы фракцию купил)) я в шоке, пр опять кинули(( щас тягнибоку набиру поругаю. опять променяли событие в раде на утренник в садике... что за люди такие.(баба яга больше денех, больше денех... . нам ристократам видней хде денех больше, достали уже своей самодеятельностью)
Написане: 03 липня 2012, 17:35
Донецький бульдозер продовжує свій тріумфальний рух… І ніщо його не зможе зупинити, окрім фізичного страху керманичів бути знищеними. І народ тут слабка допомога. Без воєнізованої підпільної організації не обійтись. Чи може тут допомогти Свобода? Напевно ні. Бо Свобода – партія інтелігентів. Потрібна інша сила, яка поставила б собі на меті створення нації й національної держави і йшла до цього будь якими методами. Де потрібно – погрозами фізичної розправи, де потрібно – підкупом, навіть якщо потрібно буде розв’язати війну і це не повинно зупинити тих хлопців. Але чи згодна буде аморфна маса людей, яку ми сьогодні називаємо українцями, це сприйняти?! Напевно ні. Так було і так є. І схоже так буде й надалі…
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки