Тема: Партия "Свобода" и Тягнибок

Ответить в теме
Страница 1632 из 4515 ПерваяПервая ... 632 1132 1532 1582 1622 1630 1631 1632 1633 1634 1642 1682 1732 2132 2632 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 32,621 по 32,640 из 90292
  1. Вверх #32621
    Не покидает форум Аватар для serg-shs
    Цитата Сообщение от Инженегр Посмотреть сообщение
    Остальная почти половина, надо полагать - святейшие князья? Естественно, тоже со знаком пробы.
    ні, інші на 99,999999999999 %
    не переймайтеся - це жарт

2. Вверх #32622

Фотоснайпер

Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    Украинский национализм (практически весь) - этнического толка....
    Любой национализм есть единственно на основе этничности...
    Любой этнической национальности в той или иной мере свойственен национализм,точнее целый спектр национализма.

3. Вверх #32623
    Цитата Сообщение от Георгиу Посмотреть сообщение
    Любой этнической национальности в той или иной мере свойственен национализм,точнее целый спектр национализма.
    Та яка, по суті, різниця ?
    Що робити у ситуації що склалася?
    ну погана "свобода" - цілком ймовірно, але ж де ті "потуги" тих, хто так любить свою країну, своє місто , банально - сам себе поважае. (Тільки прошу не розповідайти про самоповагу, самоповажаючі люди до такої ДУПИ не дійдуть і не доведуть).
    Де та народна сила, поліетнічна, моноетнічна, ще якась там, але така, що хоч щось робить, чи хоч би намагається. Визнаю, я не зміг сформувати досить широку обєднуючу концепцію (може не настільки щиро хотів). Але ж де якісь інші групи, які знають і можуть вирішувати конкретні проблеми: де жити, що істи ну і дітей відповідно кормити ? Опити показують, що питання мови, не мови для переважної більшості 33, а то і 133, 1333. (це як в "12 стільцях" про що б не починав говорити оратор обов*язково зкочується до величних, але цілком дурних тез. "Трамвай построить - не ишака купить") ну і т.п.
    Я розумію, що є спеціально дресировані дописувачі, але ж чи варто на них массово звертати увагу? Є конкретні проблеми, наприклад будівництво житла. от давайте його обіграємо у подачі різних політ сил, а якщо не підійде запропоноване політ активістами - утвориться та сила, що зможе, бо у цьому є велика потреба!!!! величезна!!!!
    Чого ж таке дурне суспільство при досить розумних індивідах ?
    а?

4. Вверх #32624
    User banned
    Националистический спектр поглощения...
    Вернее спектр самопожирания и саморазрушения.....

5. Вверх #32625
    zodchiy
    Поведай мне про такое в отношении швейцарской нации...или американской...
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

6. Вверх #32626
    Поведай мне про такое в отношении швейцарской нации...или американской...
    щвейцарська нація... - хм . дуже цікаво. Це таке об*єднання швейцарів? типу профспілки? дуже цікаво.
    ну про США то взагалі розмова окрема. Навідь в маленькому містечку купчаться за певними ознаками, якими частіше виступають колір шкіри, чи етнічне походження. Американська нація - це для іннаугураційної промови - всі розповідають, але ніхто не може пояснити що то воно таке і де його побачити.

7. Вверх #32627
    zodchiy
    Цитата Сообщение от serg-shs Посмотреть сообщение
    щвейцарська нація... - хм . дуже цікаво. Це таке об*єднання швейцарів? типу профспілки? дуже цікаво.
    ну про США то взагалі розмова окрема. Навідь в маленькому містечку купчаться за певними ознаками, якими частіше виступають колір шкіри, чи етнічне походження. Американська нація - це для іннаугураційної промови - всі розповідають, але ніхто не може пояснити що то воно таке і де його побачити.
    Ну иными словами лично ты считаешь, что у них нации нет?
    Ну и заодно просвети по поводу своего мнения про единый этнос испанцев или там немцев....а заодно и австрийцев куда запишем?

8. Вверх #32628
    Починятель примусов
    Откуда ж в Швейцарии нация, если там несколько государственных языков? Нация может быть только одна - украинская, т.к. Украина - страна мононациональная
    У дураков две беды - дороги и Россия.

9. Вверх #32629
    Не покидает форум Аватар для Onewinged
    Та яка, по суті, різниця ?
    Що робити у ситуації що склалася?
    ну погана "свобода" - цілком ймовірно, але ж де ті "потуги" тих, хто так любить свою країну, своє місто , банально - сам себе поважае. (Тільки прошу не розповідайти про самоповагу, самоповажаючі люди до такої ДУПИ не дійдуть і не доведуть).
    Де та народна сила, поліетнічна, моноетнічна, ще якась там, але така, що хоч щось робить, чи хоч би намагається. Визнаю, я не зміг сформувати досить широку обєднуючу концепцію (може не настільки щиро хотів). Але ж де якісь інші групи, які знають і можуть вирішувати конкретні проблеми: де жити, що істи ну і дітей відповідно кормити ? Опити показують, що питання мови, не мови для переважної більшості 33, а то і 133, 1333. (це як в "12 стільцях" про що б не починав говорити оратор обов*язково зкочується до величних, але цілком дурних тез. "Трамвай построить - не ишака купить") ну і т.п.
    Я розумію, що є спеціально дресировані дописувачі, але ж чи варто на них массово звертати увагу? Є конкретні проблеми, наприклад будівництво житла. от давайте його обіграємо у подачі різних політ сил, а якщо не підійде запропоноване політ активістами - утвориться та сила, що зможе, бо у цьому є велика потреба!!!! величезна!!!!
    Чого ж таке дурне суспільство при досить розумних індивідах ?
    а?
    Это как по Задорнову: отдельно каждого возьмешь - замечательный человек, и что показательно весьма неглупый. Целиком на народ глянешь - страна непуганых идиотов.
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

10. Вверх #32630
    Живёт на форуме Аватар для Икона стиля
    інформативні дописи пішли
    а що були якісь дослідження щодо інтелектуального розвитку свободівців чи не свободівців? і де ці дослідження? І що воно таке "умный"? (у багатьох коти "дуже розумні", але сусіди цього не визнають... )
    Ну що ж типова РОЗУМНА бесіда триває (іноді з таких розмов так цікаво дізнатися про ступінь деградації суспільства )
    Их интеллектуальный уровень видно и без исследований, и, что называется, невооруженным глазом. Потому как только психи могут маршировать по улицам выкрикивая лозунги далеко не миролюбивого содержания. Только психи типа Фарион и Михальчишина могут видеть врагов там, где их нет и призывать их уничтожать. А насчет деградации общества, вернее, некоторой его части вы совершенно правы, я тоже вижу это на примере свободовцев.
    Не говорите что мне делать, и, я не скажу куда вам идти!!!(с)

11. Вверх #32631
    Не покидает форум Аватар для Осавул
    Цитата Сообщение от Икона стиля Посмотреть сообщение
    Их интеллектуальный уровень видно и без исследований, и, что называется, невооруженным глазом. Потому как только психи могут маршировать по улицам выкрикивая лозунги далеко не миролюбивого содержания.
    Дозор... Э ?
    ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ. ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ.

12. Вверх #32632
    Живёт на форуме Аватар для Икона стиля
    Цитата Сообщение от Осавул Посмотреть сообщение
    Дозор... Э ?
    Дозор??? Да, что ты.... Приведи пример. И почему ты не стал цитировать остальную часть моего поста??? Не нравится, что там идет речь о твоих любимчиках?)))
    Не говорите что мне делать, и, я не скажу куда вам идти!!!(с)

13. Вверх #32633
    Ну и заодно просвети по поводу своего мнения про единый этнос испанцев или там немцев....а заодно и австрийцев куда запишем?
    Швейцарія Швейцарія - федеративна парламентська республіка, в якій проживають: Германо-швейцарці, Франко-швейцарці, Італійці та італо-швейцарці , Ретороманці (близько 50 тис. осіб)
    Взагалі це різні народи. Широко культивується "окремість" і "швейцарська нація", але як тільки в Німеччині пішли тенденції до поширення націонал-соціалізму те ж саме , можливо у меньшому ступені, стало відбуватися в німецьких частинах Швейцарії. Чи не дивно для "окремої" "єдиної" нації. Іньша справа, що Швейцарія сита і гризтися не вигідно, але в основному це виключення підтвержуюче правило.
    Вже безліч разів будували міста для "усіх народів", але як правило потім вся розлазяться по своїх кутках "до своїх".
    А коли це я казав про єдиний етнос німців та інших? (прям цікаво). всі народи мають певні етнічні групи і це історична спадщина. Переважна частина українців розмовляють діалектичними різновидами української мови (що за суттю - полтавський діалект). Ці діалекти принизливо називають "суржиком", але це найважливіший фундамент. Більш того феномен діалектів дуже складні і дуже колоритні. Це асімільовані спільноти розмовляють "чистою" мовою, як то відбулося в СРСР, а до того в РИ. Ну як в Одесі склалося: домінує "класична" російська мова. А яким діалектом російської мови розмовляли твої діди, прадіди? Від кого ти йдеш? а виявляється, наприклад, гагаюзькою, придніпрянським діалектом української. Ну і хто ж це індівід за національністю? - зрозуміло що - русский. Османи, вони асімільованих чітко виділяли - яничари і т.п., а в останьому випадку - всіх в одну купу? чому? - бо всі однакові, всі якісь "перфарбовані". отаке. Ну всяке буває в житті.
    Навідь Аурвіль (Індія) збудований по національних секціях. Ну що є - то є. Це зовсім не означає, що потрібно одне одного лупити, бо він якись інший, але, як правило зігнати всіх у полієтнічне стадо вдається лише на певний термін і досить жорстко, але все рівно потім все обертається "на круги свої" і дай Боже, що б без крові.

14. Вверх #32634
    zodchiy
    Швейцарія Швейцарія - федеративна парламентська республіка, в якій проживають: Германо-швейцарці, Франко-швейцарці, Італійці та італо-швейцарці , Ретороманці (близько 50 тис. осіб)
    Взагалі це різні народи. Широко культивується "окремість" і "швейцарська нація", але як тільки в Німеччині пішли тенденції до поширення націонал-соціалізму те ж саме , можливо у меньшому ступені, стало відбуватися в німецьких частинах Швейцарії. Чи не дивно для "окремої" "єдиної" нації. Іньша справа, що Швейцарія сита і гризтися не вигідно, але в основному це виключення підтвержуюче правило.
    Вже безліч разів будували міста для "усіх народів", але як правило потім вся розлазяться по своїх кутках "до своїх".
    А коли це я казав про єдиний етнос німців та інших? (прям цікаво). всі народи мають певні етнічні групи і це історична спадщина. Переважна частина українців розмовляють діалектичними різновидами української мови (що за суттю - полтавський діалект). Ці діалекти принизливо називають "суржиком", але це найважливіший фундамент. Більш того феномен діалектів дуже складні і дуже колоритні. Це асімільовані спільноти розмовляють "чистою" мовою, як то відбулося в СРСР, а до того в РИ. Ну як в Одесі склалося: домінує "класична" російська мова. А яким діалектом російської мови розмовляли твої діди, прадіди? Від кого ти йдеш? а виявляється, наприклад, гагаюзькою, придніпрянським діалектом української. Ну і хто ж це індівід за національністю? - зрозуміло що - русский. Османи, вони асімільованих чітко виділяли - яничари і т.п., а в останьому випадку - всіх в одну купу? чому? - бо всі однакові, всі якісь "перфарбовані". отаке. Ну всяке буває в житті.
    Навідь Аурвіль (Індія) збудований по національних секціях. Ну що є - то є. Це зовсім не означає, що потрібно одне одного лупити, бо він якись інший, але, як правило зігнати всіх у полієтнічне стадо вдається лише на певний термін і досить жорстко, але все рівно потім все обертається "на круги свої" і дай Боже, що б без крові.
    в твоем многословии я как-то не обнаружил про штаты и Германию с Австрией...

15. Вверх #32635
    в твоем многословии я как-то не обнаружил про штаты и Германию с Австрией...
    А вас в google забанили? яка непріємність... (пошукайте когось іншого, який розповість про широковідомі речі ок ? )

16. Вверх #32636
    User banned
    Цитата Сообщение от frion Посмотреть сообщение
    Я реально считаю, что вы похожи на свидомита, осуждающего совдеповский подход совдеповскими же методами: кричащим "чемодан-вокзал-Россия" говорите "чемодан-вокзал-Львов".
    прежде чем что-то "считать", Вам не мешало бы научиться осознавать то что Вы "считать" пытаетесь.

В данном случае не было ответа на "чемодан-вокзал-Россия", а был предложен единственный возможный вариант того каким образом человек (а скорее просто клон вполне определенного человека) может достичь душевного равновесия и гармонии с окружающей средой.
    Обратите внимание на высказанную мысль что человеку "стыдно проживать в городе где...", другими словами - стыдно за население целого города.
    Население переделать ни я, ни Вы, ни этот человек и вообще никто не в силах. Человеку некомфортно жить с постоянным стыдом за то, на что он влиять не может, человек не хочет меняться сам чтоб соответствовать окружению.
    Так я таки реально не понимаю - что плохого Вы увидели в моём предложении, которое было высказанно целиком и сугубо из самого чистосердечного человеколюбия с целью указать тот единственный путь, которым можно достичь всего что описано в начале моего сообщения и который позволяет сохранить человеку душевное здоровье?

17. Вверх #32637
    zodchiy
    А вас в google забанили? яка непріємність... (пошукайте когось іншого, який розповість про широковідомі речі ок ? )
    ты вдруг стал поклонником мнения гугла? Только что про национальность ты брезгливо плевался на инфу изоттуда....
    Хотя такое твое поведение (двойных стандартов, передергов и фантазий) меня почему-то не удивило.

18. Вверх #32638
    User banned
    Цитата Сообщение от Галина Власенко Посмотреть сообщение
    Не приписывайте Фарион то, что сами придумали. Она борется с украинофобами и твердолобыми совками типа вас.
    И не причисляйте меня к своей компании - если вы не можете усвоить простейшую украинскую мову, то вы именно это слово в кавычках. Мне всё равно, на каком языке говорить - украинском или русском. Мне даже стыдно, что будучи 100%-ной украинкой, я живу в городе, где державна мова не в почёте. Правы были лингвисты, оценив то, как говорит на мове Азаров: он или прикидывается, или дебил
    Может вам попросить политического убежища на ЗУ? Дорогу оплатим

19. Вверх #32639
    User banned
    Цитата Сообщение от Реакция Посмотреть сообщение
    Может вам попросить политического убежища на ЗУ? Дорогу оплатим
    нетушки). сами сбросятся на троих)

20. Вверх #32640
    ты вдруг стал поклонником мнения гугла? Только что про национальность ты брезгливо плевался на инфу изоттуда....
    Хотя такое твое поведение (двойных стандартов, передергов и фантазий) меня почему-то не удивило.

м-да...
    гугл не має власної думки - це пошукова система... як все запущено .
    (але є переваги: ні у кого не може бути жодних сумнівів, що ВИ - РУССКИЙ )

Ответить в теме
Страница 1632 из 4515 ПерваяПервая ... 632 1132 1532 1582 1622 1630 1631 1632 1633 1634 1642 1682 1732 2132 2632 ... ПоследняяПоследняя