|
Если СПД Фомичев - это тот неуловимый, которому все пофиг было до этого, то я думаю, никто не захочет с ним связываться. Тем более, если уже собрали подписи, чтобы нас обслуживали те, кто обслуживает все дома и с которыми, по словам наших соседей, не возникает проблем. Но завтра ради интереса позвоню и узнаю, чего вдруг они собрались нам менять дверь, еще и за 180 грн.
нет, не будет
иЗгідно Наказу N 127 від 24.05.2001 зі змінами N 167 ( z0479-10 ) від 01.06.2010 Наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства.
Не належать до самочинного будівництва:
у багатоквартирних житлових будинках, гуртожитках — перепланування, пов’язані із збільшенням житлової або підсобної площі за рахунок демонтажу перегородок крім великопанельних будинків), комор, знесення печей, камінів, грубок, вітрин, без зміни призначення приміщень, без порушення несучих конструкцій; засклення балконів і лоджій; зменшення житлової чи підсобної площі за рахунок утеплення і оздоблення стін; улаштування чи закриття дверних прорізів у внутрішніх некапітальних стінах (крім великопанельних будинків); перестановка обладнання в межах призначених приміщень.
Згідно Наказу 17.05.2005 N 76 Державного комітета України з питань житлово-комунального господарства.
1.4.2. Переобладнання жилих будинків, жилих і нежилих у жилих будинках приміщень містить у собі — улаштування в окремих жилих будинках, жилих і нежилих у жилих будинках приміщень індивідуального опалення та іншого інженерного обладнання, перенесення нагрівальних, сантехнічних і газових приладів; влаштування і переобладнання туалетів, ванних кімнат, вентиляційних каналів.
1.4.3. До елементів перепланування жилих приміщень належать: перенесення і розбирання перегородок, перенесення і влаштування дверних прорізів, улаштування і переустаткування тамбурів, прибудова балконів на рівні перших поверхів багатоповерхових будинків.
Смешон орущий в ярости, но страшен молчащий в обиде. (c) Хань Сян-цзы
Последний раз редактировалось ermilovich; 22.04.2012 в 23:43. Причина: img added
Смешон орущий в ярости, но страшен молчащий в обиде. (c) Хань Сян-цзы
Здравствуйте, ув. жители Радужного
У меня возникла мысль стать Вашей соседкой. Подскажите, пожалуйста, как у Вас дела в общем с квартирами? И что в квартирах с газом (плитой)? Прочитала почти всю темку, как-то не очень "радужно" или мне показалось? Заранее спасибо![]()
У оптимистов сбываются мечты, у пессимистов - страхи!
да , нормально всё!!!!!!!!!!!!
как пахнет любовь?
.....только возле 6-ки зелени меньше всего............везде цветочки-кусты-дереьвья - а у нас ничего!!!!!!!!!
и опять отличилась 4-я парадная -чьи-то строители оставили кучу мусора пару дней назад возле парадной, естественно он будет там тсоять ещ епару недель, пока не примут меры всей парадной
Да, к сожалению, в нашей парадной живет какой-то урод либо у кого-то работают такие рабочие-упыри. То оставили мусор возле лифта и под Н.Г. отключили лифт, теперь навалили возле парадной строит.мусор, а какой-то дегенерат еще и бытовой сверху набросал. Выследить бы этих животных, не знаю только как...
Социальные закладки