|
селявиE95 делит страну на 2 ягодицы
По закону они курят бамбук , нигде не прописано про зеленую карту. Страховки есть , укр и молд. Я пару раз ездил в кишинев без страховок молд. И даже виньеток . ( через Приднестровье ) , правда если остановит Полиция кишинева , будет штраф 50$. На счёт Украины шлите их в подальше , они могут только к себе не впустить без страховки, а выпустить обязаны. Может я транзитную территорию еду и обратно . Это все равно что лететь в Европу без шенгена. Имеешь право , а впустят тебя или нет это твои проблемы.
Не доробили її. І ніколи нормально не зроблять. Полатають, точніше перелатають. Я от як їздив з Жашкова (поблизу Умані) на Івано-Франківськ, то також йшов через Київ і не жалкую. Суттєво довше, та спокійно і авто ціліше.
Ось вам пораджу подивитися як зробили відрізок Умань - Вінниця минулого року. Латка на латці, причому ті латки на сантиметр і вище над рівнем дороги, колеса можна повідбивати об них, розігнатися більше 90 без наслідків для підвіски не можливо. От так зроблять і зараз, у кращому випадку. Ну зроблять кілька кілометрових відрізків нового полотна, та вони ролі не зіграють.
Последний раз редактировалось VetZhash; 08.06.2018 в 17:08.
[MOD]
Leshka, не знал, что можно онлайн, уже купил.Спасибо.
Социальные закладки