Тема: Авто из-за границы - эксплуатация, покупка, растаможка.

Ответить в теме
Страница 14 из 1635 ПерваяПервая ... 4 12 13 14 15 16 24 64 114 514 1014 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 261 по 280 из 32681
  1. Вверх #261
    Посетитель
    вот и я думаю, покупать машину на польских номерах или нет?? всё так сладко )) наверное куплю

2. Вверх #262
    Постоялец форума Аватар для 5tak
    Цитата Сообщение от Himax Посмотреть сообщение
    вот и я думаю, покупать машину на польских номерах или нет?? всё так сладко )) наверное куплю
    Ну щас тебе тут расскажут какая это глупость и тд и тп.Причем расскажут те кто ничего не знает.Тут буквально пару человек в курсе темы,остальные так бла бла бла.
    Как хочется отсюда уехать

3. Вверх #263
    User banned
    Цитата Сообщение от 5tak Посмотреть сообщение
    Ну щас тебе тут расскажут какая это глупость и тд и тп.Причем расскажут те кто ничего не знает.Тут буквально пару человек в курсе темы,остальные так бла бла бла.
    +5000

4. Вверх #264
    Постоялец форума Аватар для Vitos_b
    Мачос, сколько ты уже продаёшь мерин? звонят? интересуются?

5. Вверх #265
    Посетитель
    так кто реально катается на таких авто и кто в курсе? напишите в личку что и как?

6. Вверх #266
    Посетитель
    .Машина на Польську фірму.схема как я понял примерно такая.....

Згідно Стамбульської конвенційні(додаток с) і роз'яснювального листа регіональним митницям Лист ДМСУ від 05.02.2011 р. №09/363-ЕП
    http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/995_472
    http://www.customs.com.ua/php/document.php?ISN=51870
    можливе ввезення комерційного транспортного засобу на територію України,яке перебуває на іноземній реєстрації резидентами України на термін до 365 днів,після чого необхідно вивезти транспорт з тр. України. Зразуже ввезти назад ніхто не забороняє.Транспорт можна вважати комерцiйним, якщо вважати, що перевезення особи (водiя) є платним (оплачуваним).

Це була законодавча часина процесу,тепер практика:
    В мене була машина,оформлена на батька як співвласника.Людину яку нам порадили дуже хороші знайомі сказала що так бути не може,якщо людина як співвласник авто,то по тих документах не пустять,а пустять тільки на 10 днів (хоча логічно, це чисто робоча машина фірми,а ти тут співвласник, хоча інші люди з якими я спілкувався казали що вписують як співвласника) тому було прийнято рішення що заїжджати через митницю буду я. Доречі робляться документи до 3х людей , будь-яких,незалежно,родичі чи ні
    Що було потрібно він нас:
    1. Копії паспортів 3х людей які будуть керувати авто і їхні поштові індекси
    2. Копію тех. паспорта авто
    3. Завдаток 200$

Документи робилися 3 чи 4 дня, що ми отримали від нього:
    1. Договір працевлаштування в Польші (Пол. мова)
    2. Договір про надання автомобіля(Пол.мова)
    3.Подорожній лист службового легкового автомобіля(укр.мова)
    4.Посвідчення про відрядження(Укр.мов)
    5. Умова куплі-продажу на спец бланку він імені власника і співласника на користь фірми(Пол.мова)

Всі документи крім умови куплі-продажу були зробленні на 3х єкземплярах для 3х різних людей які будуть керувати. На всіх стояли підписи і мокрі печатки польскої фірми. Все це задоволення обійшлось в 1000$
    Всі документи на польскій мові потрібно зробити нотаріальний завірений переклад на Українську мову для наших дайців , а особливо для митників. Хоча дайці не мають права перевіряти щось там,а тим більше комусь дзвонити, це порушення закону "Про захист персональних даних" і на них можна подавати в суд і на тих хто дав такі данні, накажу вже про перевищення службових повноважень.

Далі мені дали витяг законів для вивчення на всяких випадок, зробили інструктаж що і як,після чого я поїхав на митницю, думав що буде на багато складніше.Митник подивився, запитався чому то саме прізвище в тех паспорті і документах, де я працюю на якій посаді,тіпа екзамен.Потім забрав документи і пішов у віконечко. Потім віддав документи і поставив печатку на талоні. На питання через скільки буду змушений вихати сказав максимум через рік. Їздимо так 3 місяці, 3 рази зупиняли,причому один раз кобра, два рази нормально, а один раз попався тупий мент і що почав діставати,дав 100 грн і тільки тому що спішив і втратив би в 20 раз більше втрачаючи час на нього.

Значить що мені ше сказала та людина яка робила документи, що буде важливо для всіх:
    1.Ніколи не довіряйти загонку такої машину перекупам, вьїхати мають виключно хтось з тих людей які будуть керувати авто в Україні. Виїхати через рік має тільки та людина яка заїхала,інакше попандос буде. Керувати будь хто ,в кого є документи.
    2. Бажано заїхати тому хто буде більше всіх їздити.
    3.ТО можна робити самому,коштує 100 злотих, або через людей,коштує 200 і не треба нікуди їхати
    4. Через рік треба виїхати назад в Польшу,саме в Польшу
    5.Продати цю машину можна без проблем. Він за 100$ переробить документи на інших 3х людей. якщо не продається а просто поміняти одного на другого,безкоштовно
    6. Віддавати таку машину на разборку не можна,будуть проблеми з митниками з часом,прийдуть питатись де машина.
    7. Страховку робили через нього, бо там якісь супер мега круті знижки в 60%,але ціну хоть вбийте не пам'ятаю
    8. Забирайте машини і передавайте гроші за таку машину тільки за межами України,або щоб ви були остистими свідками що людина яка вам продає машину вигнала її офіційно з України,чому так і не знаю,сказали що там кидало бувають якщо у Львові передачу робити,тіпа незаконно,але так до кінця і не зрозумів
    Вроді все що знав і пам'ятав детально виклав,якщо щось забув,сорі,згадаю,допишу.

7. Вверх #267
    Частый гость
    Уже отписывался в этой темке с месяц назад,продолжу)
    Два знакомых купили машины на Литовских или Латвийских номерах,точно не помню)Один ездит без проблем,тормозят гаишники за нарушения,пока всё гладко...Лично меня смущает только одно:по данной схеме я не хозяин авто,а просто служащий...В случае,если машину забирают на штраф площадку(допустим),я её не смогу забрать,т.к. должен прийти за ней хозяин по тп,а хозяин находится в Литве,Латвии и т.д. и думаю он не будет кататься за машиной)))
    P.S. Очень хотел себе пригнать машину с ЕС,но тормознул финансовый вопрос...

8. Вверх #268
    User banned
    Цитата Сообщение от Sulik Посмотреть сообщение
    Два знакомых купили машины на Литовских или Латвийских номерах,точно не помню)Один ездит без проблем,тормозят гаишники за нарушения,пока всё гладко...Лично меня смущает только одно:по данной схеме я не хозяин авто,а просто служащий...В случае,если машину забирают на штраф площадку(допустим),я её не смогу забрать,т.к. должен прийти за ней хозяин по тп,а хозяин находится в Литве,Латвии и т.д. и думаю он не будет кататься за машиной)))
    думаю в договорах указывается "что сотрудник иностранной фирмы" сам решает все вопросы с данным авто,т.е как пример что пишется в украинских генеральных довереностях,есди гайцы заберут авто на штрафплощадку или ещё что то вы разбираетесь с этим,а не хозяин по техпаспорту продавший вам авто по генералке

9. Вверх #269
    Постоялец форума Аватар для 5tak
    Цитата Сообщение от Himax Посмотреть сообщение
    .Машина на Польську фірму.схема как я понял примерно такая.....

Згідно Стамбульської конвенційні(додаток с) і роз'яснювального листа регіональним митницям Лист ДМСУ від 05.02.2011 р. №09/363-ЕП
    http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/995_472
    http://www.customs.com.ua/php/document.php?ISN=51870
    можливе ввезення комерційного транспортного засобу на територію України,яке перебуває на іноземній реєстрації резидентами України на термін до 365 днів,після чого необхідно вивезти транспорт з тр. України. Зразуже ввезти назад ніхто не забороняє.Транспорт можна вважати комерцiйним, якщо вважати, що перевезення особи (водiя) є платним (оплачуваним).

Це була законодавча часина процесу,тепер практика:
    В мене була машина,оформлена на батька як співвласника.Людину яку нам порадили дуже хороші знайомі сказала що так бути не може,якщо людина як співвласник авто,то по тих документах не пустять,а пустять тільки на 10 днів (хоча логічно, це чисто робоча машина фірми,а ти тут співвласник, хоча інші люди з якими я спілкувався казали що вписують як співвласника) тому було прийнято рішення що заїжджати через митницю буду я. Доречі робляться документи до 3х людей , будь-яких,незалежно,родичі чи ні
    Що було потрібно він нас:
    1. Копії паспортів 3х людей які будуть керувати авто і їхні поштові індекси
    2. Копію тех. паспорта авто
    3. Завдаток 200$

Документи робилися 3 чи 4 дня, що ми отримали від нього:
    1. Договір працевлаштування в Польші (Пол. мова)
    2. Договір про надання автомобіля(Пол.мова)
    3.Подорожній лист службового легкового автомобіля(укр.мова)
    4.Посвідчення про відрядження(Укр.мов)
    5. Умова куплі-продажу на спец бланку він імені власника і співласника на користь фірми(Пол.мова)

Всі документи крім умови куплі-продажу були зробленні на 3х єкземплярах для 3х різних людей які будуть керувати. На всіх стояли підписи і мокрі печатки польскої фірми. Все це задоволення обійшлось в 1000$
    Всі документи на польскій мові потрібно зробити нотаріальний завірений переклад на Українську мову для наших дайців , а особливо для митників. Хоча дайці не мають права перевіряти щось там,а тим більше комусь дзвонити, це порушення закону "Про захист персональних даних" і на них можна подавати в суд і на тих хто дав такі данні, накажу вже про перевищення службових повноважень.

Далі мені дали витяг законів для вивчення на всяких випадок, зробили інструктаж що і як,після чого я поїхав на митницю, думав що буде на багато складніше.Митник подивився, запитався чому то саме прізвище в тех паспорті і документах, де я працюю на якій посаді,тіпа екзамен.Потім забрав документи і пішов у віконечко. Потім віддав документи і поставив печатку на талоні. На питання через скільки буду змушений вихати сказав максимум через рік. Їздимо так 3 місяці, 3 рази зупиняли,причому один раз кобра, два рази нормально, а один раз попався тупий мент і що почав діставати,дав 100 грн і тільки тому що спішив і втратив би в 20 раз більше втрачаючи час на нього.

Значить що мені ше сказала та людина яка робила документи, що буде важливо для всіх:
    1.Ніколи не довіряйти загонку такої машину перекупам, вьїхати мають виключно хтось з тих людей які будуть керувати авто в Україні. Виїхати через рік має тільки та людина яка заїхала,інакше попандос буде. Керувати будь хто ,в кого є документи.
    2. Бажано заїхати тому хто буде більше всіх їздити.
    3.ТО можна робити самому,коштує 100 злотих, або через людей,коштує 200 і не треба нікуди їхати
    4. Через рік треба виїхати назад в Польшу,саме в Польшу
    5.Продати цю машину можна без проблем. Він за 100$ переробить документи на інших 3х людей. якщо не продається а просто поміняти одного на другого,безкоштовно
    6. Віддавати таку машину на разборку не можна,будуть проблеми з митниками з часом,прийдуть питатись де машина.
    7. Страховку робили через нього, бо там якісь супер мега круті знижки в 60%,але ціну хоть вбийте не пам'ятаю
    8. Забирайте машини і передавайте гроші за таку машину тільки за межами України,або щоб ви були остистими свідками що людина яка вам продає машину вигнала її офіційно з України,чому так і не знаю,сказали що там кидало бувають якщо у Львові передачу робити,тіпа незаконно,але так до кінця і не зрозумів
    Вроді все що знав і пам'ятав детально виклав,якщо щось забув,сорі,згадаю,допишу.
    Ну наконец то конкретно описан весь процесс.
    Как хочется отсюда уехать

10. Вверх #270
    User banned
    Цитата Сообщение от Vitos_b Посмотреть сообщение
    Мачос, сколько ты уже продаёшь мерин? звонят? интересуются?
    цлк продан

11. Вверх #271
    User banned
    Цитата Сообщение от Sulik Посмотреть сообщение
    можеш но на штраф площадку на каком основании???

12. Вверх #272
    User banned
    Ну наконец то конкретно описан весь процесс.
    почти все верно, но если там на той фирме много машинок, то поляки очень тщательно проверяют все... и можно реально попастся..
    по поводу на розборку не верно написал..
    делается справка в гаи - что авто розбито , и номера , техталон и номер кузова на внутреннюю таможню..
    потом в договое указано о том что ті роспоряжаешся авто как хочеш..
    да и впринципе все верно написано...
    точно такое же делаем и мі, только любая таможня..

13. Вверх #273
    User banned
    Цитата Сообщение от MACHOs Посмотреть сообщение
    цлк продан
    позадавал вопросов у тебя в теме и Мерс продался P.S ты ту темку лучше не закрывай там много полезного тоже вроде есть)

14. Вверх #274
    User banned
    Цитата Сообщение от MACHOs Посмотреть сообщение
    почти все верно, но если там на той фирме много машинок, то поляки очень тщательно проверяют все... и можно реально попастся..
    по поводу на розборку не верно написал..
    делается справка в гаи - что авто розбито , и номера , техталон и номер кузова на внутреннюю таможню..
    потом в договое указано о том что ті роспоряжаешся авто как хочеш..
    да и впринципе все верно написано...
    точно такое же делаем и мі, только любая таможня..
    а на литовских фирмах если много машинок,такого как у поляков не случается с проверками? и кстати что это за проверки и поляки что на украинскую таможню сообщают?

15. Вверх #275
    Посетитель Аватар для julietta799
    так в принципе все понятно, думаю за машиной самой ехать в польшу, но на счет документов стремно - говорят много бывает лохотронов в этой сфере.. и сумма у всех разнится от 300 до 1300 у.е.
    у меня знакомый работает в польше - говорит не спеши, будет ехать домой скоро - наверное с ним буду ехать за бибикой
    день ты без него -два он без тебя!

16. Вверх #276
    Новичок
    какая есть разница в преобретении машины в Польше, Литве, Латвии и тд?
    Эту манипуляцию можно провести с машиной из любой страны Евросоюза, к пример у Болгария?

17. Вверх #277
    Посетитель Аватар для kent 8
    нужна литовская виза?
    Shaken, not stirred

18. Вверх #278
    Не покидает форум Аватар для Zoreg
    Цитата Сообщение от kent 8 Посмотреть сообщение
    нужна литовская виза?
    Литовской визы не бывает
    Для въезда в Литву (если ты об этом) нужна шенгенская виза.
    Пушкин жив не хуже Цоя

19. Вверх #279
    User banned
    Цитата Сообщение от МАРСЕНИЙ Посмотреть сообщение
    позадавал вопросов у тебя в теме и Мерс продался P.S ты ту темку лучше не закрывай там много полезного тоже вроде есть)
    он біл продан через 10 мин погсле обьявы..))
    такой еще один правда другой цвет уже на подходе.
    цена тоже другая..
    Последний раз редактировалось MACHOs; 17.05.2012 в 23:29.

20. Вверх #280
    User banned
    Цитата Сообщение от Zoreg Посмотреть сообщение
    Литовской визы не бывает
    Для въезда в Литву (если ты об этом) нужна шенгенская виза.
    Буга-га -сам придумал???
    учи матчасть. Есть Литовская виза...

Ответить в теме
Страница 14 из 1635 ПерваяПервая ... 4 12 13 14 15 16 24 64 114 514 1014 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права