Ви знаєте є і така версія
http://www.epochtimes.ru/content/view/5496/34/ почитайте , сайт причому російський , я думаю ви таким довіряєте .
І якщо вони би і вбили генерала Ватутіна , то нічого страшного в цьому не було тому що провід ОУН обьявив війну СРСР , і вбивство ворожого генерала -під час війни це не злочин .
Галана вбили агенти НКВС , як і ти тисячи невиних людей по всій Західній Україні з метою звинуватити національний рух в злочинах , які вони не скоїли .
Розумієте , що ви важаєте достовірним фактом про добрі справи УПА ?
Я наприклад вважаю коли в Стрію Львівської області збирається всі мешканці на відкриття памятника героям УПА , коли там постійно квіти і коли туди ходять молодята на весілля , туди приходить молодь , туди приходять сиві люди щоб відати шанну память , і я ще не бачив щоб хтось плював , кричав сволочі , кати та вбивці .
Проте Вам багато розкажуть про звірства загонів НКВС , Яструбків , МГБ , пользкої держбезпеки і іншіх товаріщей .
Ви знаєте генерал Денікін писав в своїх мемуарах " Очерки Русской смуты" : Добровольческая армия проиграла в тот момент , когда от истино добровольческой формации мы летом 1919 года перешли к мобилизации принудительной и без всякого отбора , что привело в наши ряды мародеров , насильников , малограмотных крестьян не понимавших наших целей , вследствии этого массовые дезертирства и разложения некогда сплоченных "Ледовым походом " рядов Добровольческой армии Юга России" .І що ви думаєте в УПА , про це не знали , що насильницька мобілізація приведе до згортання боротьби ? Вони прекрасно знали , що в умовах тотального підпілля , лише добровольна формація , дасть змогу продовжити боротьбу .
Будь ласка , я ж не ви , що тут набрешете нам про Абвер та Бандеру , а потім про якісь архіви розповідаєте , я слів на вітер не кидаю , журнал "Фокус" № 1 за вересень 2006 року їдете до бібліотеки(
тільки не до архіву , куди ви так любити ходити) або на їх сайті
www.focus.in.ua -там навіть фотки розміщенні де хлопці ще в радянські формі , кулемет водою поливають , щоб ствол не перегривався від кількості вистрелів
Социальные закладки