|
Приложение так и называется "Монобанк", как и "Приват 24".
-Вы кто? -Добрая фея! -А почему с топором?! -Настроение что-то не очень...
Практически у каждого есть "свой" банк, который не берёт комиссию: Монобанк, Ощадбанк, Південний... Но это чаще всего при оплате по Герцу.
Я, например, стараюсь уходить от Герца и потихоньку перехожу на прямые оплаты с сайта поставщиков услуг, где это возможно.
А платить комиссию, я считаю, пагубно и вредно. Хочу только напомнить, что, например, абонплата за воду как раз и включает доп.расходы поставщика на проведение расчетов и получение оплат...
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam (C)
По Закону Украины от 09.11.2017 №2189-VIII «О жилищно-коммунальных услугах» (ст.1, п.1, пп. 11):
плата за абонентське обслуговування - платіж, який споживач сплачує виконавцю комунальної послуги за індивідуальним договором про надання комунальних послуг у багатоквартирному будинку (крім послуг з постачання та розподілу природного газу і з постачання та розподілу електричної енергії) для відшкодування витрат виконавця, пов’язаних з укладенням договору про надання комунальної послуги, здійсненням розподілу обсягу спожитих послуг між споживачами та стягненням плати за спожиті комунальні послуги, а у випадках, визначених цим Законом, також і витрати на обслуговування приладів - розподілювачів теплової енергії та/або вузлів обліку, що забезпечують індивідуальний облік споживання відповідної комунальної послуги у квартирах (приміщеннях) багатоквартирного будинку
🌸 #Victory&PeaceToUkraine 🌏
они очень удобные, да. сами платежи и само приложение в смартфоне
За август газ с плитой и колонкой в какую цену?
Если из двух зол можно выбирать, то это уже не плохо.
Я тоже задумалась о свете.. По газу есть цена в кабинете.
Слабые мстят,сильные прощают,а счастливые забывают.
Значит пока платим за свет август по старым тарифам.
Слабые мстят,сильные прощают,а счастливые забывают.
Газ на сегодня 4.47 ?
Социальные закладки