Результаты опроса: Ваше отношение к воинам ОУН - УПА ?

Голосовавшие
721. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Украинские патриоты сражавшиеся за независимость родины.

245 33.98%
  • Бандиты, пособники фашистов.

420 58.25%
  • Затрудняюсь с ответом...

56 7.77%

Тема: Поговорим об ОУН - УПА

Закрытая тема
Страница 153 из 607 ПерваяПервая ... 53 103 143 151 152 153 154 155 163 203 253 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 3,041 по 3,060 из 12131
  1. Вверх #3041
    Не покидает форум Аватар для sima-vpn
    Цитата Сообщение от ALKA
    И у Вас мания преследования ?
    Алка Вы как всегда по тихому гоните.

2. Вверх #3042
    User banned Аватар для ALKA
    Цитата Сообщение от sima-vpn
    Алка Вы как всегда по тихому гоните.
    Сима ! А может Вы знаете кто освободил Бандеру из фашистского плена ?
    А то пользователь называющий себя историком под ником Братчик говорит китайцЫ !
    Я же знаю что между китаем и украиной скальные породы.Туннель невозможен ! Помогите разобраться !

3. Вверх #3043
    местечковый историк Аватар для Братчик
    Цитата Сообщение от ALKA
    Сима ! А то пользователь называющий себя историком под ником Братчик говорит китайцЫ !
    !
    АЛКА ви прекрасно знаєте , що звільнили Бандеру союзники , ну що ви як маленький , ви ще спитайте коли почалася друга світова війна .

4. Вверх #3044
    Цитата Сообщение от Братчик
    АЛКА ви прекрасно знаєте , що звільнили Бандеру союзники , ну що ви як маленький , ви ще спитайте коли почалася друга світова війна .
    Прошу занести в протокол.
    Братчик.Дфойка по истории .

5. Вверх #3045
    Цитата Сообщение от ALKA
    Прошу занести в протокол.
    Братчик.Дфойка по истории .

Сподіваюсь не в протокол допиту ????

6. Вверх #3046
    Братчик.Слово не воробей.
    Я понимаю физики шутят ,приколы математиков....Но историки ...пардоН.Полная Дфойка.

На всякий случай на видеопленку запишу:

7. Вверх #3047
    Цитата Сообщение от ALKA
    Братчик.Слово не воробей.
    Я понимаю физики шутят ,приколы математиков....Но историки ...пардоН.Полная Дфойка.

На всякий случай на видеопленку запишу:

Так так , а яка ваша версія цікаво було б почитати

8. Вверх #3048
    Братчик.В школу ! немедленно в школу !!!!

9. Вверх #3049
    Цитата Сообщение от ALKA
    Братчик.В школу ! немедленно в школу !!!!
    Ви знаєте я в понеділок вас можу туди підвезти , в неділю ви там тільки замок поцілуєте , а знаннь ненаберетесь

10. Вверх #3050
    Постоялец форума
    Ось посилання капітана ( я думаю , що взято з якогось українофобського сайту)

1.Розшифровуємо

ЦДАВОВУ-Центральний державний архів
    вищих органів влади та управління України
    Далі ф.3833- це фонд № 3833
    оп.3-це опис справи № 3( фактично № справи )
    стр.7-сторінка №7
    лл 1-6 - це вже приписка якась

2. Співідносемо з дійснестю :
    на сайті :
    http://www.archives.gov.ua/Archives/index.php?ca01#Fonds

И бачимо по-перше :

З цього виходить , що там документи лише крайового і обласного проводів ОУН , а Ярослав Стецько відносився до головного проводу .

Далі по друге фонд 3833-це фонд УПА 1942-1944 но ніяк не ОУН 1941 року

Далі по трете. :справа №3 - ніяк не може відноситися до 1941 року , коли ще в справі один зберігаються документи за 1943 рік .
    Порушенна хронологія.

Ось мої аргументи та факти , тепер хочу послухати вас НАогонек і Капітана
    Ну що ж, послухайте!
    1. Що таке Крайовий провід ОУН? Це керівництво Організації українських націоналістів на західноукраїнських землях. Членом Крайового проводу Я.Стецько був ще з 1932 р. і не припиняв це членство до 1945 р., Крайовою Конференцією ОУН був обраний членом Бюра Проводу ОУН. До речі, уряд Я.Стецька в 1941 р. (не С.Бандери!) - це уряд Крайового проводу.
    2. Звідки ви взяли, що фонд 3833-це фонд УПА 1942-1944?
    Будьласка довідка:
    Фонд 3833. Краєвий провід (керівництво) Організації українських націоналістів на західноукраїнських землях
    3 описи, 438 справ 1929-1947
    http://www.archives.gov.ua/Publicat/CD/Reyestr_CDAVOV_01.php#02
    3. Оп. 3 - це не номер справи, а номер опису! (дивиться вище: фонд скаладється з трьох описів).
    4. спр. 7 (а не стор. 7!) - це і є номер справи.
    5. л. 1 -6 - це і є номери листів у справі 7.

Так що, шановний Братчику, у капітана все сходиться!

11. Вверх #3051
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от sima-vpn
    Огонек вернись назад и прочитай о чем я писал, какие крестьяне, знайдіть порозуміння заради майбутніх поколінь. А отсталость по всем показателям Украины от мирового сообщества - ЭТО НОРМАЛЬНО.
    Крестьяне єто - к "национально-освободительному движению" Мазепы. А отсталость - это, безусловно, не нормально.

12. Вверх #3052
    Ну що ж бул дуже цікаво послухати розумну людину , але тепер моя черга аргументувати мою позицію

Цитата Сообщение от НаОгонек
    Ну що ж, послухайте!
    1. Що таке Крайовий провід ОУН? Це керівництво Організації українських націоналістів на західноукраїнських землях. Членом Крайового проводу Я.Стецько був ще з 1932 р. і не припиняв це членство до 1945 р., Крайовою Конференцією ОУН був обраний членом Бюра Проводу ОУН. До речі, уряд Я.Стецька в 1941 р. (не С.Бандери!) - це уряд Крайового проводу.:
    1. Ярослав Стецько -у квітні 1941 року обраний заступником голови проводу ОУН -Р , 30.06.41 року очолює українське державне правління -фактично уряд .
    2.Найвищим законодавчим органом ОУН був Конгрес Українських Націоналістів (в ОУН(б) - Великий Збір ОУН). Між Зборами такі функції виконувала Конференція. Керівним органом ОУH був ПУН - Провід Українських Націоналістів (в ОУН(б) - Провід ОУН), що складався з Голови Проводу (в ОУН(б) - Провідника ОУН) та восьми членів Проводу. До 1941 Голова ПУН мав титул Вождя та необмежені повноваження.

ОУH на території України (Край) охоплювала сукупність "рідних земель"-країв, таких як ЗУЗ, ПЗУЗ, ПСУЗ/ОСУЗ, ПівдСУЗ, а ті в свою чергу поділялися на Області (10) і Округи. Поза Україною ОУН структурно поділялася на Терени і Держави (відповідно до державних кордонів).

Округи ділилися на повіти, що збігалися з адміністративним поділом, повіти – на райони і підрайони, що включали 3 – 5 сіл. Hайнижчою організаційною клітиною були "п'ятірки" і "трійки", тобто 3 – 5 членів ОУH, завжди добре законспірованих так, що, коли в якомусь селі було дві "п'ятірки", то вони зовсім на знали одна одну. Якщо в якійсь місцевості не було належної кількості активістів руху, то там призначався станичний. В Організації панувала військова дисципліна. Для конспірації кожен член ОУH мусив мати псевдо, ніхто не вживав справжніх імен і прізвищ. Всі села і міста в системі інформації і зв'язку ОУH були закодовані. Коди й псевда часто мінялись.

Структурами ОУH в краю, в який входили Галичина і Волинь (у 30-і роки волинські землі виділилися в окремий Північно-Західний Край, а пізніше діяльність ОУН поширилася на всі українські етнографічні землі), керував Крайовий Провід, очолюваний Крайовим Провідником. Виконанням рішень Проводу займалася Крайова Екзекутива (від лат. слова – "виконувати") ОУН на західноукраїнських землях (КЕ ОУH на ЗУЗ), яка ділилася на ряд референтуp (військову, ідеологічну, пропаганди тощо).

3.Головою Крайового проводу ОУН в 1941 році на ЗУЗ був Іван Климів , псевдо "Легенда"

Цитата Сообщение от НаОгонек
    Фонд 3833. Краєвий провід (керівництво) Організації українських націоналістів на західноукраїнських землях

Так що, шановний Братчику, у капітана все сходиться!
    І що сходиться у капітана ? якщо Крайовий провід на ЗУЗ очолював Іван Климів , а не Ярослав Стецько ??????

Ой всі зараз історики , всі архівісти та мемуаристи .

13. Вверх #3053
    Мессия Какабе
    зачем пустые разговоры.
    Еще раз говорю, ОУН-УПА это хорошо.
    Какабе - честь, вера, правда.
    <ПЧиВК>

14. Вверх #3054
    Наогонек , я не заперечую , що в документах ОУН -іудеїв називали жидами , але ОУН відмовилося від участі в знищенні єврейського населення , де-факто перебуваючі в червні-липні в союзі з Німеччиною , по тим самим причинам , що і Угорщина , Фінляндія

15. Вверх #3055
    Так Наогонек ви мабуть спати , я теж піду від цього ноутбука , на відпочінок , завтра , як в мене буде час , ще посперичаємося .

16. Вверх #3056
    Не покидает форум Аватар для капитан
    Нельзя делить историю на черное и белое. Родина это не определенный политический строй и не конкретный политический лидер (вождь). У каждого в те смутные времена была своя правда и мы не вправе давать сейчас оценку тем действиям , о которых мы судим через призму советской идеологии в которой мы выросли. Задача сегодня состоит в том , чтоб мы не перенесли идеологические разногласия прошлых поколений на будущие поколения, на наших детей и внуков, если мы считаем себя украинцами и хотим добра и процветания .
    Правда не бывает удобной для каждого. Правда бывает одна на всех. Если убивал, то убивал. А искать выходы почему\ для этого есть прокуратура.

17. Вверх #3057
    Наогонек , я не заперечую , що в документах ОУН -іудеїв називали жидами , але ОУН відмовилося від участі в знищенні єврейського населення , де-факто перебуваючі в червні-липні в союзі з Німеччиною , по тим самим причинам , що і Угорщина , Фінляндія
    У Вас есть подтверждение что отказывались ?

18. Вверх #3058
    [QUOTE=sima-vpn]Если смотреть на подданство, то не одно национально-освободительное движение не имело быть место и США должно быть колонией Англии. А Хмельницкий боролся с одним ярмом и загнал в другое, которое по прошествии многих веков оказалось гораздо хуже,
    Хорошо, что Бандера с гитлеровцами не победили, а то бы в такое ярмо бы нас всех загнал, апросто ужас был, судя по его фразе " наша власть должна быть страшной"
    Последний раз редактировалось капитан; 14.01.2007 в 09:25.

19. Вверх #3059
    Китайські робітники , які прокопали тунель від Пекіну до концтабору , ця відповідь вас задовільнить ????
    Братчик, где им памятник от благодарных бандеровцев и их потомков? Как -то некрасиво получается, не благородно и не благодарно. Неужели за спасение своего вождя даже памятником отблагодарить не можете? Вот она сущность и благородство УПА!!!

20. Вверх #3060
    [QUOTE=НаОгонек]А что выступление Мазепы - это национально-освободительное движение? Может подскажите, сколько украинских крестьян его поддержало? А можно факты того, что Хмельницкий загнал Украину в ярмо?[/QUOTE]
    Мазепа такой же освободитель, как и Бандера. ИХ обоих "поддержало куча народа, живущего на Украине", что все движения освободительные закончились очень быстро. Возьмите хлопцы из УПА опыт Афганцев. Сотни лет их уже завоевать не могут. Хоть и неграмотные но фору вам по поддержке населения дадут большую.

Закрытая тема
Страница 153 из 607 ПерваяПервая ... 53 103 143 151 152 153 154 155 163 203 253 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права