Тема: Железный оффтоп

Ответить в теме
Страница 1625 из 1736 ПерваяПервая ... 625 1125 1525 1575 1615 1623 1624 1625 1626 1627 1635 1675 1725 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 32,481 по 32,500 из 34702
  1. Вверх #32481
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Dead Warrior Посмотреть сообщение
    Хто там шару хоче? Зарядна станція Jackery Explorer 240EU 230V 400W - 6300 грн
    так вона у офіциалов коштує трохи дорожче
    Відремонтрувати можна все що завгодно, ящо достатньо довго крутити в руках.

2. Вверх #32482
    Живёт на форуме
    Планируя питать ноут напрямую от повербаека (что энергетически - самое выгодное), надо еще посмотреть, будет ли этот ноут работать с "чужим" источником.
    Встречаются ноуты которые обмениваются данными с адаптером, вплоть до сравнения серийных номеров - только тот, что шел комплектно.

3. Вверх #32483
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от pahaniche Посмотреть сообщение
      Показать скрытый текст
    Я згоден з тобою, але нюанс є

і не факт що в перших пару є теж)

4. Вверх #32484
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    Цитата Сообщение от Next-Tube Посмотреть сообщение
    Планируя питать ноут напрямую от повербаека (что энергетически - самое выгодное), надо еще посмотреть, будет ли этот ноут работать с "чужим" источником.
    Встречаются ноуты которые обмениваются данными с адаптером, вплоть до сравнения серийных номеров - только тот, что шел комплектно.
    В мене навіть макбук приймає повербанк. Правда постійно відвалюється але мабуть через те, що повербанк видає 65 Вт мах, а зарядка може віддати 80 Вт. Правда нормальні макбуки дивні, вони при нормальному навантаженні навіть при мережі розряджають якумулятор бопотужності зарядки не вистачає просто для роботи при 100% навантаженні. Від монітора котрий видає живлення по type-c макбук працює нормально. Які тобі реально відомі моделі ноутів що так ставляться до зарядки? Я гірше айхрені не знаю, але й з нею в мене проблем при зарядці нормальними, а не невідомими китайськими зарядками немає.

5. Вверх #32485
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от maxx™ Посмотреть сообщение
    В мене навіть макбук приймає повербанк. Правда постійно відвалюється але мабуть через те, що повербанк видає 65 Вт мах, а зарядка може віддати 80 Вт. Правда нормальні макбуки дивні, вони при нормальному навантаженні навіть при мережі розряджають якумулятор бопотужності зарядки не вистачає просто для роботи при 100% навантаженні. Від монітора котрий видає живлення по type-c макбук працює нормально. Які тобі реально відомі моделі ноутів що так ставляться до зарядки? Я гірше айхрені не знаю, але й з нею в мене проблем при зарядці нормальними, а не невідомими китайськими зарядками немає.
    шановна спільнота, тількі-но давайте винесемо прийдешній срач про яблуководів, який вже замерехтів на обрії, в іншу гілку форуму

6. Вверх #32486
    Постоялец форума
    В мене навіть макбук
    maxx™ ну шо ж ти так)))

7. Вверх #32487
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    шановна спільнота, тількі-но давайте винесемо прийдешній срач про яблуководів, який вже замерехтів на обрії, в іншу гілку форуму
    Так це не срач, я просто реально не знаю нічого хто так прискипливо ставиться до зарядних пристроїв як айхрені. Ну от реально, наведіть приклад ноутів інших виробників котрі як сказано вище "перевіряють серійні номери".

maxx™ ну шо ж ти так)))
    Що на роботі видали тим й змушений користуватись, я б його сам собі не придбав.

8. Вверх #32488
    Живёт на форуме
    Точно не пам'ятаю, здається це були Делл і якийсь китайський чи планшет чи ноут.
    І зустрічаються два варіанти, одноразово програмований при виробництві з необхідністю 3-го контакту, і перепрограмований зі зв'язком прямо по проводах живлення (ось там і виникли проблеми з номерами).
    Я ремонтом не займаюся, але іноді допомагаю сервісу консультативно, в одне вухо увійшло – з іншого вийшло.

9. Вверх #32489
    Не покидает форум
    Ну от реально, наведіть приклад ноутів інших виробників котрі як сказано вище "перевіряють серійні номери".
    То є DELL, курва
    В мене їх зараз три, і до кожного оригінальні БЖ треба, а одному ще 180-Ваттний треба, бо він курва, з іншими на повну потужність не хоче працювати.

10. Вверх #32490
    Постоялец форума Аватар для Mafioso
    То є DELL, курва
    В мене їх зараз три, і до кожного оригінальні БЖ треба, а одному ще 180-Ваттний треба, бо він курва, з іншими на повну потужність не хоче працювати.
    Теж хотів за них написати, але навіть Делл завівся від китайського перехідника-тригера з тайп-с)
    Never compromise. Not even in the face of armageddon.

11. Вверх #32491
    Не покидает форум Аватар для Август Пиночук
    Хто там шару хоче? Зарядна станція Jackery Explorer 240EU 230V 400W - 6300 грн
    Интересно, какое время заряда у этого чуда, если как у Анкера, то такое счастье и даром не надо, таки да 5 часов, и это емкость 240 ват часов, в условиях блекаута бесполезная вещь, если конечно есть генератор или знакомый с ним, то можно брать, но емкость маловато будет, хотя на телефоны, ноут и светильник хватит
    Последний раз редактировалось Август Пиночук; 17.09.2023 в 06:07.
    кропотливый труд, соблюдение закона и никакого коммунизма

12. Вверх #32492
    Та вони усі вимагають десь 60-80 Вт. Хоча я вчора тестував макбук на повербанку 65 Вт, воно типа навіть заряджалось, але постійно відвалювалось. Може якщо б я його вимкнув то воно б заряджалось, бо зарядка може віддати 80 Вт.
    Розрахунки такі - берете вашу зарядку та читаєте що там написано, а там написано щось типа 19В 3.5А 19*3,5 = 66,5 Вт. Тобто 66,5 Вт це потужність котрої повинно вистачити на одночасну роботу та зарядку ноутбука. А це значить що 65 Вт вам повинно вистачити.
    Тільки не забувайте що вам ще треба буде щось таке - https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/p...n-IDRsu9d.html

Якщо більш точно відповісти на поставлене питання - невідомо, бо для цього треба ноутбук розрядити, вимкнути, поставити на зарядку та виміряти скільки він споживає у цей час.
    Я сталкивался с такой ерундой, только на телефоне,при зарядке от зарядной станции от type C мощность которого 100 ват, телефону он отдавал только 18 из 25 возможных у телефона, возможно пауер не поддерживает какой то протокол зарядки или более старыq, у знакомого S 23-й, там 45 ват по-моему поддерживается, родной кабель , но подключает к зарядной и ещё более печально чем у меня, только 10))То есть производитель не закатил протокол в свою станцию, а телефон видимо по другому не хочет,а вот с айфонами такой проблемы на ней нет)
    Последний раз редактировалось Август Пиночук; 17.09.2023 в 12:08.

13. Вверх #32493
    Живёт на форуме
    Ну, не занимайтесь ерундой - разъем USB Type C, 4 контакта питания, максимальный суммарный ток - 5 ампер. Это как бы теоретически по спецификации, практически - я бы не рискнул.
    Какие 100 ватт на телефоне с номинальным напряжением заряда 5 вольт.
    Берите поправку на маркетинг и китайские ватты и китайские разъемы.

14. Вверх #32494
    Живёт на форуме Аватар для aleyer
    Ну, не занимайтесь ерундой - разъем USB Type C, 4 контакта питания, максимальный суммарный ток - 5 ампер. Это как бы теоретически по спецификации, практически - я бы не рискнул.
    Ну, на телефоне 100Вт обычно нет, а ноут у меня, например, от USB заряжается. Вполне себе 65Вт блок питания с Type C разъемом на конце в комплекте. И да, телефон от него тоже можно зарядить.

15. Вверх #32495
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    5А*20В=100Вт. А телефони заряджаються не тільки 5-ю вольтами, мій, наприклад, 9 бере від швидкої зарядки.

16. Вверх #32496
    Живёт на форуме
    Теоретический максимум.

17. Вверх #32497
    причем тут 100 ват и китайцы, теоефон максимум у меня принимает 25 ват, а type C наизарядной станции выдает 100, об этом раговор шел, что есть протоколы зарядки, если устройство от которого вы берете энергию не поддерживает протокол зарядки вашего устройства, вот о чем разговор

18. Вверх #32498
    Не покидает форум
    5А*20В=100Вт. А телефони заряджаються не тільки 5-ю вольтами, мій, наприклад, 9 бере від швидкої зарядки.
    а мій взагалі 120 може взяти, в нього і зарядка на 120 Ватт (20В*6А) 12T Pro
    повний заряд хвилин за 20 десь

19. Вверх #32499
    Живёт на форуме
    Якось все не дуже сходиться технічно.
    Той же 12T Pro - батарея 5А/год, напруга 4 вольта приблизно. Щоб її зарядити (вважаємо без втрат і двох етапів) за 20 хвилин, треба гнати струм 15 ампер. Ось є сумніви, що батарея допускає заряджання струмом в 3С без охолодження. Стабілізатор, що знижує, максимальне реальне ККД не перевищує 95%. Грубо кажучи, зі 120 ватів треба розсіяти 6 ватів (без урахування нагріву батареї). Для такого невеликого об'єму корпусу це дуже багато.

Як би таке і може бути, але ближче до теорії та до мільярда посаджених дерев.

20. Вверх #32500
    Якось все не дуже сходиться технічно.
    Той же 12T Pro - батарея 5А/год, напруга 4 вольта приблизно. Щоб її зарядити (вважаємо без втрат і двох етапів) за 20 хвилин, треба гнати струм 15 ампер. Ось є сумніви, що батарея допускає заряджання струмом в 3С без охолодження. Стабілізатор, що знижує, максимальне реальне ККД не перевищує 95%. Грубо кажучи, зі 120 ватів треба розсіяти 6 ватів (без урахування нагріву батареї). Для такого невеликого об'єму корпусу це дуже багато.

Як би таке і може бути, але ближче до теорії та до мільярда посаджених дерев.
    Быстрая зарядка на максимальной мощности происходит короткое время и до определённого предела, потом после 50-60 процентов мощность падает чем ближе к 100 процентам, некоторые производители даже рекомендуют не гонять устройство на быстрой зарядке постоянно, это не касается зарядных станций но там есть система принудительного охлаждения и размеры другие

Ответить в теме
Страница 1625 из 1736 ПерваяПервая ... 625 1125 1525 1575 1615 1623 1624 1625 1626 1627 1635 1675 1725 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права