В США тільки людина не при здоровому глузді буде перешкоджати евакуації, адже там така "процедура" чітко регламентована, та є законною... У нашому законодавстві відсутні: як саме поняття "евакуація" так і процедурний аспект. Те що робиться зараз - власна ініціятива міської влади, яка, такими діями, перевищує повноваження що їй надані законодавством про місцеве самоврядування... До того ж, єдиний, хто одержує прибутки від власників вкрадених таким чином автівок - ТОВ "Паркінг Люкс". В міський бюджет, офіційно, не приходять гроші від "евакуацій".

Тема:

Признаем, о мудрейший! Эвакуаторы надо отменить! Так же как и запрет на справление естественных нужд в публичных местах. Почему власти ограничивают мои свободы?!!!! Процесс дефекации естественнен для любого живого организма, почему я не могу сделать это прямо посередине Горсада?!!!!! Согласитесь, это произвол!!!
И мне все равно именем какого закона ее оттуда уберут - городской власти, государственной, сообщества планеты Земля или межгалактического совета Альфы Центавра
Аргументируй
, то поймешь о чем тут ведутся дискусии.
машину на тротуаре, тогда и спорить не буду.
Я - грамотный юрист?!!!
Социальные закладки