|
Партію регіонів
Блок Наша Україна - Народна самооборона
Блок Юлії Тимошенко
Комуністичну партію
Соціалістичну партію
Блок Литвина
Прогресивну соціалістичну партію
ВО "Свобода"
Блок "За Вєрку"
Іншу партію/блок
Проти всіх
Не піду на вибори
Не визначився
З'явилося у мене таке питання... В основному, звісно, до голосуючих за ПР одеситів.
Скільки представників одещини у виборчому списку партії регіонів і на яких місцях списку вони стоять?
На допомогу в пошуку пропоную посилання на список партії регіону: http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2007/W6P406?PT001F01=600&pf7171=188
Последний раз редактировалось Operator; 11.09.2007 в 12:37. Причина: Додано лінк
Нет лучшего средства для создания идиотов, чем алкоголь (Emil Kraepelin)
В продолжение темы представительства одесситов в "проходной" части партийных списков. Источник - "Одессинформ".
Никто из одесситов не вошел в первую сотню избирательного списка мегаблока «Наша Украина – Народная самооборона». Списки были утверждены на съезде политической силы. Лидер вошедшей в блок Партии защитников отечества, выходец из Одессы, Юрий Кармазин – на 58 месте. Фамилия ныне действующего депутата Алексея Козаченко среди первых 100 кандидатов на парламентские кресла не фигурирует. Политик, занимавший 85-ю строчку в списке 2006-го года и прошедший в парламент после того, как часть его соратников ушли в исполнительные органы власти, сейчас оказался на 136-м месте. На 276-м месте находится сейчас его помощник, депутат Одесского горсовета Дмитрий Танцюра. Также 216-ю строчку занимает его коллега по городскому совету Леонид Макул и 338-ю - руководитель Коминтерновского района Людмила Прокопечко.
И это пройдет.
Це той що 44-го року народження? Ну не дивно.
Таким чином, вже один в прохідній частині.
А як же представництво регіонів, про яке так люблять говорити одноіменна партія? А як же підтримка цієї партії прихильниками східних і південних областей?
Навіть у ВО "Свободи"купа одесітів, перший на 20-му місці. Хоча здавалося б, цілком "західноукраїнське" об'єднання за підтримкою прихильників.
Або у БЮТ - номера списку 34, 78, 93, 104, 148 і далі... Хоча здавалося б у них мала підтримка на сході і півдні, але представники є.
Я Вас дуже прошу! Людина ж померла, до чого тут сарказм?!!! У Вас що, батьків нема, тільки одна батьківщина?!!!
А щодо іншого, то проблема полягає в тому, що партії в нас поки що - це партії лідера (або того, хто за ним "сховався"). Як накажуть, так і буде. Тому представництво від регіонів - субстанція ефімерна поки що. Треба було відкриті списки робити. Та Кушнарьова та декого ще не вбивати, тоді й було б представництво від регіонів. Ну, це вже не до Вас, звісно. Так, думки вголос.
Це ви так про Віктора Прокопенка, про якого, напевне, нічого не знаєте? Що ж, дуже людяна оцінка. Принаймні дає підстави певним чином оцінити вас.
Угу, втішайтеся... І той 20-й номер хай втішається. І 228-й. Тут, на форумі, вже розповідали, що бути 228-м в списку "Свободи" - то круто.Навіть у ВО "Свободи"купа одесітів, перший на 20-му місці. Хоча здавалося б, цілком "західноукраїнське" об'єднання за підтримкою прихильників.
Ви справді наївно вірите в цнотливу чистоту партійних списків і в те, що вони відображають інтереси регіонів?Або у БЮТ - номера списку 34, 78, 93, 104, 148 і далі... Хоча здавалося б у них мала підтримка на сході і півдні, але представники є.
И это пройдет.
Подскажите, а какая сейчас схема дейтвует, если я вынужденно нахожусь не в городе и области своей прописки во время выборов? раньше были открепительные талоны, а как сейчас проголосовать?
Ой, йа вас умаляйю... Я лиш переконався, що це скоріш ПРИРОДНА смерть.
Ви такі еее... ранимые?Поспішаю вам повідомити, що в народі дотримуються іншой думки - що можновладців з їх крісел хіба що виносять вперед ногами. Також повідомляю, що парламент наш складається значною частиною з пенсіонерів і це НЕ є добре.
Я не вірю, що це є... Але я знаю, що це має бути.Ви справді наївно вірите в цнотливу чистоту партійних списків і в те, що вони відображають інтереси регіонів?
І вказую на брехливість партії регіонів як представника одного регіону, починаючи вже з самої її назви. Не створено навіть видимості представництва регіонів. Списки зібрано з "потрібних людей" одного регіону.
Последний раз редактировалось Operator; 11.09.2007 в 18:26.
А кто знает, сколько выделено денег на выборы и сколько всего избирателей на Украине?
Черногорец, знайдеш відповіді у Законі "Про вибори народних депутатів..."
Закон України "Про державний бюджет на 2007 рік", редакція від 09.07.2007
Началась закачка мозгов народу.
Сегодня по радио слышал
Регги-35%
Бютлы 20%
Нунсы-12%
Комми 6%
морозко 3,5 %
Я хочу спросить: кто финансирует этот форум?
Социальные закладки