Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
|
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 21:28.
вкладывать средства в кислотные батареи (автомобильные) - не самое лучшее вложение
Последний раз редактировалось Dramteatr; 22.05.2024 в 07:20.
Завтра, 22 травня будуть діяти графіки погодинних відключень для промислових та побутових споживачів по всій Україні з 00:00 до 07:00 та з 18:00 до 24:00 — Укренерго
Застосування обмежень з 07:00 до 18:00 не прогнозується.
https://t.me/operativnoZSU
Зараз біль-менш потужні вітро або сонячні станції мають подавати плановану генерацію на день/тиждень наперед. І якщо реальна генерація буде відрізнятися на певний % то буде штраф.
Тому великі компанії мають дуже потужну МЛ та провайдерів погоди та можуть досить точно прогнозувати.
А от спрогнозувати попит досить важко.
Додавши сюди ще потенційні обстріли - реальна картина навіть на наступну добу ну дуже приблизна
Отключили в 19.13, включили в 22.27
Красиво жить не запретишь. Но помешать можно.
Не знаю що вони там мають, але зараз в Україні прогнози погоди не працюють. До повномасштабного прогноз на завтра був +- точним, зараз ні. Здається це через те, що Україна не передає реальні дані по погоді. Тому що там можуть прогнозувати провайдери погоди для України зараз - невідомо.
У автомобільного є один великий недолік - він не заряджається великим струмом і так само не розряджається. Ну на зиму може вистачить. І подивись чи є для нього зарялка щоб зарядити за 4-6 годин. А взагалі спробуй подивитись на зібрати батарею з таких елементів - https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/akumulyator-lifepo4-3-2v-50ach-IDU2cNm.html, ціна буде не набагато більше, але ти цю батарею за 2-3 години зарядиш якщо буде нормальна зарядка.
Ну вот уже готовая на типа 1.2 кВт, но стоит 2 раза дороже автомобильного, но и по заряд/разряд запас и зарядка быстрее. Буду думать. Его тоже через инвертор на 220?
все, что нужно для торжества зла, это чтобы хорошие люди ничего не делали.
вчера у нас на поселке в нашей группе 3 выключили с задержкой в черную зону и включили часа через 1-40 тоже в черную.А потом ночью выключили не знаю во сколько и дали только утром после 7 уже.А днем в черной зоне с 15 до 18 свет был.Так что графики не работают.А это конечно неудобно.Нельзя ничего планировать
Социальные закладки