|
Вот это прогнулась студентка Юля, не иначе будет депутатом:
Минуточку! Будьте добры, помедленнее!.. Я записываю...(с)Окремі її вислови викликали хвилю бурхливих оплесків, бо кожен відчував, що є величезна сила і дух у словах пані Ірини. Вона говорила палко, за нею хотілося записувати, щоб не забути тих важливих речей, які рішуче і переможно лунали в стінах центру.[/B]![]()
Точно !... такое не забудешь, фекальный монстр (фарион) приехал гадить в Одессе ...Є обличчя, які не забудеш. Є слова, які ще довго лунатимуть у свідомості, карбуючи кожен звук. Є події, які стерти з пам'яті неможливо, вони лишаються там назавжди. Для мене 13 червня 2013 року – пам'ятна дата. Бо саме тоді, того чудового літнього вечора, в приміщенні Одеського культурного центру я познайомилася з народним депутатом України від ВО "Свобода" Іриною Фаріон.
ответы этой юли на задаваемые вопросы:
1.радикальність - це шовунізм, ксенофобія та расизм. ненависть до людини лише через її мову, віру або національність. це нетерплячість до людей, несхожих на тебе --------- Я думала, ви про дещо інше... Ну добре, відповім вам на ваше запитання так, як про це висловився лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.
"Я з розумінням ставлюся до всіх тих, хто розуміє мою мову, хто розуміє мою культуру, хто розуміє мою традицію, мої звичаї, і я з повагою ставлюся до всіх представників 135 чи більше національностей в нашій державі. Але я потребую, щоб і вони поважали мене, як представника титульної нації."
2.тобто "ціль виправдовує засоби"? -----Ніхто не може стверджувати, що він ніколи чогось там не зробить...І питання навіть не у цілі. Коли до вас у будинок прийшли злодії і погрожують вашій родині, ви не можете ручатися, що не візьмете залізну настільну лампу і не розіб'єте комусь із них голову. 2 дня назад
3.Чи могли б ви вбити людину? -- "Нас будуть судити не за нашими вчинками, а за нашими мотивами".
4.як ви ставитесь до радикальних націоналістичних поглядів ? ------треба зважати на те, що можна вважати радикальністю
5.Чому серед усіх політичних партій України ви обрали партію "Свобода"? Чия думка вплинула на ваш вибір? ------ Я обирала не партію, а ідею. Життя мене зіштовхнуло з ідеєю раніше, ніж я взагалі дізналася про існування "Свободи". Була потреба відстояти свою ідею - я це зробила, де мене і помітили ті, серед кого я зараз. 2 дня назад
Последний раз редактировалось Soital; 18.06.2013 в 22:10.
Это наверно ее специально взяли, чтобы детей пугать? Думаю, что с нормальными лицами девушки к бандерлогам не пойдут. Да и с умом тоже. Участие в такой партии может иметь последствия в европейских странах. Там пока терпимо к ним относятся, но это временно.
Социальные закладки