Дозвонился с первого раза,спасибо за ответы!
А номера МТС есть красивые,с супер тарифами,можно в личку...
|
Дозвонился с первого раза,спасибо за ответы!
А номера МТС есть красивые,с супер тарифами,можно в личку...
Небольшое изменение в тарифе.
С 23,11,11 доплата за входящие с номеров Билайн и Голден телеком не будет начисляться.
Это связано с объединением сетей и это нормально.
Красивых МТС пока нет.
Ответы правильные, тестирование пройти легко самому, так как есть подсказки после каждого вопроса.
Что касается звонков на Билайн и Голден телеком пока информации об изменениии цены не было, хотя логично было бы уменьшение стоимости.
Продаю далее Киевстар профессионал по 600грн. за номер. На счету более 1600грн.
Мой телефон 0509506060 или сообщайте свой, я перезвоню.
Приватне акціонерне товариство «Київстар» (далі - Київстар) висловлює Вам свою повагу та інформує про нижченаведене:
1. З 01 грудня 2011 року припиняється програма стимулювання продажу стартових пакетів передплаченого зв’язку Київстар та DJUICE для Дилерів та Дистриб’юторів. Нарахування винагороди та її виплата здійснюватиметься протягом грудня 2011 року.
2. З огляду на це, акція в межах програми мотивації продажу «Професіонал» (далі – Програма), яка проводиться для працівників (продавців та менеджерів) торговельних приміщень (далі – Продавців) також триває до 01 грудня 2011 року.
3. Зміни розповсюджуються й на учасників акції в межах Програми (далі - Акція), які здійснювали продаж Стартових пакетів абонентам та яким за підключення 1 (одного) абонента нараховувались 5 балів, які накопичувались на спеціальному балансі особового рахунку Учасника Акції. А саме:
3.1. При накопиченні Учасником Акції 30 (тридцяти) балів у період з 19 серпня до 30 серпня 2011, він отримує 1 (один) подарунок (одну скретч-карту поповнення особового рахунку Компанії номіналом 30 грн відповідно до кількості балів).
3.2. При накопиченні Учасником Акції 40 (сорока) балів за період з 01 вересня до 30 листопада 2011, він отримує 1 (один) подарунок (одну скретч-карту поповнення особового рахунку Компанії номіналом 40 грн. відповідно до кількості балів) (далі - Подарунок);
Это сообщение касается только тех, кто продавал стартовые пакеты и регистрировал продажи на свой профессионал. Такая акция была и закончилась 1 го декабря. Продавать и регистрировать пакеты необязательно.
Изменений в тарифе нет.
Продаю далее номера в тарифе профессионал по 600грн. На счету более 1600грн.
мой тел 0509506060 или сообщайте свой, я перезвоню.
Последний раз редактировалось xl_xl; 08.12.2011 в 20:08.
Ответы правильные.
Тестирование(кто ещё не прошёл) 213111
Викторина 323113
На счету номеров которые я продаю будет около 1650грн. Цена всего 600грн.+самый лучший тариф.
мой тел 0509506060 или сообщайте свой, я перезвоню.
прошел спасибо!
Я так люблю свою страну,
И ненавижу государство!
Социальные закладки