Iрися,а почему???
|
Тесты были легкие,и в этом была их сложность)))
Мова- 186
Англ- 185
Я правда закінчила 4 роки тому, але що там зараз також знаю.
Кафедрі журналістики лише 10 років. Тобто викладачі, насправді, навчаються разом з вами. Практиків-викладачів майже немає. Насправді, з практикою і є найбільші проблеми. На журналістику на видавничу справу мега-конкурс, тобто студентів багато і всі десь мають не тільки проходити практику, а проходити її протягом року. Так, ЗМІ в Одесі чимало. Але чимало тих, які реально можуть чомусь навчити? Як на мене, то більшсть з категорії "навчать так як не треба робити"...)))
Реально викладається те, що пов'язано так чи інакше з філологією. Я б навіть сказале: про все і ні про що конкретно. Як закінчите, то отримаєте єдину спеціалість - журналіст. І з таким дипломом сфера діяльності обмежана, якщо потім не знайдете себе саме у журналістиці. Але стати журналістом абсолютно ніяк не заважає той факт, якщо ви закінчили будь-яку іншу спеціальність. Мало того, де б я не працювала (а це київські ЗМІ), то більшість закінчували не саме журналістику.
Вирішувати вам чи насправді ви хочете бути саме журналістом. Бо більшість, хто йде, має якісь дивні ілюзії щодо цієї спеціальності)))
Навіть найкращі стають згодом катами
Дякую
Взагалі-то я збиралась на видавничу справу та редагування,але так розумію,що також не варто...
Але дякую за поради,обов'язково прислухаюсь і візьму до уваги![]()
А у меян сегодня ГОС.. Страшно ужасно..надежда только на шпоры![]()
Мама Мальчиков :)
Эй.... люююююди))) Скажите плиз те, кто учится на политологии, где потом работают псле нее?!)))))
Я знаю... но это 1 человек сказал... я хочу чтоб еще ктото ответил.... сколько людей - столько професий.
Я закончила универ 4 года назад, так помню на 3-м этаже, точно не скажу какая аудитория, паркет был сорван, кучи опилок и песка посреди аудитории, мы их обходили, чтоб к доске выйти. И продолжался этот кошмар больше месяца. А еще там окна были старые, которые не закрывались, мы даже с пар зимой уходили, чтоб не заморозиться.
похоже, здесь никого не волнует, что ОНУ остался без лицензии
ОНУ это престижно, но контракты у них дорогие...
что значит остался без лицензии
кто знает, а бакалавром можно устроиться по специальности, естественно, что продожение обучения будет, но заочка? Спасибо за ответы и советы.
Залежить від спеціальності. У мене взагалі ніколи про диплом не питали))))
Це десь 79 чи 80 аудиторія. Там тоді був ремонт. Також пам'ятаю той період, неможливо було знаходитися....Сообщение от Линуля
Нас деканат взагалі любив, вічно кудись як пошле. Пам'ятаю, послав в аудиторію. Подивилася я на номер, зрозуміла, що у подвалі це. Пішла. Одну проходжу, другу, третю... А вона в самому кінці. Вкрай маленька. Висить дошка і посередині стоїть одна парта. Жодно стільця. Я навіть не знайшла, де світло вмикається...)))
Просто це була перша пара, а я раніше за всіх зазвчиай приїжджала... Коли прийшла викладачка ми зрозуміли, що навчатися там нереально, пішли шукати іншу...
А коли навчалася на 5-му, у деканата була звичка ставити кілька курсів на одну аудиторію. І починалося... Хто перший прийшов, чий викладач авторитетніше... Фініш був тоді, коли нам поставили в якості аудиторії власне деканат...)))
Ребята, можете мне россказать о колледже Мечникова?? Какова стоимость, проживание... И вобще, что к чему там?
кто знает, а бакалавром можно устроиться по специальности
Можно, берут как и после 5 курса. Только не все рады отпукать на сессию. По специальности можно работать с 3 курса курса дневного и 4 заочного.
Я пошла работать сразу после практики на 4 курсе, еще даже диплом не получив. Договаривалась на работе и в универе. На заочный не уходила.
Дорогу осилит идущий.
Социальные закладки