|
И шо умного скажет защитник бандюков?
Терористичну діяльність бандерівців і створеної ними УПА засуджували навіть "мельниківці". Так, у їх листівці за листопад 1943 року зазначалося:
"Мужі і жінки України! Мужньо і невстрашимо ставте чоло всяким терористичним спробам звести до авантюри визвольну боротьбу! Організуйте всюди боївки української народної оборони і не давайте себе ограбити т.зв. "Українській Повстанчій Армії"... Дайте відсіч всяким спробам змарнувати безплідний партизанці свою кров, кров своїх синів і батьків! Велика мобілізація до УПА - це політичне і військове безглуздя...
Відсіч братовбивцям! Бандерівець, що стріляє українців - це бандит і агент Москви, але не український революціонер!..." (Арх..спр.№376, Т.9, арк..11).
Ну що я можу ще сказати, крім того, що Ви тут навели?
Хоча ось це з того тексту: "Бандерівець - це бандит і агент Москви, але не український революціонер!..." (Арх..спр.№376, Т.9, арк..11).
Ви давайте побільше таких джерел, виведемо їх на чисту воду! А то я думаю, чого це Москва так їх паскудить, так від них відхрещується, а воно он що??"
МОЛОДЕЦЬ вуйко, вдало ти виступив...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
То що у щырых юкрейнцов, во всем винен Крэмль, то и зараз демонструэ свидомыт.
А ведь и те и другие(ой украинци булы щыри). И так за власть грызлись.
О! Есть определение украинскому менталитету.
И не нужно сейчас становиться в позу обиженного барбоса)))
Помнишь ведь(если не страдаешь склерозом), давно вас так называл(за поверхностное отношение к исторической реальности), так я не сильно и заблуждался.Культивируемые ныне так называемые черты украинской ментальности типа "соборности", "державности", "униатства" и проч. – это содержание идеологического процесса, но никак не этнического менталитета. Менталитет – не просто важный, а важнейший фактор, влияющий на мотивацию персонала.
"Аристократизм духа, – писал Г. Ващенко в 20-е годы в работе "Психiчнi властивостi українцiв i причина наших невдач", – логически ведет к индивидуализму, индивидуализм ведет к эгоизму, формой которого есть амбициозность". Политические амбиции, гипертрофированный индивидуализм в политике привели к тому, что борьба за власть приобретает острый, конфликтный, иногда – трагический характер. Она не останавливается с победой одного из политических образований: ему всегда противостоят оппозиционные силы.
Суть украинской ментальности лучше всего характеризует термин “Хуторянство”.
“Хуторянство”- это естественное состояние украинской нации.
Не, не. Это определение нашел только вчера))))
Пан Пиня, было бы у Вас немножко знаний и совсем немножко любви к украинскому народу, а также элементарной порядочности, с Вами можно было бы и поспорить, а так...
А это ничего, что он это писал применительно к конкретным обстоятельствам и конкретным людям, а не к эпохе и народу??
Кроме того, я тоже могу написать (например, по отношению к евреям, россиянам, немцам, англо-саксам) Вы меня будете цитировать??
Просил ведь, ответить умное, а это что?
И еще даю одну попытку блесТнуть умом(умиЩем).
И шо? Мельник в 1943г. не знал кому служит Бандера? ))))))Після смерті Євгена Коновальця, згідно з заповітом, Провід очолив полковник Андрій Мельник, соратник Коновальця з часів боротьби УНР та спільної праці в лавах УВО. У серпні 1939 року в Римі відбувся другий Великий Збір Українських Націоналістів, який офіційно затвердив Андрія Мельника на посаді голови ПУН.
На початку 1940 р. голова Крайової Екзекутиви в Україні Юрій Тимчій-Лопатинський, таємно перейшовши кордон, прибув до Бандери у Відні. Вони зразу вирушили до Риму, де в цей час перебував голова Проводу ОУН полковник А. Мельник. Вони хотіли усунути розходження у поглядах, що виникли між ними і Мельником.
От не даремно я казав щодо необхідності елементарних знань!
Були б у Вас ті знання, то Ви б знали у чому полягали протиріччя між цими гілками національно-визвольного руху!
І з тим, хто і кому служив, Ви по злості теж все переплутали, бо саме Мельник був прихильником ідеї з допомогою німців здобути свободу та розбудувати державу, а Бандера був за боротьбу з усіма ворогами України одночасно, адже саме його ув'язнили, а не Мельника, чи я помиляюсь??
Вуйко, от скажіть мені, воно Вам потрібне? Краще б співдіяли Візенталю...
Кто подставил кролика Степу?!
Социальные закладки