Результаты опроса: Я...

Голосовавшие
1701. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • националист(ка)

652 38.33%
  • не националист(ка)

248 14.58%
  • антинационалист(ка)

111 6.53%
  • национализм не поддерживаю ни в какой форме

580 34.10%
  • сам(а) не знаю, кто я

110 6.47%

Тема: А Вы националист?

Закрытая тема
Страница 1386 из 1468 ПерваяПервая ... 386 886 1286 1336 1376 1384 1385 1386 1387 1388 1396 1436 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 27,701 по 27,720 из 29360
  1. Вверх #27701
    Не покидает форум Аватар для Onewinged
    Цитата Сообщение от Diomyd Посмотреть сообщение
    Не відповідай за всіх справжніх українців - нам начхати на твій чужинський "руський язик", ми без жалю з ним розпрощаємось, бо в нас є своя рідна мова, бо ми живемо на своїй, Богом даній землі, ми у себе вдома. А ти та твої недолугі "руськоязичниє" - в гостях, як мусліми в Австралії. Тож не треба гостям вчити хазяїв, як жити. Тут ви маєте 2 варіанти, як сказав австралієць - чи повністю приняти українське за рідне і злитися з українством, чи покинути цю країну. Третього немає.
    Заканчивай с лозунгами, чай не на митинге.
    Если до особо одаренных имбецилов не доходит, то я разовью мысль: "русскоязычные" родились и выросли в Украине, имеют украинское гражданство и прочая и прочая и прочая. И не тебе - или кому-то еще из национально озабоченных дегенератов - решать, кому где жить. В Одессе родной - русский, какой бы баттхерт это не причиняло иным доходягам с Тернополя или штатным радиоточкам "свободы".
    Кстати, мне дюже цикаво - а если я не уеду и не сольюсь с украинством в экстазе - что будет? Третьего ведь не дано. Вроде бы.
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

2. Вверх #27702
    Не покидает форум
    Товариство, хто мені скаже, що таке новоросія? На жодній мапі такої держави немає, жодний географ про таке не чув. Може, ви переграли в російські комп'ютерні ігри та переплутали віртуал з реальністю?

Нагадую тобі, геймер, що Одеса є суб'єктом незалежної, неділимої, соборної держави Україна і аж ніякого відношення до агресивної окупантської Росії, тим більш до якоїсь там сраної віртуальної новоросії не має. Не сміши людей.
    А це хто? )))

Одеса - то є продукт експансії Росії до Чорного моря. У 1922 році її, а також Миколаїв та Херсон віддали у склад України. Це дуже прикра подія і я жалкую, що вони знаходяться у складі України. Панове нешановні нацики та нацисти, за Одесу, Миколаїв та Херсон ви повинні дякувати Леніну, цьому психованному лисому дідугану в мавзолеї. Маю надію на те, що його звідтиля винесуть і поховають у звичайній могилі.
    Последний раз редактировалось George_S; 28.05.2013 в 17:01.

3. Вверх #27703
    Не покидает форум
    Не відповідай за всіх справжніх українців - нам начхати на твій чужинський "руський язик", ми без жалю з ним розпрощаємось, бо в нас є своя рідна мова, бо ми живемо на своїй, Богом даній землі, ми у себе вдома. А ти та твої недолугі "руськоязичниє" - в гостях, як мусліми в Австралії. Тож не треба гостям вчити хазяїв, як жити. Тут ви маєте 2 варіанти, як сказав австралієць - чи повністю приняти українське за рідне і злитися з українством, чи покинути цю країну. Третього немає.
    Це українці тут гості. Виверт історії в тім, що Одеса у складі України, то є недолуга прикрість. Україна ніколи не приєднувала Одесу, точніше, Хаджибей до себе, це зробила Росія.

4. Вверх #27704
    Не покидает форум Аватар для Onewinged
    Ну і що з того? Зараз 21 століття. Часи російської агресії та окупації давно минули та забуті, ях жахливий сон.
    Ок. Так и запишем - "Россия была оккупантским агрессивным государством".

Зараз тут У-КРА-Ї-НА!!! Засвой, запиши, вивчи!
    Ти б ще про скіфів нагадав, які тут вешталися тисячоліття тому.
    Ты спрашивал, откуда ноги растут у "Новороссии" - я тебе объяснил. Хочешь скифов - могу и о них чего-то рассказать, но, полагаю, что не хочешь.
    Насчет Украины - ну Украина, дальше что? Государство себе и государство, ничем не лучше, а во многом даже хуже большинства иных государств. Допустим, в рейтинге Quality of Life Index Украина находится между Намибией и Ботсваной. А сказать-то что хотел?
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

5. Вверх #27705
    Не покидает форум
    Ну і що з того? Зараз 21 століття. Часи російської агресії та окупації давно минули та забуті, ях жахливий сон.
    Україна - то є продут Польщі, тоді вона була Речь Посполита. Тоді це була східна околиця польсько-литовської держави. Я пишу на клоні польскьої мови, котра сьогодні є самостійною.

6. Вверх #27706
    Не покидает форум
    То ж і українці в Україні живуть У СЕБЕ ВДОМА, а представники усіх інших "ГОСТЕЙ" мусять це признати і прийняти правила ігри українців. Не подобається в Україні - є свобода її покинути!
    По перше - гри. Ви вжили російське слово. По друге, яка гра? У божевільню?

7. Вверх #27707
    Не покидает форум Аватар для alinaz8
    вірніше не скажеш!...досить виколупувати якісь назви і факти фіг знає якої давнини... світ змінювався тисячі разів...а монголи по Україні бігали?, то може вірніше назватись монгольський край?))))

8. Вверх #27708
    zodchiy
    ты это...главное об свою раскатанную титульную губу не споткнись...
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

9. Вверх #27709
    User banned Аватар для ALKA
    Така сама, як сама сталінська підступна брехня про бандерівців, як переодягання чекістів у форму НКВС і т.д.
    Обтекай нацик:
    Нажмите на изображение для увеличения
Название: thCA86Y7Q0.jpg
Просмотров: 11
Размер:	16.9 Кб
ID:	6291996

фотка выложенная на доброй сотне укрнационалистических сайтов....гамнюки даже ордена не сняли....какой то там курень Сумбура на привале....

если хочешь на львовском форуме таких фоток десятки... нацидиоты и не понимают что выкладывают...там таких как ты целый цветник...

10. Вверх #27710
    Не покидает форум
    Ото ж, нащадки англійців та французів є канадцями і живуть як канадці, маючи свою історію, культуру та традиції. Якщо ви також поважаєте українську історію, традиції та культуру і не нав'язуєте українцям щось чужеземне, наприклад, з імперської Росії, то ви і є українець, не дивлячися на ваше походження. Вам ніхто і слова поганого не скаже.
    Якщо ж ви будете нав'язувати українцям щось неукраїнське, чужинське, то, як казав премєр-міністр Австралії, у вас є свобода покинути цю країну, бо це земля українців і для українців.
    А якщо у родині росіяни, українці, татари, євреї та інші. Як тоді визначитися? В Одесі така мішанина з націй, що чорт ногу зверне. Ви хочете божевільню?

11. Вверх #27711
    Не покидает форум Аватар для ssvetlanap
    Цитата Сообщение от alinaz8 Посмотреть сообщение
    вірніше не скажеш!...досить виколупувати якісь назви і факти фіг знає якої давнини... світ змінювався тисячі разів...а монголи по Україні бігали?, то може вірніше назватись монгольський край?))))
    Да,мир менялся тысячи раз,а вот идиоты оставались неизменны.
    спешите делать добро

12. Вверх #27712
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    Обтекай нацик:
    Вложение 6291996

фотка выложенная на доброй сотне укрнационалистических сайтов....гамнюки даже ордена не сняли....какой то там курень Сумбура на привале....

если хочешь на львовском форуме таких фоток десятки... нацидиоты и не понимают что выкладывают...там таких как ты целый цветник...
    і що це за фотка? і що вона доводить?

13. Вверх #27713
    Цитата Сообщение от ssvetlanap Посмотреть сообщение
    Да,мир менялся тысячи раз,а вот идиоты оставались неизменны.
    а по темі хоть іноді в змозі написати?

14. Вверх #27714
    Не покидает форум
    «Такой принцип используется во многих европейских странах. Законопроект предусматривает, что национальным меньшинством являются граждане Украины – представители народа, национальной группы, проживающие на территории Украины не менее, чем с 22 января 1918 года – времени провозглашения Украинской Народной Республики независимым государством», – заявил свободовец.
    Нацисти визнали, що укрдержаві - 95 років.

15. Вверх #27715
    Нет,третье есть.Послать всех вас,очень щиро,по -нашему,в далёкое эротичное путешествие.Вместе с вашими хероями и бесноватыми лидерами.
    спешите делать добро

16. Вверх #27716
    а по темі хоть іноді в змозі написати?
    Я как раз по теме.Что,в точку попала?Могла бы мне и не отвечать нацистско устроенная дамочка.
    спешите делать добро

17. Вверх #27717
    User banned Аватар для ALKA
    і що це за фотка? і що вона доводить?
    шо вона доводыть...а то что пан дыонис в очередной раз размазал агипровом по унитазу....если хотите перечитайте,я вам не секретарь.

18. Вверх #27718
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Gottik Посмотреть сообщение
    Очень надеюсь, что её же слова вернутся к ней бумерангом, и суд Линча накроет эту тварь по полной. Я бы, понятно, посмотрел, поаплодировал.
    Фаріон у прольоті. Зараз є нова зірка - Наталія Фаліон. Вона співає гарних пісень про Україну.

19. Вверх #27719
    Цитата Сообщение от ssvetlanap Посмотреть сообщение
    Я как раз по теме.Что,в точку попала?Могла бы мне и не отвечать нацистско устроенная дамочка.
    я дивуюся руснацикам... на фоні націоналістів чи співчуваючих їм, які у темі дискутують, руснацики виглядають сворою скажених псів...які толком не в змозі пояснити свою позицію...а писати щось треба і вони лаються від безсилля...Це звісно радує... бо розумних людей перемогти важче... а таким кінець настане дуже швидко...

20. Вверх #27720
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    шо вона доводыть...а то что пан дыонис в очередной раз размазал агипровом по унитазу....если хотите перечитайте,я вам не секретарь.
    кидаєте фотку певно сам собі... ну кидайте...

Закрытая тема
Страница 1386 из 1468 ПерваяПервая ... 386 886 1286 1336 1376 1384 1385 1386 1387 1388 1396 1436 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права