|
Дорогі мої співрозмовники, однодумці та навпаки, доброзичливці і не дуже!
Наступної ночі (1 липня) рідна мати моя, що ночей не доспала, народила мене хлопчиком розміром 53 см і вагою 3 кг 600 гр. - живим!
Я дуже зрадів! І розплакався від счастя!
З того часу не можу надихатися радістю буття!
Все, що я роблю і робив все життя, надає мені тільки радість і щастя.
Бажаю і вам усім головного – Перемоги над ворогом, повернення всіх своїх українських земель,
вступу до ЄС та НАТО, вибору гідного українців Уряду та Президента, миру та злагоди в українському суспільстві.
А в мене в запасі є ще 43 роки (до 120), і я зосерджусь використати їх на благо обох наших народів – українського та єврейського!
Слава Україні
Смерть ворогам!
Україна - понад усе!
А вони - нехай показяться!
Послуйхайте мою любу пісню останніх років "Сильний вітер":
"Борітеся - поборете"
"Русофобії не буває забагато"
"Слава Україні"
Kamin!
Сердечно поздравляю ФотоГения и фотохудожника, моряка, настоящего Одессита и знатока истории нашего города, скромного, достойного, редкой и чистой души человека, с очередным совершеннолетием!
Володя, дружище, желаю тебе потрясающих сюжетов и великолепных кадров - следствия твоего тонкого вкуса, яркой фантазии, неординарных решений и идей, крепкого здоровья, семейного благополучия и добрых, порядочных людей на твоём жизненном пути!
А ещё - пусть будет потрясающим твой зум, нереально шикарным объектив, и дальнейшее общественное признание!![]()
Последний раз редактировалось Парусник; 30.06.2023 в 18:07. Причина: Уточнение.
Венец трудов,превыше всех наград!
Kamin !!!!!
![]()
Последний раз редактировалось tanslata; 01.07.2023 в 06:24.
Кошек не любит только тот - кто еще не встретил СВОЮ КОШКУ.
Социальные закладки