Тема: Автобусные туры в Европу!?

Ответить в теме
Страница 1376 из 1486 ПерваяПервая ... 376 876 1276 1326 1366 1374 1375 1376 1377 1378 1386 1426 1476 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 27,501 по 27,520 из 29712
  1. Вверх #27501
    Постоялец форума Аватар для Дракон52
    Добрый день Есть вопрос, в прошлые года было много предложений автобусников из Одессы в Грецию, а в этом году что-то ничего интересного не вижу. Может кто-то подскажет что-нибудь
    Лучше жалеть о том, что было, чем о том чего не было

2. Вверх #27502
    Постоялец форума Аватар для Хейлин
    Цитата Сообщение от Дракон52 Посмотреть сообщение
    Добрый день Есть вопрос, в прошлые года было много предложений автобусников из Одессы в Грецию, а в этом году что-то ничего интересного не вижу. Может кто-то подскажет что-нибудь
    Мне очень понравился на сайте Аккорда тур " А я на море в ГРеции" С возможностью и на пляже отдохнуть и по экскурсиям поездить.. Еще есть Греция из Одессы у АЙТревелов, но они новенькие, и пока кажется,что работают в убыток)

3. Вверх #27503
    Постоялец форума Аватар для Revaz
    Цитата Сообщение от Хейлин Посмотреть сообщение
    " А я на море в ГРеции" )
    Классный тур поеду в него 25.05

4. Вверх #27504
    Постоялец форума Аватар для Хейлин
    Цитата Сообщение от Revaz Посмотреть сообщение
    Классный тур поеду в него 25.05
    Обязательно расскажите как съездите) Рассматриваю его на июль...

5. Вверх #27505
    Новичок
    Доброе утро всем. Меня не покидает чувство тревоги, тур 12.05.2019 "Пикник в Амстердаме" сегодня ночью еду уже во Львов, что-бы успеть. И до сих пор нету инфо листа. Подскажите что в нем хоть написано, может я зря переживаю)

6. Вверх #27506
    Новичок
    Цитата Сообщение от Aнютк@_да Посмотреть сообщение
    Доброе утро всем. Меня не покидает чувство тревоги, тур 12.05.2019 "Пикник в Амстердаме" сегодня ночью еду уже во Львов, что-бы успеть. И до сих пор нету инфо листа. Подскажите что в нем хоть написано, может я зря переживаю)
    Ура уже пришол)

7. Вверх #27507
    Постоялец форума Аватар для Revaz
    Цитата Сообщение от Aнютк@_да Посмотреть сообщение
    "Пикник в Амстердаме")
    Классный тур, я был.
    Если интересуют музеи и галлереи, то останьтесь в Дрездене на галлереи. Если природа и виды, то поедьте в Бастай.
    Амстер - достаточно 1 дня и вечера, едьте в другие города. Все очень недалеко и красиво. (мое личное мнение)
    Ну Прага есть Прага

8. Вверх #27508
    Новичок
    Цитата Сообщение от Revaz Посмотреть сообщение
    Классный тур, я был.
    Если интересуют музеи и галлереи, то останьтесь в Дрездене на галлереи. Если природа и виды, то поедьте в Бастай.
    Амстер - достаточно 1 дня и вечера, едьте в другие города. Все очень недалеко и красиво. (мое личное мнение)
    Ну Прага есть Прага
    Спасибо за совет)

9. Вверх #27509
    Постоялец форума Аватар для Тамилианна
    Только вернулась с тура прекрасная венецианка ,просто супер. Все на высоте) Если сомневаетесь - берите не думая!!! Стоимость тура полностью себя окупает.. Мы очень удивились что в таком бюджетном туре будут отличные долгие обзорные экскурсии. Ехала первый раз с аккордом, однозначно буду ездить еще!

Огромное спасибо всем за советы, все пригодилось.

10. Вверх #27510
    Посетитель Аватар для lulia_k
    Доброе утро.Кто-то был в туре Счастливый уикенд в Хорватии?Отзывов не нашла...присматриваю его для себя..Большие ли там переезды?

11. Вверх #27511
    Живёт на форуме Аватар для ludagor
    Цитата Сообщение от lulia_k Посмотреть сообщение
    Доброе утро.Кто-то был в туре Счастливый уикенд в Хорватии?Отзывов не нашла...присматриваю его для себя..Большие ли там переезды?
    Там 24 отзыва на сайте Аккорда на этот тур. Только обязательно нажмите сортировку по дате. Есть и "полный восторг" и "полное разочарование".

12. Вверх #27512
    Постоялец форума Аватар для Любовь Рибас
    Як і обіцяла, трохи опишу свій травневий тур в спальному автобусі.https://euroways.com.ua/toscana-may.html
    Знаю, що дівчата з нашої теми,, Автобусні тури,, їздили в такий-же тур, але в квітні. Порівняємо наші враження)))).
    Хоча деякі відмінності в наших поїздках я вже знаю (з листувань по Мессенжер з дівчатками). Ваш квітневий тур був набагато тепліший, ніж наш травневий (у нас біля Флоренції сніг випав), ви стояли довго на митниці по дорозі додому, а нас угорці протримали 9 години по дорозі туди (і це при тому, що перед нами було тільки два автобуси ). І ще, наскільки я зрозуміла, в квітневому турі середній вік туристів був 60 років, а в нашому - 35-40 ( зіграли свою роль травневі вихідні).

ДЕНЬ 1.
    Отже, ,,відпочивальний" тур на Тоскану розпочато. Чому відпочивальний? Тому, що всього на вісім днів, всього два нічних, мінімальні денні переїзди і тому, що тур по провінціях ( ну не люблю я великих міст ).
    І так, попереду вісім днів цікавої поїздки. В автобусі 44 туристи, з більшістю я вже знайома. Місяць тому Володимир зробив вайбер-групу ,,Тоскана", і останні дні ми вже досить активно спілкувались.
    Вечором буде кордон, а тут вже як повезе. Все залежить від настрою прикордонників. Та ще-й травнева свята попереду, тому на кордоні може бути багато автобусів...
    Ну що-ж, щасливої нам всім подорожі))).
    Нажмите на изображение для увеличения
Название: 58922504_1283680081808539_8347006057712713728_o.jpg
Просмотров: 27
Размер:	146.9 Кб
ID:	13118163

P.S. До речі, багажне відділення зовсім вільне. Цікаво, наскільки його загрузять після Італії....
Название: 2 (4).jpg
Просмотров: 23
Размер:	130.7 Кб
ID:	13118164

ДЕНЬ 2.
    Ну що-ж, завдяки не бажаючим працювати вночі прикордонникам-венграм, кордон ми проходили ну дуже довго. І це при тому, що перед нами було всього 2 автобуси. Після того, як ми на кордоні були вимушені всю ніч спати сидячи, особливо відчули зручність спального автобусу, коли під ранок ми нарешті отримали штампи в паспорти і водії розклали нам салон. Спали всі, навіть ті, хто не хотів спати.
    Під'йом о 9-й ранку, сніданок,і в дорогу. Під час зупинок в Італії відразу почали дегустувати італійську каву, і затарились Peroni ( в готелі знадобиться)))).
    В затримці на кордоні був свій мінус, ми приїхали в Болонью пізно... Але в цьому був і плюс, ми з задоволенням зупинились на фотопаузу в Альпах, набрали гірської води. Та й, взагалі, ці декілька годин переїзду через австрійські та італійські Альпи принесли мені особисто неймовірне задоволення!!! Засніжені верхівки гір, знизу покриті всіх відтінків зеленого деревами, і невеличкі будиночки, біля яких пасуться вівці.

Із-за довгого переходу кордону у нас трохи змінилась програма туру, Болонья буде завтра, а сьогодні на фото у нас будуть Альпи.

А ще ми зустріли автобус з місцевими футбольними фанатами)))).
Название: 2 (49).jpg
Просмотров: 25
Размер:	179.1 Кб
ID:	13118165Нажмите на изображение для увеличения
Название: 2 (52).jpg
Просмотров: 22
Размер:	152.0 Кб
ID:	13118166Нажмите на изображение для увеличения
Название: 2 (40).jpg
Размер:	112.9 Кб
ID:	13118174

О 7-й вечора поселення до готелю Ramada Encore Bologna.
    Последний раз редактировалось Любовь Рибас; 12.05.2019 в 08:16.
    «Я не люблю нещасних. Я щаслива. Моя свобода завжди при мені».

13. Вверх #27513
    ДЕНЬ 3.

БОЛОНЬЯ.
    Ранній сніданок о 6-й ранку
Название: 2 (61).jpg
Просмотров: 24
Размер:	140.8 Кб
ID:	13118179 і в путь))
    О 7-й ранку ми були вже в Болоньї. І це дало нам можливість побачити місто без навали туристів, подивитись, як воно прокидається.
    Особисто для мене Болонья, це арочні червоні галереї. Вперше ми відвідували це місто декілька років тому. Запам'яталось, що йшов доволі сильний дощ, але ми спокійно оглянули все місто, прогулюючись під арками. А розтягнулись вони по Болоньї на 40км.
    Основна група пішла на екскурсію, а ми вирішили прогулятися по ,,невідомих вуличках" і знайти там щось цікаве.
    Дуже приємне місто, з позитивною енергетикою. І, навіть, заблукавши в нескінченних вуличках, ми не відразу почали по карті відшукувати наше місцезнаходження. Ми просто гуляли поміж червоних будинків Болоньї і насолоджувались спокоєм.
    Єдине, що ми не встигли, то це покуштувати місцевого морозива. А воно тут дуже смачне, але всі жилатерії відкриються вже після 11-ї ранку... Але нічого, зараз ми їдемо в Сан Марино, і там точно спробуємо морозиво))).
Название: 2 (115).jpg
Размер:	242.8 Кб
ID:	13118200Нажмите на изображение для увеличения
Название: 2 (122).jpg
Просмотров: 26
Размер:	141.7 Кб
ID:	13118201Нажмите на изображение для увеличения
Название: 2 (111).jpg
Просмотров: 26
Размер:	238.9 Кб
ID:	13118204Нажмите на изображение для увеличения
Название: 2 (125).jpg
Размер:	241.0 Кб
ID:	13118213Нажмите на изображение для увеличения
Название: 2 (117).jpg
Размер:	150.7 Кб
ID:	13118218Нажмите на изображение для увеличения
Название: Вайбер (46).jpg
Размер:	119.1 Кб
ID:	13118220Нажмите на изображение для увеличения
Название: Вайбер (24).jpg
Просмотров: 19
Размер:	227.1 Кб
ID:	13118221Нажмите на изображение для увеличения
Название: Вайбер (74).jpg
Размер:	204.3 Кб
ID:	13118222

14. Вверх #27514
    ДЕНЬ 3.

САН-МАРИНО.
    Загадуйте свої бажання обережно, зазвичай вони здійснюються. Зустрічаючи в Сан-Марино Новий рік 2017, я побажала, щоб повернутись в це місто літом. І от я в САН-МАРИНО!
    Прекрасне місто-країна на горі Тітано.
    Площа Сан-Марино всього 60 кв.км. з населенням 30 тис. чоловік.
    Місто для відпочинку. І мені здається, що туристів там більше, чим місцевих жителів.
    Після екскурсії, під час дегустацію місцевих вин, виявилось, що санмаринці роблять дуже смачні солодкі та напівсолодкі вина. Тому до морозива черга знову не дійшла))).
Название: 2 (172).jpg
Просмотров: 20
Размер:	225.7 Кб
ID:	13118232Нажмите на изображение для увеличения
Название: 2 (191).jpg
Размер:	302.6 Кб
ID:	13118240Нажмите на изображение для увеличения
Название: 2 (154).jpg
Просмотров: 28
Размер:	291.0 Кб
ID:	13118242Нажмите на изображение для увеличения
Название: 2 (176).jpg
Просмотров: 19
Размер:	162.9 Кб
ID:	13118243Нажмите на изображение для увеличения
Название: 2 (177).jpg
Размер:	172.8 Кб
ID:	13118244

АРЕЦЦО.
    Переїзд через Аппеніни ( честь і хвала нашому водію Михайлу! Він проїхав по таких дорогах-серпантинах, що декілька разів мені хотілось залізти під крісло, аби тільки не дивитись на урвище за вікном....) і ми в Ареццо, на сході Тоскани.
    Невеличке затишне середньовічне містечко, дорога весь час йде вверх-вниз. Цікаво, як у них проходять ярмарки, фестивалі, можливо, паради, зважаючи на нахили доріг...
    Повертаючись вечором з прогулянки по місту до автобусу, знайшли маленьку домашню піцерію. Тому до морозива черга знову не дійшла))
Название: 2 (200).jpg
Размер:	139.1 Кб
ID:	13118245Нажмите на изображение для увеличения
Название: 2 (220).jpg
Размер:	204.6 Кб
ID:	13118246Нажмите на изображение для увеличения
Название: 2 (225).jpg
Размер:	135.4 Кб
ID:	13118249Нажмите на изображение для увеличения
Название: 2 (210).jpg
Размер:	132.7 Кб
ID:	13118248Нажмите на изображение для увеличения
Название: 2 (227).jpg
Размер:	153.7 Кб
ID:	13118247
    Вечором поселення до готелю **** Toscanaverde. Готель в стилі маєтку з фільму ,,Укрощение строптивого,,. Величезні номери, половина з яких двоповерхові, виноградодавильня, ставок з качками та золотими коропами... Тут була реальна атмосфера старої Італії...
    Изображения

15. Вверх #27515
    Не покидает форум Аватар для Юльца
    Цитата Сообщение от Куралеся Посмотреть сообщение
    тоже бы хотелоссь в Нормандию.но дети хотят Диснейленд.Едем 23 июня с Аккордом "Амстердам ,Париж зажигали отдыхали.."А Вы в Диснейленде были и если были билеты заранее брали?
    мы несколько лет назад были с Аккордом в Париже
    часть группы поехали организованно в Диснейленд, мы сами купили билеты и на электричке ехали
    так вот их привезли к 10-11 (не помню этот момент), а забрали из парка около 18 часов
    а мы были до закрытия, катались на аттракционах (очереди меньше стали) и смотрели потрясающий салют

поэтому очень рекомендую ехать самостоятельно

п.с. билеты можно купить заранее через инет

16. Вверх #27516
    Посетитель
    А мы семьёй с Аккордом были в прошлом году в Диснейленде. Были целый день ,а после вечернего салюта нас отвезли в отель. Билеты у сопровождающего были дешевле,чем на сайте. Это как договоритесь ...

17. Вверх #27517
    Постоялец форума Аватар для Тамилианна
    Забыла рассказать, что на обратном пути мы не поехали до терминала А, а вышли в Ужгороде, т.к. успевали на поезд Ужгород - Одесса в 20:00 . И билеты я так понимаю на него всегда есть, мы не брали заранее, а уже по месту.

18. Вверх #27518
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Masik333 Посмотреть сообщение
    А мы семьёй с Аккордом были в прошлом году в Диснейленде. Были целый день ,а после вечернего салюта нас отвезли в отель. Билеты у сопровождающего были дешевле,чем на сайте. Это как договоритесь ...
    Мы несколько лет назад в Диснейленде были с другим оператором, и билеты у нас были групповые, и дешевле. Тоже были весь день, ушли после вечернего парада, и автобус отвез в отель. Нам так даже удобнее было.

19. Вверх #27519
    Частый гость
    Добрый день.

Прошу совета и очень надеюсь на помощь. Тут много "бывалых" путешественников знающих чуть ли не все туры и программы.

Ищем короткий автобусных тур на ближнюю Европу (польша, венгия, чехия, румыния). Хотелось бы без галопа по всем городам сразу. А хотя бы 2-3 дня в одном городе.
    Желательно без ночных переездов, ну может быть один на обратном пути.
    Пока понравился тур "три счастливых дня". Немного смущает что это Аккрорд. Может есть еще что то похожее?

Отправлено с моего SM-A600FN через Tapatalk

20. Вверх #27520
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Южная Пальмира Посмотреть сообщение
    Добрый день.

Прошу совета и очень надеюсь на помощь. Тут много "бывалых" путешественников знающих чуть ли не все туры и программы.

Ищем короткий автобусных тур на ближнюю Европу (польша, венгия, чехия, румыния). Хотелось бы без галопа по всем городам сразу. А хотя бы 2-3 дня в одном городе.
    Желательно без ночных переездов, ну может быть один на обратном пути.
    Пока понравился тур "три счастливых дня". Немного смущает что это Аккрорд. Может есть еще что то похожее?

Отправлено с моего SM-A600FN через Tapatalk
    Очень понравился этот тур. Три ночи и два полных дня в Праге. За эти два дня успели очень много увидеть- побывать. Краков и Дрезден- на пару часов.

Ответить в теме
Страница 1376 из 1486 ПерваяПервая ... 376 876 1276 1326 1366 1374 1375 1376 1377 1378 1386 1426 1476 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права