Тема: ОНУ им. Мечникова

Ответить в теме
Страница 143 из 522 ПерваяПервая ... 43 93 133 141 142 143 144 145 153 193 243 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 2,841 по 2,860 из 10425
  1. Вверх #2841
    Новичок Аватар для Velle
    Iрися,а почему???

2. Вверх #2842
    Посетитель Аватар для Ecco
    Тесты были легкие,и в этом была их сложность)))
    Мова- 186
    Англ- 185

3. Вверх #2843
    Не покидает форум Аватар для Iрися
    Цитата Сообщение от Velle Посмотреть сообщение
    Iрися,а почему???
    Я правда закінчила 4 роки тому, але що там зараз також знаю.
    Кафедрі журналістики лише 10 років. Тобто викладачі, насправді, навчаються разом з вами. Практиків-викладачів майже немає. Насправді, з практикою і є найбільші проблеми. На журналістику на видавничу справу мега-конкурс, тобто студентів багато і всі десь мають не тільки проходити практику, а проходити її протягом року. Так, ЗМІ в Одесі чимало. Але чимало тих, які реально можуть чомусь навчити? Як на мене, то більшсть з категорії "навчать так як не треба робити"... )))
    Реально викладається те, що пов'язано так чи інакше з філологією. Я б навіть сказале: про все і ні про що конкретно. Як закінчите, то отримаєте єдину спеціалість - журналіст. І з таким дипломом сфера діяльності обмежана, якщо потім не знайдете себе саме у журналістиці. Але стати журналістом абсолютно ніяк не заважає той факт, якщо ви закінчили будь-яку іншу спеціальність. Мало того, де б я не працювала (а це київські ЗМІ), то більшість закінчували не саме журналістику.
    Вирішувати вам чи насправді ви хочете бути саме журналістом. Бо більшість, хто йде, має якісь дивні ілюзії щодо цієї спеціальності )))
    Навіть найкращі стають згодом катами

4. Вверх #2844
    Новичок Аватар для Velle
    Дякую
    Взагалі-то я збиралась на видавничу справу та редагування,але так розумію,що також не варто...
    Але дякую за поради,обов'язково прислухаюсь і візьму до уваги

5. Вверх #2845
    Сельская интеллигентка
    А у меян сегодня ГОС.. Страшно ужасно..надежда только на шпоры
    Мама Мальчиков :)

6. Вверх #2846
    Цитата Сообщение от Velle Посмотреть сообщение
    Дякую
    Взагалі-то я збиралась на видавничу справу та редагування,але так розумію,що також не варто...
    Але дякую за поради,обов'язково прислухаюсь і візьму до уваги
    Видавчнича справа та редагування має спеціалізацію "реклама та зв'язки з громадскістю". Це, як на мене, має більшу сферу реалізації.... )))

Я в принципі не відмовляю, просто раджу серйозно подумати...

7. Вверх #2847
    Постоялец форума Аватар для Femida
    Эй.... люююююди))) Скажите плиз те, кто учится на политологии, где потом работают псле нее?!)))))

8. Вверх #2848
    Цитата Сообщение от Femida Посмотреть сообщение
    Эй.... люююююди))) Скажите плиз те, кто учится на политологии, где потом работают псле нее?!)))))
    На попередній сторінці це вже обговорювалося ))

9. Вверх #2849
    Постоялец форума Аватар для Femida
    Я знаю... но это 1 человек сказал... я хочу чтоб еще ктото ответил.... сколько людей - столько професий.

10. Вверх #2850
    Цитата Сообщение от Femida Посмотреть сообщение
    Я знаю... но это 1 человек сказал... я хочу чтоб еще ктото ответил.... сколько людей - столько професий.
    Подруга от цього року закінчила політологію, правда у Харкові. Зараз на навчанні у Швеції. Список ймовірних професій озвучувала той самий, що і на попередній сторінці. А щодо того, то хто де працює, то тут освіта головне. Можно і з вищою медичною працювати на базарі ))))

11. Вверх #2851
    Частый гость Аватар для Линуля
    Цитата Сообщение от Айси Посмотреть сообщение
    Мы защищались в 95 аудитории. Это ужас просто. Мусор лежал везде. В партах, на полу, на подоконнике. Семечки, шкурки от бананов, огрызки, бутылки. Простивно жутко. Парты грязные. Скамейки тоже. Хуже ПТУ, чес слово. Стыдно и противно.
    Я закончила универ 4 года назад, так помню на 3-м этаже, точно не скажу какая аудитория, паркет был сорван, кучи опилок и песка посреди аудитории, мы их обходили, чтоб к доске выйти. И продолжался этот кошмар больше месяца. А еще там окна были старые, которые не закрывались, мы даже с пар зимой уходили, чтоб не заморозиться.

12. Вверх #2852
    User banned
    похоже, здесь никого не волнует, что ОНУ остался без лицензии

13. Вверх #2853
    •♥KℑšŠℑ♥•
    гость
    ОНУ это престижно, но контракты у них дорогие...

14. Вверх #2854
    User banned
    что значит остался без лицензии

15. Вверх #2855
    User banned
    кто знает, а бакалавром можно устроиться по специальности, естественно, что продожение обучения будет, но заочка? Спасибо за ответы и советы.

16. Вверх #2856
    Постоялец форума Аватар для Pupsik
    Цитата Сообщение от Линуля Посмотреть сообщение
    Я закончила универ 4 года назад, так помню на 3-м этаже, точно не скажу какая аудитория, паркет был сорван, кучи опилок и песка посреди аудитории, мы их обходили, чтоб к доске выйти. И продолжался этот кошмар больше месяца. А еще там окна были старые, которые не закрывались, мы даже с пар зимой уходили, чтоб не заморозиться.
    это наверное на голубятни, там 107 и 108 ауд. просто в ужасном состоянии

Цитата Сообщение от Gerard Посмотреть сообщение
    похоже, здесь никого не волнует, что ОНУ остался без лицензии
    откуда у вас такая информация?
    действительно у 6 вузов были аннулированы лицензии, но в их списках я не увидела нашего универа.

17. Вверх #2857
    Цитата Сообщение от СОЛНЫШКО ПАЛЬМИРЫ Посмотреть сообщение
    кто знает, а бакалавром можно устроиться по специальности, естественно, что продожение обучения будет, но заочка? Спасибо за ответы и советы.
    Залежить від спеціальності. У мене взагалі ніколи про диплом не питали ))))

Цитата Сообщение от Линуля
    Це десь 79 чи 80 аудиторія. Там тоді був ремонт. Також пам'ятаю той період, неможливо було знаходитися....
    Нас деканат взагалі любив, вічно кудись як пошле. Пам'ятаю, послав в аудиторію. Подивилася я на номер, зрозуміла, що у подвалі це. Пішла. Одну проходжу, другу, третю... А вона в самому кінці. Вкрай маленька. Висить дошка і посередині стоїть одна парта. Жодно стільця. Я навіть не знайшла, де світло вмикається... )))
    Просто це була перша пара, а я раніше за всіх зазвчиай приїжджала... Коли прийшла викладачка ми зрозуміли, що навчатися там нереально, пішли шукати іншу...
    А коли навчалася на 5-му, у деканата була звичка ставити кілька курсів на одну аудиторію. І починалося... Хто перший прийшов, чий викладач авторитетніше... Фініш був тоді, коли нам поставили в якості аудиторії власне деканат... )))

18. Вверх #2858
    Новичок
    Ребята, можете мне россказать о колледже Мечникова?? Какова стоимость, проживание... И вобще, что к чему там?

19. Вверх #2859
    Постоялец форума Аватар для Irada08
    кто знает, а бакалавром можно устроиться по специальности

Можно, берут как и после 5 курса. Только не все рады отпукать на сессию. По специальности можно работать с 3 курса курса дневного и 4 заочного.

20. Вверх #2860
    Постоялец форума Аватар для Айси
    Я пошла работать сразу после практики на 4 курсе, еще даже диплом не получив. Договаривалась на работе и в универе. На заочный не уходила.
    Дорогу осилит идущий.

Ответить в теме
Страница 143 из 522 ПерваяПервая ... 43 93 133 141 142 143 144 145 153 193 243 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права