|
Да нет, я не про то. Я говорю о том, что люди, с напыщенным видом утверждающие в соседних ветках, что они уже готовы влиться в толерантное и культурное европейское общество и при этом проявляют примитивную пещерную радость, когда кого-то, пусть даже некультурного и отвратительного, облили дерьмом или забросали тухлыми яйцами. Не вяжется... И возникает вопрос: а сами-то намного лучше?
Лимонов, случайно, не высказывался в поддержку Ющенко? Может и с него снимут статус персоны нон-грата?![]()
Во первых Одесса всегда должна быть нейтральной!!! Во вторых Кауров даже по роже видно что не Одессит Он вообще напоминает какого то сектанта В следующий раз ему надо бороду збрить !!!!
что-б МЫ так жили:)))
Ну, як бачиш, в Тель-Авіві у Союза Православних Ґраждан Украіни відділення немає, і воно не коментує так шовіністично той інцедент, як в статті, що тут подали. Не арґумент?
Чи ти думаєш, що одесити, то дурний народ, і не розуміють, під чиї інтереси Кауров робить свої дії? І дивна річ - коли на російських форумах кричать, що Ющенко - то запроданець США, то всім це ніби ясно, а як Кауров - лялька Москви, то потрібні обов'язково копії платіжок, де б значилося що Кремль перераховує СПҐУ мільони доларів, а в графі "призначення платежу" значилося: "антиукраїнські провокації"? Тільки так ти цьому повіриш?
Хто не знає мети – той не може знайти дороги.
Не аргумент. СПГ это общественная организация, коих даже в России четыреста тысяч и их заявления - только их и ничьи больше. Какие общественные организации ты знаешь в Израиле?Ну, если ты признаешь, что Ющенко - "запроданець" США, то я, так и быть, согласен признать Каурова - "лялькой" МосквыЧи ти думаєш, що одесити, то дурний народ, і не розуміють, під чиї інтереси Кауров робить свої дії? І дивна річ - коли на російських форумах кричать, що Ющенко - то запроданець США, то всім це ніби ясно, а як Кауров - лялька Москви, то потрібні обов'язково копії платіжок, де б значилося що Кремль перераховує СПҐУ мільони доларів, а в графі "призначення платежу" значилося: "антиукраїнські провокації"? Тільки так ти цьому повіриш?Готов?
Я так і не зрозумів, про що ви там говорили, але навіть якщо ви й виступаєте проти російської мови як державної, це ще не є доказом того, що ви не є проросійськими. "Братство" взагалі є унікальною організацією - україномовною проросійською силою: адже виступає за українську мову, але проти НАТО, за ЄЕП, за братні зв'язки з Росією і Білоруссю... Звідси і відповідне ставлення до вашої організації.
Але в Одесі у вас звісно не тільки абстрактна "солідарність", а й прецедент співпраці з нашим нинішнім міським головю тому не підтримати Ґурвіца ви не могли. Ми ж його підтримали лише через мовне питання - отже тактично ми може й союзники, але стратегічно - ні.
Последний раз редактировалось Осташ; 06.04.2007 в 20:13.
Знаєш що одне з найпершого зробив "запроданець США" Ющенко після обрання його президентом України? Виконав одну із своїх передвиборчих обіцянок: вивів український континґент з Іраку. І це тоді, коли США дуже потрібна була допомога союзників. А от "не продажний" Кучма ті війська свого часу до Іраку відправив...
Якщо ти мені назвеш хоч одну дію Каурова, яка явно свідчить, що не була зроблена явно в інтересах "братньої" країни, я погоджуся вважати Каурова не кремлівським провокатором. Готовий?![]()
То ли общество деградирует, то ли я умнею?
Даруйте якщо вже було, не гортати ж всю тему...
Повідомлення на сайті "Братства": http://bratstvo.info/bratstvo-text-7293.html
Там же лінки для зкачування відео.
Нет лучшего средства для создания идиотов, чем алкоголь (Emil Kraepelin)
Значит, Осташ, ты не готов "обменять" Каурова на Ющенка? Ну что ж, мне достаточно и такого подтверждения вздорности ваших заявлений![]()
Очень просто - потому что товарищ Кауров с завидной регулярностью мелькает на экранах российских каналов и его так называемою "борьбу" регулярно освещают другие российские СМИ. + "Русский блок" + Затулин + Витренко, которую тоже у вас показывать любят. Как это объяснить можно? Лимонова у нас не показывают)))
А как вы думаете, если люди видят, что типичные реакционеры не получают по заслугам уже в течение трех лет, как они должны себя вести? Если вы вы узначи, что человек, оплевавший вас лично и все, что вам дорого, стал объектом насмешек, вы бы радовались или как?
Просто я изучал очень много литературы. А Лимонов - как раз ее часть. Конечно далеко не лучшая...)
Кому тут в телевизор?
Не в тему, но... я помню во времена моего отрочества не было даже ксероксов - были аппараты типа "ремайор", стояли только в крутых КБ. Так вот книгу "Это я - Эдичка" "ремайорили" и продавали по 5 рублей. Все таки, несмотря на явную вульгарность, это было НЕЧТО!А Лимонов - как раз ее часть. Конечно далеко не лучшая...)
А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.
Социальные закладки