|
Понимаете в чём дело, каждый воспринимает и добро, и зло через призму своего мировоззрения! Иногда то, что другому кажется злом, вам покажется добром, а иногда и наоборот...
Общепризнанное зло - это военная агрессия: прямая, либо через наёмников, провокаторов и предателей из числа граждан страны-жертвы!
Подлая Россия с её фашистским режимом превзошла все рамки приличия!!
На её фоне какие-то там ухищрения иных стран в плане получения финансовой/политической выгоды - просто детские шалости...
Внучек, а вот тут Вы не правы! Я уже давал Ваши координаты на Слободку, но там не реагируют, а зря! В чём моя вина?
А Сене Лабихе таки привет передавайте...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Снова тему заТирают...))) Ох уж этот Лабик! Талантлив... в этом... заТирательном деле... и откуда столько матерьялу для заТирания берёт...? )))
![]()
ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ. ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ.
2012 рік...
як пророче...
почитала тему, скільки українофобства, скільки ненависті до всього українського... люди не змінюються...
Ті громадяни України, які завжди хотіли "возз"єднання з Рассєєю" повстали,
та й Путя надихнув прикладом з кримнашем...
що стосується теми ОУН-УПА
В школі я вчила історію України Грушевського (не КПРС), але ставлення до УПА в мене неоднозначне.
Як кажуть: мета виправдовує засоби, та історію пишуть переможці, але ІМХО...
Ідея є, ця ідея мені близька, але якою ціною... терор я не підтримую, тому дуже стримано відношусь до ОУН -УПА,
хоча в телефоні повставнські пісні про сотників УПА, Лєнта за лєнтою, пісні про січових стрільців обожнюю слухати)
і продовжую читати цю тему, зараз вона мені дуже цікава!
Ця тема декілька років видає думки інтелектуалів, стосовно УПА, її історії, і власне причинно-наслідковий зв'язок.
Історію пишуть не переможці, а історики, прошу пані...=) Коли цю історію пишуть переможці, то виходить щось не те... Як дуже влучно зазначив Наполеон: "Моє завдання захопити країну, а мої історики доведуть мою правоту."
Стосовно історії УПА, то тут дуже складно відкинути "плєвла" від зерен. За часи існування СРСР, ціла когорта партійних істориків, зробила все від них залежне, щоби навіть згадка про бандерівців, викликала у пересічного совка максимально негативну реакцію. Спростити це завдання можливо було досить простим прийомом, і дуже дієвим-назвати їх фашистами.
Тими самими фашистами називали молдован на початку 90=х, коли від Молдови відірвали так зване Придністровья, так само зараз називають фашистами українців, відриваючи від нас Донбас. Тема УПА зовсім не конртаверсивна, варто лише у цю тему заглибитися від душі. Ви лише спробуйте. Знайдете дуже багато цікавого...
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Да,помню "фашисткую" Молдавия,"фашистов" и "националистов" в Прибалтике...А ведь и мы тогда ВЕРИЛИ в эту бредятину.Помню,что считал Черновола-националистом,"западенцем".Прошли годы и как сегодня не хватает Вячеслава Максимовича...Как жаль,что "сынуля" "ПОШЁЛ не в отца.Пропаганда тогда мощно врала,а отсутствие альтернативной информации-делало из нас СЕГОДНЯШНИХ "жителей России".
Пропаганда работала всегда (почти) хорошо,а альтернатива - не всегда правдива."Я Хочу, чтоб к штыку приравняли перо"
Все у нас зависит от обложки,как обернешь - так и получишь! Не,только женщины любят ушами. А,по глазам еще бьет синий экран "зомбо-ящика!
В начале 90-х воины УПА,тогда вроде бы "трезуб" помогали бить молдавский опон в Бендерах.Через пару лет,они же уже воевали на Кавказе против тех,с кем были в Приднестровье.И все по кругу!
А,вспомните как трубили о грузинском экономическом чуде? В итоге - все гении разбежались из страны. Обычная лапша на уши благодарному зрителю.
Не зря такая борьба идет за эфиры -от идеологического оружия ни одно укрытие не спасает.
Wish You Were Here...
Он может! Он такое может!! С таким происхождением...)))
Фамилия Лабик происходит от древних евреев живших на территории древнего Египта. Первое упоминание фамилии Лабик было обнаружено в 96 г до н.э. так звали Абба Лабик торговца торговавшего караванами при дворе(с)
http://www.ufolog.ru/names/order/лабик
ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ. ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ.
Найдено массовое захоронение жертв НКВД на Прикарпатье. В основном это были повстанцы:
І це марно, шановна пані!
Бо кожна війна, навіть кожний окремий бій породжує свою тактику!!
Вони мали стратегічну мету! Досяжною вона була чи ні, то інша справа, але мали...
Тактику обирали таку, яка давала певний результат при певних умовах! Ну не бажали сидіти, склавши руки! Сили були вже занадто не рівними, а тому і діяли де торором, де партизанщиною, а де і у відкритому бою!
Картати їх за те, що не пішли одностроями на НКВС? Так їх тут же вибили б і все закінчилося б, а так - боролись аж до початку 60-х років...
Те, що в книгах їх описували як "бандитів" -закономірне! А Ви чого очікували, щоб "совок" з них зробив героїв підпілля??
Так для совка були лише свої, а ті хто проти - "басмачі", "дашнаки", буржуазні націоналісти, бандити та терористи...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Журналістам покажуть новознайдений архів Служби безпеки ОУН
http://www.cdvr.org.ua/node/2870/66 років тому повстанський архівіст впорядкував та закопав на Тернопільщині документи Служби безпеки ОУН. Їх передали до Архіву Центру досліджень визвольного руху. Журналістів запрошують ознайомитись з неймовірною знахідкою.
24 березня, вівторок
12.00
Національний музей-меморіал «Тюрма на Лонцького»
вул. Бандери, 1 (вхід з вул. Брюллова)
Бідон з документами випадково виявили 17 березня в Козівському районі на Тернопільщині. Як розповідає керівник архіву Центру досліджень визвольного руху Андрій Усач, це документи Служби безпеки ОУН — некрологи, протоколи допитів, вишкільні матеріали, інформаційні листівки тощо, більшість з яких 1945-1949 років.
«Тут є відомості про більше 100 осіб, загиблих повстанців. Загалом документи дуже гарно збереглися, що рідко буває в таких випадках. Вони посортовані, пронумеровані, акуратно складені, очевидно ними займався якийсь повстанський архівіст. Газети, в які загортали пачки з документами, датуються осінню 1949 року, тому швидше за все саме в цей період і закопали в землю бідон з архівом», — розповідає Андрій Усач.
Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)
Социальные закладки