Учимся у ветеранов форума.Сообщение от ALKA
![]()
|
Учимся у ветеранов форума.Сообщение от ALKA
![]()
Вбивали ворогів, а українсько-польський конфлікт - це інша справа, він би і без ОУН, тим більш без УПА відбувся, там вбивали один одного переважно люди, які не мали ніякого відношення до АК і УПА.Сообщение от НаОгонек
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
СТК а про жидов что скажете ... Как они в бандеровскую концепцию вплелись ?
Скажи чесно, якби поляки вбили когось з твоїх родичів через те, що вони іншої національності, ти впевнений, що не пішов би і не помстився, вбивши поляка (навіть не того, хто це зробив)?Сообщение от ALKA
Де? Ма...Гогия!!!Красная Армия сражалась за независимость империи.
"Циники-это уставшие романтики..."
Краще скажіть, як в нациську концепцію попали 20% неукраїнців в УПА? В армію брали тих, кого мали вбити за національною ознакою.Сообщение от ALKA
А некоторые говорят национализм энто самосовешенствование нации,любов самого к себю....мдя.Сообщение от STK
Вибачте! Наприклад, ось цих ворогів?Сообщение от STK
в мае 1941 г. В документе "Вказівки на перші дні організації державного життя", за подписью С.Бандеры и Я.Стецко указывалось: "Національні меншини поділяються на: а) приязні нам... б) ворожі нам москалі, поляки, жиди... а) мають однакові права з українцями, уможливлюємо їм поворот на їх батьківщину; б) винищування в боротьбі зокрема тих, що боронитимуть режиму; винищування головно інтелігенцію, якої не вільно допускати до ніяких урядів, і взагалі унеможливлюємо продукування
інтелігенції, себто доступ до шкіл і т. д. Напр., т. зв. польських селян асимілювати, усвідомлюючи їм, що вони українці, тільки латинського обряду...
Проводирів нищити, жидів ізолювати, поусувати з урядів, щоб уникнути саботажу, тим більше москалів і поляків. Наша влада повинна бути страшна для її
противників. Терор для чужинців-ворогів і своїх зрадників" (Арх. спр. №376, т. 6, с. 294-302).
Наци маст дай!Сообщение от ALKA
![]()
"Циники-это уставшие романтики..."
СТК я национальный состав УПА не изучал досконально,мысль не совсем ясна.если не трудно перефразируйте.Сообщение от STK
Да,про жидов чего нибудь.Те каким боком ?
До чого тут націоналізм? Мені цікаво, як би ти повівся, якби жив на Рівненщині в 40-х, коли ненависть дійшла до того, що поляки вирізали українців, а українці поляків.Сообщение от ALKA
СТК вторая часть выделенная это ответ.И вот это бандеровское наследие,опыт прошлого Вы хотите перенести на всю украину ?!Сообщение от STK
Спарва доведем ненависть до точки а потом Начнем уже по всей украине резать жидов,болгар,русских...."Хаароший мальчик !"
Так вона тому і дійшла, що нацики з обох сторін її розкручивали.Сообщение от STK
СТК в третий раз спрашиваю чем провинились евреи ?
Радужная перспектива....Особенно если учесть многонациональность и смешение разных культур.Сообщение от ALKA
![]()
Точно не знаю, чи це сравжній документ, але повірю. Тут не сказано про фізичне знищення за національною ознакою, знищувати збирались тих людей, хто загрожував планам по створенню держави. В комуністів є страшніші злочини, але ветеранів Червоної армії злочинцями не називають.Сообщение от НаОгонек
Стк евреи ? почему в немилость попали ? в черный список ? СТК Аууу!!!!
Дежурные крайниеСообщение от ALKA
![]()
Я маю знати чого комусь не подобаються євреї?Сообщение от ALKA
СТК Вы меня пугаете ! Вроде на украинском написано:Сообщение от STK
б) ворожі нам москалі, поляки, жиди...
Социальные закладки