620 выплачивается только год
|
620 выплачивается только год
Девочки проконсультируйте вот по такому вопросу, если я получаю повышенное пособие после года, а теперь стала ЧП то мне его перестанут начислять? Или я опять буду получать 130 гр?
а у меня опять все не как у всех! Исполнитель мой исполнительный лист вернул! Мне нужно подавать не на Пастера(как в суде сказали), а на Екатериненскую
НО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Его отправили по почте и перепутали АДРЕС!!!!!!!!! Отправили на старый адрес!
Теперь............... на почте письма нет! и в квартиру и почтовый ящик не приходило!!!!!!!!!!!!!!!!
УПС,,,, я теперь без оригинала исполнительного листа! БУДУ ИСКАТЬ! ИЛИ В СУДУ ВОССТАНАВЛИВАТЬ!!!!!!!!!!!!!!
СЛОВ НЕТ!!!!!!!!!!
15. Відпустка у зв'язку з вагітністю і пологами зараховується до загального стажу і до стажу роботи за спеціальністю. Праців¬никам, які знаходяться у відпустці без збереження заробітної плати для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку (в разі коли дитина потребує домашнього догляду — до досягнення шестирічного віку), робота на попередньому місці (посаді) після виходу на роботу гарантується. У разі зміни власника підпри¬ємства, а також у разі його реорганізації дія трудового договору працівника продовжується (ст. 36 КЗпП).Стаття 179. Відпустки у зв'язку з вагітністю, пологами і
для догляду за дитиною
За бажанням жінки їй надається відпустка для догляду за
дитиною до досягнення нею трирічного віку з виплатою за ці періоди
допомоги відповідно до законодавства.
Підприємства, установи та організації за рахунок власних
коштів можуть надавати жінкам частково оплачувану відпустку та
відпустку без збереження заробітної плати для догляду за дитиною
більшої тривалості.
Стаття 32. Переведення на іншу роботу. Зміна істотних умов праці
Переведення на іншу роботу на тому самому підприємстві, в установі, організації, а також переведення на роботу на інше підприємство, в установу, організацію або в іншу місцевість, хоча б разом з підприємством, установою, організацією, допускаєть¬ся тільки за згодою працівника, за винятком випадків, передба¬чених у статті 33 цього Кодексу та в інших випадках, передба¬чених законодавством.
Не вважається переведенням на іншу роботу і не потребує згоди працівника переміщення його на тому самому підприємст¬ві, в установі, організації на інше робоче місце, в інший структурний підрозділ у тій самій місцевості, доручення роботи на іншо¬му механізмі або агрегаті у межах спеціальності, кваліфікації чи посади, обумовленої трудовим договором. Власник або уповно-важений ним орган не має права переміщати працівника на ро¬боту, протипоказану йому за станом здоров'я.
У зв'язку із змінами в організації виробництва і праці допус¬кається зміна істотних умов праці при продовженні роботи за тією ж спеціальністю, кваліфікацією чи посадою. Про зміну іс¬тотних умов праці — систем та розмірів оплати праці, пільг, режиму роботи, встановлення або скасування неповного робо¬чого часу, суміщення професій, зміну розрядів і найменування посад та інших — працівник повинен бути повідомлений не піз¬ніше ніж за два місяці.
Якщо колишні істотні умови праці не може бути збережено, а працівник не згоден на продовження роботи за нових умов, то трудовий договір припиняється за пунктом 6 статті 36 цього Кодексу.Стаття 33. Тимчасове переведення працівника на іншу роботу, не обумовлену трудовим договором
Опубликовано Lada в Ср, 09/24/2008 - 19:55
Тимчасове переведення працівника на іншу роботу, не обу¬мовлену трудовим договором, допускається лише за його зго¬дою.
Власник або уповноважений ним орган має право перевести працівника строком до одного місяця на іншу роботу, не обумов¬лену трудовим договором, без його згоди, якщо вона не протипо-казана працівникові за станом здоров'я, лише для відвернення або ліквідації наслідків стихійного лиха, епідемій, епізоотій, ви¬робничих аварій, а також інших обставин, які ставлять або мо¬жуть поставити під загрозу життєві умови людей, з оплатою праці за виконану роботу, але не нижчою, ніж середній заробіток за попередньою роботою.
У випадках, зазначених у частині другій цієї статті, заборо¬няється тимчасове переведення на іншу роботу вагітних жінок, жінок, які мають дитину-інваліда або дитину віком до шести років, а також осіб віком до вісімнадцяти років без їх згоди.
Спасибо, и я вас люблю
Это отпуск, отпуск в стаж засчитывается...
КЗоТ. ЗУ "Об отпусках"
Социальные закладки