|
Та яка, по суті, різниця ?
Що робити у ситуації що склалася?
ну погана "свобода" - цілком ймовірно, але ж де ті "потуги" тих, хто так любить свою країну, своє місто , банально - сам себе поважае. (Тільки прошу не розповідайти про самоповагу, самоповажаючі люди до такої ДУПИ не дійдуть і не доведуть).
Де та народна сила, поліетнічна, моноетнічна, ще якась там, але така, що хоч щось робить, чи хоч би намагається. Визнаю, я не зміг сформувати досить широку обєднуючу концепцію (може не настільки щиро хотів). Але ж де якісь інші групи, які знають і можуть вирішувати конкретні проблеми: де жити, що істи ну і дітей відповідно кормити ? Опити показують, що питання мови, не мови для переважної більшості 33, а то і 133, 1333. (це як в "12 стільцях" про що б не починав говорити оратор обов*язково зкочується до величних, але цілком дурних тез. "Трамвай построить - не ишака купить") ну і т.п.
Я розумію, що є спеціально дресировані дописувачі, але ж чи варто на них массово звертати увагу? Є конкретні проблеми, наприклад будівництво житла. от давайте його обіграємо у подачі різних політ сил, а якщо не підійде запропоноване політ активістами - утвориться та сила, що зможе, бо у цьому є велика потреба!!!! величезна!!!!
Чого ж таке дурне суспільство при досить розумних індивідах ?
а?
щвейцарська нація... - хм . дуже цікаво. Це таке об*єднання швейцарів? типу профспілки? дуже цікаво.
ну про США то взагалі розмова окрема. Навідь в маленькому містечку купчаться за певними ознаками, якими частіше виступають колір шкіри, чи етнічне походження. Американська нація - це для іннаугураційної промови - всі розповідають, але ніхто не може пояснити що то воно таке і де його побачити.
Их интеллектуальный уровень видно и без исследований, и, что называется, невооруженным глазом. Потому как только психи могут маршировать по улицам выкрикивая лозунги далеко не миролюбивого содержания. Только психи типа Фарион и Михальчишина могут видеть врагов там, где их нет и призывать их уничтожать. А насчет деградации общества, вернее, некоторой его части вы совершенно правы, я тоже вижу это на примере свободовцев.
Не говорите что мне делать, и, я не скажу куда вам идти!!!(с)
Швейцарія Швейцарія - федеративна парламентська республіка, в якій проживають: Германо-швейцарці, Франко-швейцарці, Італійці та італо-швейцарці , Ретороманці (близько 50 тис. осіб)
Взагалі це різні народи. Широко культивується "окремість" і "швейцарська нація", але як тільки в Німеччині пішли тенденції до поширення націонал-соціалізму те ж саме , можливо у меньшому ступені, стало відбуватися в німецьких частинах Швейцарії. Чи не дивно для "окремої" "єдиної" нації. Іньша справа, що Швейцарія сита і гризтися не вигідно, але в основному це виключення підтвержуюче правило.
Вже безліч разів будували міста для "усіх народів", але як правило потім вся розлазяться по своїх кутках "до своїх".
А коли це я казав про єдиний етнос німців та інших? (прям цікаво). всі народи мають певні етнічні групи і це історична спадщина. Переважна частина українців розмовляють діалектичними різновидами української мови (що за суттю - полтавський діалект). Ці діалекти принизливо називають "суржиком", але це найважливіший фундамент. Більш того феномен діалектів дуже складні і дуже колоритні. Це асімільовані спільноти розмовляють "чистою" мовою, як то відбулося в СРСР, а до того в РИ. Ну як в Одесі склалося: домінує "класична" російська мова. А яким діалектом російської мови розмовляли твої діди, прадіди? Від кого ти йдеш? а виявляється, наприклад, гагаюзькою, придніпрянським діалектом української. Ну і хто ж це індівід за національністю? - зрозуміло що - русский. Османи, вони асімільованих чітко виділяли - яничари і т.п., а в останьому випадку - всіх в одну купу? чому? - бо всі однакові, всі якісь "перфарбовані". отаке. Ну всяке буває в житті.
Навідь Аурвіль (Індія) збудований по національних секціях. Ну що є - то є. Це зовсім не означає, що потрібно одне одного лупити, бо він якись інший, але, як правило зігнати всіх у полієтнічне стадо вдається лише на певний термін і досить жорстко, але все рівно потім все обертається "на круги свої" і дай Боже, що б без крові.
прежде чем что-то "считать", Вам не мешало бы научиться осознавать то что Вы "считать" пытаетесь.
В данном случае не было ответа на "чемодан-вокзал-Россия", а был предложен единственный возможный вариант того каким образом человек (а скорее просто клон вполне определенного человека) может достичь душевного равновесия и гармонии с окружающей средой.
Обратите внимание на высказанную мысль что человеку "стыдно проживать в городе где...", другими словами - стыдно за население целого города.
Население переделать ни я, ни Вы, ни этот человек и вообще никто не в силах. Человеку некомфортно жить с постоянным стыдом за то, на что он влиять не может, человек не хочет меняться сам чтоб соответствовать окружению.
Так я таки реально не понимаю - что плохого Вы увидели в моём предложении, которое было высказанно целиком и сугубо из самого чистосердечного человеколюбия с целью указать тот единственный путь, которым можно достичь всего что описано в начале моего сообщения и который позволяет сохранить человеку душевное здоровье?![]()
Социальные закладки