Я про той на яке давав посилання капітан !!!!Сообщение от НаОгонек
І я взагалі не розумію чому в мене питаєте ? А не в капітана ?
Ви важаєте його посилання достовірним викладіть свої факти , чому це так ?
|
Я про той на яке давав посилання капітан !!!!Сообщение от НаОгонек
І я взагалі не розумію чому в мене питаєте ? А не в капітана ?
Ви важаєте його посилання достовірним викладіть свої факти , чому це так ?
Так, я ж не висловлював свою думку стосовно цього документу, а ви сказали, що він не достовірний. Тому я у вас і питаю, чому ви так вважаєте.Сообщение от Братчик
Ну а я вже думав що цей документ у вас на руках і вми його відскануєте і скажити дивіться Братчик писав не правду , цей документ існуєСообщение от НаОгонек
Мазепа-предатель(по сути).Хмельницкий-обьеденитель(по истории).Еще вопросы ?Сообщение от sima-vpn
Братчик кто Бандеру освободил ?
"Ты пошто боярыню обидел !"
Хмельницкий по отношению ко всей Украине и ему как Мазепе анафему в российских храмах не поют. Ситуация абсолютно идентичная один гетьман решил нам будет лучше с Московией, второй со Швецией. А Московия на протяжении веков естественно внушала, Хмельницкий друг, Мазепа предатель. Кто следующий в очереди друзей и предателей Московии?Сообщение от НаОгонек
Сообщение от Братчик
![]()
Я все-таки не зрозумів, чому ви вважаєте, що цей документ не існує.
Не будь лохом и ставь на правильную лошадь !Сообщение от sima-vpn
ЗЫ.Хмельницкий шведскому королю не подлизывал.Не надо ляля об идентичности....
Секундочку! Я что-то не понял: чьим подданным был Мазепа?Сообщение от sima-vpn
А что Хмельницкий по отношению ко всей Украине?
Алка не смешите людей , у Вас на столе лежит "правильная советская история" или Вы не способны к другой оценке истории?Сообщение от ALKA
Братчик правильно ! верим толькоСообщение от Братчик
http://ukrnationalfront.freepage.ru/oun-arc.htm#33
Сима наберите в поисковике Мазепа и почитайте что независимые источники о нем говорят....Впрочем это Павлик поляков не любит.....Сообщение от sima-vpn
Если смотреть на подданство, то не одно национально-освободительное движение не имело быть место и США должно быть колонией Англии. А Хмельницкий боролся с одним ярмом и загнал в другое, которое по прошествии многих веков оказалось гораздо хуже.Сообщение от НаОгонек
Алка я лучше достану десяти гривневую купюру и она мне скажет больше, а в России продолжают петь анафему.Сообщение от ALKA
А что выступление Мазепы - это национально-освободительное движение?Сообщение от sima-vpn
Может подскажите, сколько украинских крестьян его поддержало?
А можно факты того, что Хмельницкий загнал Украину в ярмо?
И у Вас мания преследования ?Сообщение от sima-vpn
Ось посилання капітана ( я думаю , що взято з якогось українофобського сайту)Сообщение от капитан
1.Розшифровуємо
ЦДАВОВУ-Центральний державний архів
вищих органів влади та управління України
Далі ф.3833- це фонд № 3833
оп.3-це опис справи № 3( фактично № справи )
стр.7-сторінка №7
лл 1-6 - це вже приписка якась
2. Співідносемо з дійснестю :
на сайті :
http://www.archives.gov.ua/Archives/index.php?ca01#Fonds
И бачимо по-перше :
З цього виходить , що там документи лише крайового і обласного проводів ОУН , а Ярослав Стецько відносився до головного проводу ..У ЦДАВО України зберігаються документи про діяльність Організації українських націоналістів - ОУН та Української повстанської армії - УПА. Це фонди крайового і обласного проводів ОУН, з'єднань УПА: Крайовий провід ОУН на західноукраїнських землях (1941-1947), Львівський обласний провід ОУН на західноукраїнських землях (1943-1944), Організація української націоналістичної молоді "Січ" (1941), З'єднання західних груп УПА (УПА - Захід, 1942-1946 рр.), З'єднання південних груп УПА (УПА - Південь, 1942-1945 рр.), З'єднання північних груп УПА (УПА - Північ, 1942-1945 рр.), Комендант військового району "Іскра" УПА (1943-1944), Колекція трофейних документів про діяльність УПА на окупованих територіях України (1942-1944)..)
Далі по друге фонд 3833-це фонд УПА 1942-1944 но ніяк не ОУН 1941 року
Далі по трете. :справа №3 - ніяк не може відноситися до 1941 року , коли ще в справі один зберігаються документи за 1943 рік .
Порушенна хронологія.
Ось мої аргументи та факти , тепер хочу послухати вас НАогонек і Капітана
Огонек вернись назад и прочитай о чем я писал, какие крестьяне, знайдіть порозуміння заради майбутніх поколінь. А отсталость по всем показателям Украины от мирового сообщества - ЭТО НОРМАЛЬНО.Сообщение от НаОгонек
Китайські робітники , які прокопали тунель від Пекіну до концтабору , ця відповідь вас задовільнить ????Сообщение от ALKA
Социальные закладки