Алка Вы как всегда по тихому гоните.Сообщение от ALKA
|
Алка Вы как всегда по тихому гоните.Сообщение от ALKA
Сима ! А может Вы знаете кто освободил Бандеру из фашистского плена ?Сообщение от sima-vpn
А то пользователь называющий себя историком под ником Братчик говорит китайцЫ !
Я же знаю что между китаем и украиной скальные породы.Туннель невозможен ! Помогите разобраться !
АЛКА ви прекрасно знаєте , що звільнили Бандеру союзники , ну що ви як маленький , ви ще спитайте коли почалася друга світова війна .Сообщение от ALKA
Прошу занести в протокол.Сообщение от Братчик
Братчик.Дфойка по истории .
Сообщение от ALKA
Сподіваюсь не в протокол допиту ????
Братчик.Слово не воробей.
Я понимаю физики шутят ,приколы математиков....Но историки ...пардоН.Полная Дфойка.
На всякий случай на видеопленку запишу:
Сообщение от Братчик
Сообщение от ALKA
Так так , а яка ваша версія цікаво було б почитати
Ви знаєте я в понеділок вас можу туди підвезти , в неділю ви там тільки замок поцілуєте , а знаннь ненаберетесьСообщение от ALKA
Ну що ж, послухайте!Сообщение от Братчик
![]()
1. Що таке Крайовий провід ОУН? Це керівництво Організації українських націоналістів на західноукраїнських землях. Членом Крайового проводу Я.Стецько був ще з 1932 р. і не припиняв це членство до 1945 р., Крайовою Конференцією ОУН був обраний членом Бюра Проводу ОУН. До речі, уряд Я.Стецька в 1941 р. (не С.Бандери!) - це уряд Крайового проводу.
2. Звідки ви взяли, що фонд 3833-це фонд УПА 1942-1944?![]()
Будьласка довідка:
Фонд 3833. Краєвий провід (керівництво) Організації українських націоналістів на західноукраїнських землях
3 описи, 438 справ 1929-1947
http://www.archives.gov.ua/Publicat/CD/Reyestr_CDAVOV_01.php#02![]()
3. Оп. 3 - це не номер справи, а номер опису! (дивиться вище: фонд скаладється з трьох описів).![]()
4. спр. 7 (а не стор. 7!) - це і є номер справи.
5. л. 1 -6 - це і є номери листів у справі 7.
Так що, шановний Братчику, у капітана все сходиться!![]()
Крестьяне єто - к "национально-освободительному движению" Мазепы. А отсталость - это, безусловно, не нормально.Сообщение от sima-vpn
Ну що ж бул дуже цікаво послухати розумну людину , але тепер моя черга аргументувати мою позицію
1. Ярослав Стецько -у квітні 1941 року обраний заступником голови проводу ОУН -Р , 30.06.41 року очолює українське державне правління -фактично уряд .Сообщение от НаОгонек
2.Найвищим законодавчим органом ОУН був Конгрес Українських Націоналістів (в ОУН(б) - Великий Збір ОУН). Між Зборами такі функції виконувала Конференція. Керівним органом ОУH був ПУН - Провід Українських Націоналістів (в ОУН(б) - Провід ОУН), що складався з Голови Проводу (в ОУН(б) - Провідника ОУН) та восьми членів Проводу. До 1941 Голова ПУН мав титул Вождя та необмежені повноваження.
ОУH на території України (Край) охоплювала сукупність "рідних земель"-країв, таких як ЗУЗ, ПЗУЗ, ПСУЗ/ОСУЗ, ПівдСУЗ, а ті в свою чергу поділялися на Області (10) і Округи. Поза Україною ОУН структурно поділялася на Терени і Держави (відповідно до державних кордонів).
Округи ділилися на повіти, що збігалися з адміністративним поділом, повіти – на райони і підрайони, що включали 3 – 5 сіл. Hайнижчою організаційною клітиною були "п'ятірки" і "трійки", тобто 3 – 5 членів ОУH, завжди добре законспірованих так, що, коли в якомусь селі було дві "п'ятірки", то вони зовсім на знали одна одну. Якщо в якійсь місцевості не було належної кількості активістів руху, то там призначався станичний. В Організації панувала військова дисципліна. Для конспірації кожен член ОУH мусив мати псевдо, ніхто не вживав справжніх імен і прізвищ. Всі села і міста в системі інформації і зв'язку ОУH були закодовані. Коди й псевда часто мінялись.
Структурами ОУH в краю, в який входили Галичина і Волинь (у 30-і роки волинські землі виділилися в окремий Північно-Західний Край, а пізніше діяльність ОУН поширилася на всі українські етнографічні землі), керував Крайовий Провід, очолюваний Крайовим Провідником. Виконанням рішень Проводу займалася Крайова Екзекутива (від лат. слова – "виконувати") ОУН на західноукраїнських землях (КЕ ОУH на ЗУЗ), яка ділилася на ряд референтуp (військову, ідеологічну, пропаганди тощо).
3.Головою Крайового проводу ОУН в 1941 році на ЗУЗ був Іван Климів , псевдо "Легенда"
І що сходиться у капітана ? якщо Крайовий провід на ЗУЗ очолював Іван Климів , а не Ярослав Стецько ??????Сообщение от НаОгонек
Ой всі зараз історики , всі архівісти та мемуаристи .
зачем пустые разговоры.
Еще раз говорю, ОУН-УПА это хорошо.
Какабе - честь, вера, правда.
<ПЧиВК>
Наогонек , я не заперечую , що в документах ОУН -іудеїв називали жидами , але ОУН відмовилося від участі в знищенні єврейського населення , де-факто перебуваючі в червні-липні в союзі з Німеччиною , по тим самим причинам , що і Угорщина , Фінляндія
Так Наогонек ви мабуть спати , я теж піду від цього ноутбука , на відпочінок , завтра , як в мене буде час , ще посперичаємося .
Нельзя делить историю на черное и белое. Родина это не определенный политический строй и не конкретный политический лидер (вождь). У каждого в те смутные времена была своя правда и мы не вправе давать сейчас оценку тем действиям , о которых мы судим через призму советской идеологии в которой мы выросли. Задача сегодня состоит в том , чтоб мы не перенесли идеологические разногласия прошлых поколений на будущие поколения, на наших детей и внуков, если мы считаем себя украинцами и хотим добра и процветания .
Правда не бывает удобной для каждого. Правда бывает одна на всех. Если убивал, то убивал. А искать выходы почему\ для этого есть прокуратура.
У Вас есть подтверждение что отказывались ?Сообщение от Братчик
[QUOTE=sima-vpn]Если смотреть на подданство, то не одно национально-освободительное движение не имело быть место и США должно быть колонией Англии. А Хмельницкий боролся с одним ярмом и загнал в другое, которое по прошествии многих веков оказалось гораздо хуже,
Хорошо, что Бандера с гитлеровцами не победили, а то бы в такое ярмо бы нас всех загнал, апросто ужас был, судя по его фразе " наша власть должна быть страшной"
Последний раз редактировалось капитан; 14.01.2007 в 09:25.
Братчик, где им памятник от благодарных бандеровцев и их потомков? Как -то некрасиво получается, не благородно и не благодарно. Неужели за спасение своего вождя даже памятником отблагодарить не можете? Вот она сущность и благородство УПА!!!Сообщение от Братчик
[QUOTE=НаОгонек]А что выступление Мазепы - это национально-освободительное движение?Может подскажите, сколько украинских крестьян его поддержало?
А можно факты того, что Хмельницкий загнал Украину в ярмо?[/QUOTE]
Мазепа такой же освободитель, как и Бандера. ИХ обоих "поддержало куча народа, живущего на Украине", что все движения освободительные закончились очень быстро. Возьмите хлопцы из УПА опыт Афганцев. Сотни лет их уже завоевать не могут. Хоть и неграмотные но фору вам по поддержке населения дадут большую.
Социальные закладки