А в мене поповнення!![]()
Ну і не забуваємо, що скоро зима, на носі Новий рік і треба якось оригінально ялинку одягати
![]()
|
А в мене поповнення!![]()
Ну і не забуваємо, що скоро зима, на носі Новий рік і треба якось оригінально ялинку одягати
![]()
Последний раз редактировалось ProZerpina; 13.10.2010 в 16:14.
Майстер улюблених іграшок :)
Нова модель шнуровки. Свіжа розробка.
І зразу народилася композиція з двома шнурівками! Здається прикольно!
![]()
[/QUOTE]
Я в восторге!!!!!!!! Бесподобные работы!!!!
Вы - талантище!!!!!!!!!!!!
Последний раз редактировалось ProZerpina; 15.10.2010 в 21:14.
Таких звірят ви вже бачили, але... Але це вже не іграшки, а швидше сувенірчики гарно коліровані!![]()
![]()
Свечки - просто чудо, такие изящные! И шнуровки супер.
И вообще Вы молодец![]()
Merry Сrisis!
Доповнення до одного з лялькових будиночків. І доповнення до коня з возом!
![]()
А у мене брошки! Хоча можуть бути і прекрасними наліпками на меблі у дитячій кімнаті. Можна у подібному стилі наробити вагон всякого різного.
![]()
Последний раз редактировалось Dimokl; 21.10.2010 в 08:26.
Моє нове творіння + експеременти з фотографуванням. Мені сподобалося, але вочевидь для чорного фону треба брати чорну тканину, а не глянцевий папір. Цей пінгвін має бути дуже багатьом знайомий, як логотипчик!
![]()
![]()
Дима, эксперимепнт мне понравился!! А Линуксоид - ещё больше!!![]()
Что не снято - того не было!
[в ЛС]
Последний раз редактировалось ProZerpina; 29.10.2010 в 16:25.
Амбивалетный оксюморон
Нині у мене ось така Бра! Поєднання двох технік!
![]()
я от Ваших работ в полном восторге.. Чем дальше, тем больше![]()
В обновленном форуме не уверена, что поставила плюсик.. надеюсь, что он есть![]()
У темі "Хенд-мейд..." уже похвалився своїми виробами, але не личить і цю спеціалізовану тему закидати. Тому виставляю свої суботні цяцьки і тут! Минулої суботи цілий день розробляв. Ідеї з нету - подальша фантазія і різновиди мої. Хоча дещо ви вже і бачили
І це, я сподіваюся, лише початок, бо щось мене поперло то робити. Ось ці кружки ще будть з ялиночками зеленого кольору та інших кольорів, щоб ялиночка була веселенька оформлена в одному стилі!
Трохи модефікувалася!
А ще є такі ось!
![]()
А у мене новий йожик! З дзюркоюІ ялинка. Є ще два проекти такої ялинки! Ще класніших, ще кращіших
![]()
Последний раз редактировалось Dimokl; 07.12.2010 в 15:41.
оч здорово)))) Оч оч здорово! Жаль, что ты так далеко))
в ЛС
Последний раз редактировалось ProZerpina; 07.12.2010 в 17:47.
в ЛС
Последний раз редактировалось ProZerpina; 07.12.2010 в 17:47.
Доробив ялинковий символ 2011 року! Тепер не винекне проблеми, що дарувати знайомим на Миколая![]()
А нижче ялинка з вистави Авторська ялинка - 2010-1011 р, яка проходть у Львові! Це лише один з ракурсів. Щоправда, я трохи незадоволений фотографією, бо вона не відображає тої краси і натуральності ялинки, як є насправді. Бо ж на яликових іграшках навіть мотузочка з льону! В реалі взагалі бомба. Коли побачив - сам здивувавсяТак кажу, бо я її не наряджав, у переддень і на саме відкриття виставки був у відрядженні. Довелося довірити цю справу родічам
![]()
![]()
Последний раз редактировалось ProZerpina; 16.12.2010 в 23:01.
Доробив трошки вишиваних колобків
![]()
Социальные закладки