Результаты опроса: Я...

Голосовавшие
1701. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • националист(ка)

652 38.33%
  • не националист(ка)

248 14.58%
  • антинационалист(ка)

111 6.53%
  • национализм не поддерживаю ни в какой форме

580 34.10%
  • сам(а) не знаю, кто я

110 6.47%

Тема: А Вы националист?

Закрытая тема
Страница 1350 из 1468 ПерваяПервая ... 350 850 1250 1300 1340 1348 1349 1350 1351 1352 1360 1400 1450 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 26,981 по 27,000 из 29360
  1. Вверх #26981
    User banned
    Цитата Сообщение от gfer Посмотреть сообщение
    Скажіть не тому ви на українському форумі троліте, що в Росіянії вам як більшості висловлюватись заборонено як статусу національного
    Слова знакомые - смысла никак не уловлю. Я спросил - зачем русским в России такой же статус как и национальным меньшинствам? У них совершенно иной статус - они национальное и государствообразующее большинство. Русских 78% населения России, для чего нам понижать свой статус до ущербного, что русским угрожает, чтобы их нужно было охранять?

2. Вверх #26982
    User banned
    Цитата Сообщение от AlexxK Посмотреть сообщение
    Это какая же каша в голове...
    пэтриёптическая.

3. Вверх #26983
    Живёт на форуме Аватар для андр68
    УХ-Ё!!!!! Ну и скучно-ж Вам было без меня!!!!!!!!!!!!!!!

4. Вверх #26984
    Политический аналитик
    Шо за праздник?
    Вопрос риторический.
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

5. Вверх #26985
    Мистер Сарказм

Цитата Сообщение от андр68 Посмотреть сообщение
    Постепенно таким образом мы сможем плавно перейти на родной язык без психологических травм.
    А перейти с какого? С не родного?
    Да... Плавно перейти...
    Слава українським українцям української України!

6. Вверх #26986
    Цитата Сообщение от biafra Посмотреть сообщение
    А перейти с какого? С не родного?
    Да... Плавно перейти...
    Живенько, глобально, свежий взгляд, по существу........

7. Вверх #26987
    Частый гость Аватар для gfer
    Цитата Сообщение от Шам.АН Посмотреть сообщение
    Слова знакомые - смысла никак не уловлю. Я спросил - зачем русским в России такой же статус как и национальным меньшинствам? У них совершенно иной статус - они национальное и государствообразующее большинство. Русских 78% населения России, для чего нам понижать свой статус до ущербного, что русским угрожает, чтобы их нужно было охранять?
    вся планета Земля - ​​це величезний будинок під одним дахом. У цьому будинку є території нейтральні (загального користування - під'їзди, сходи, майданчики.)
    Є в цьому будинку окремі квартири, в яких мешкають громадяни однієї національності (Японія).
    Є й комунальні квартири - федеральні держави.
    Ось держава Російська Федерація - і є така комуналка.

На вхідних дверях висить табличка "РОСІЯ".
    Нічого не скажеш, гарна така табличка. Ми спочатку хотіли подзвонити, але видно дзвінок не працює. Ми тоді стали стукати, а двері і відчинилися.
    Заходимо!
    Як водиться в комуналці, кухня - загальна, передпокій - загальний, лоджія - загальна. Народу повно, і всі різні, і всі кудись біжать.
    Йдемо по комуналці, на одній кімнаті табличка "Татарстан". Дзвонимо, нас радо приймають Господарі, охайні, привітні, всі справою зайняті, дітлахів купа. Ми їх запитуємо: Хлопці, а у вас документ на кімнату є? Вони нам кажуть: у нас не тільки документ на кімнату є у нас свій старший є, а документ ось, читайте! Погостили ми і пішли далі.

На іншій кімнаті - ще табличка: "Чеченська республіка". Дзвонимо, нас радо приймають Господарі, охайні, привітні, дітлахів купа. Ми їх запитуємо: Хлопці, а у вас документ на кімнату є? Вони нам кажуть: у нас не тільки документ на кімнату є, у нас свій старший є, а документ ось, читайте!

Йдемо далі по комуналці - на наступній кімнаті табличка: "Башкортостан". Дзвонимо, нас радо зустрічають охайні Господарі. Посиділи ми в гостях і запитуємо, а вам документ на кімнату дали? Вони кажуть: А як же, ось Глава наш, а ось і документ на кімнату!

Довго ми ходили по комуналці, поки не наткнулися на одні обшарпані двері. Спочатку було подумали, що це комора якась, а потім почули шум за дверима.
    Хотіли подзвонити - немає дзвінка. Стукали - грюкали, та видно ніхто не почув. Потім двері раптом відчинилися, і з неї китаєць вийшов. Ми привіталися, і говоримо:
    А хто тут живе?
    А він нам: Росіяни! Та ви заходьте, сюди всім можна!
    Увійшли ми в кімнату, і зрозуміли: Так, сюди всім можна!
    Кого тільки немає! І в тюбетейках і в чалмах, і в бурнусах і з пір'ям! Музика з усіх боків: то якісь "чорні очі", то "союз нерушимий", то африканський барабан. В одному кутку п'ють щось. В іншому - бійка іде. У третьому - щось запальничками в чайній ложечці варять. Напевно це у них програма така - для схуднення. За фіранкою в кутку, щось зовсім особливе роблять.
    Потім бачимо нарешті, в четвертому кутку ціла барикада. Ми до неї. За барикадою люди відгородилися від всієї кімнати. Чисто у них в кутку. Дітки доглянуті. Жінки стіл накривають. Чоловіки нас до столу покликали. Сіли ми, да давай питати;
    А що, господарі добрі, документ на цю кімнату є у кого? І чому на кімнаті немає таблички, не зрозумієш, хто тут живе, а хто Господар?
    Можете показати документ, що підкріплює статус нації (народу) в світі та державі? Фахівці називають його (Основним законом) Конституцією.
    Можете показати державний акт на право володіння землею, що дає Право народу жити на певній території?
    Такий наш час - документ повинен підкріплювати Право володіння землею. Без подібного документа ваше право проживання може оскаржити Хто завгодно.
    Будьте добрі пред'явіть ваші права!
    Meine Ehre Heisst Treue

8. Вверх #26988
    User banned
    Право сильного - сможете его реализовать? Последователи наглосаксов постоянно делают одну и ту-же циклическую ошибку - принимают на веру "демократические ценности", декларируемые ими. Сами нагличане поступают как истинные имперцы. Ну а прочим предоставляют судиться.
    Последний раз редактировалось Шам.АН; 10.04.2013 в 19:17.

9. Вверх #26989
    Право сильного - сможете его реализовать?
    В смысле сожрать апонента?!

10. Вверх #26990
    User banned
    В смысле сожрать апонента?!
    А это зависит от поставленной задачи. Как говорится - кто о чем думает.

11. Вверх #26991
    User banned
    Мое мнение - преподавание должно происходить только на языке страны.
    Оно и так происходит на языке страны, то есть на русском. И на украинском. То есть на языках ЭТОЙ страны. Или вы про какую-то ещё страну говорите?
    Постепенно таким образом мы сможем плавно перейти на родной язык без психологических травм.
    Уважаемый, на родной язык не переходят по приказу или по приколу, на нем разговаривают с детства. Неужели такая простая истина вам недоступна?

12. Вверх #26992
    Частый гость Аватар для gfer
    Право сильного - сможете его реализовать? Последователи наглосаксов постоянно делают одну и ту-же циклическую ошибку - принимают на веру "демократические ценности", декларируемые ими. Сами нагличане поступают как истинные имперцы. Ну а прочим предоставляют судиться.
    Зможу, чому ні, але я не збираюся його реалізувати. Я не збираюся нікого завойовувати. Шкода, але я не наглосакс і поняття що таке "демократические ценности" я немаю.
    Meine Ehre Heisst Treue

13. Вверх #26993
    User banned
    Зможу, чому ні, але я не збираюся його реалізувати. Я не збираюся нікого завойовувати. Шкода, але я не наглосакс і поняття що таке "демократические ценности" я немаю.
    Отличный пост! Если ты сильный, то твое право завоевывать? А других прав у тебя и нет? А как-же " Право народу жити на певній території?
    Такий наш час - документ повинен підкріплювати Право володіння землею. Без подібного документа ваше право проживання може оскаржити Хто завгодно." ? Пусть "хто завгодно оскаржити" - мы послушаем.
    Последний раз редактировалось Шам.АН; 11.04.2013 в 03:22.

14. Вверх #26994
    Не покидает форум
    Поколение, которое училось на русском языке воспринимает украинский, как неудобство в силу своей определенной безграмотности. Очень не просто переучивать людей в преклонном возрасте. Мое мнение - преподавание должно происходить только на языке страны. Постепенно таким образом мы сможем плавно перейти на родной язык без психологических травм.

Достаточно владею украинским, но не пишу, чтоб не было ошибок. И вообще чем большим количеством языков владеет человек (как часть нации), тем выше интеллектуальность и интеллигентность самой нации.
    Укрмова мне не родная. А тут на форуме я правлю укртексты местных местами безграмотных нациков.

15. Вверх #26995
    User banned
    Цитата Сообщение от George_S Посмотреть сообщение
    Укрмова мне не родная. А тут на форуме я правлю укртексты местных местами безграмотных нациков.
    Вибачте, але інколи Ви себе перехвалюєте...

16. Вверх #26996
    Не покидает форум Аватар для Onewinged
    Скажіть не тому ви на українському форумі троліте, що в Росіянії вам як більшості висловлюватись заборонено як статусу національного
    В следующий раз вложи хотя бы какое-то подобие смысла во фразу, ок?
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

17. Вверх #26997
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от George_S Посмотреть сообщение
    Націонал-шовіністи ніколи не зголосяться на пропозицію вчити мову.
    Для них це дуже болюче питання: як же це, шовініст, котрий усіх людей поділяє на "лабусів", "хохлів", "хачіків", "азерів", та інших "ліц кавказской національності", вважаючий себе на голову вищим лише за ознакою національності, а тут раптом почне вчити мову одного з народів, серед яких він постійно проживає?!?! А не краще боротись за те, щоб примусити аборігенів вчити російську? Чи ввести її як другу державну??
    Я багатенько де побував і можу впевнено заявити, що майже всі представники народів СРСР знали російську в межах, що необхідні були для спілкування, а от щоб представники "старшого брата/сестри" знали мову того народу, серед якого вони постійно мешкають, це була (і є) надзвичайна рідкість!!

Доречі, а Ви мене, пане, у черговий раз здивували!
    А хіба Ви її самі вже вивчили?
    А от я маю бажання нагадати Вам, що неодноразово Вас просили не паплюжити українську мову і писати (та думати, що важливо і актуально) виключно російською (тобто, рідною)...
    А Ви он воно що, виявляється ще й інших консультуєте (нє умєєшь сам - научі товаріща)??
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

18. Вверх #26998
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от Onewinged Посмотреть сообщение
    В следующий раз вложи хотя бы какое-то подобие смысла во фразу, ок?
    Так я ж Вам про це скільки разів уже нагадував!
    Давайте і змістовно щодо проявів націонал-шовінізму в Росії, та серед росіян в Україні...
    І не забудьте зміст вкласти у те, що напишите...
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

19. Вверх #26999
    Не покидает форум Аватар для Onewinged
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Я багатенько де побував і можу впевнено заявити, що майже всі представники народів СРСР знали російську в межах, що необхідні були для спілкування, а от щоб представники "старшого брата/сестри" знали мову того народу, серед якого вони постійно мешкають, це була (і є) надзвичайна рідкість!!
    Хм. То-то я помню вопли хворой на всю голову Фарионши в ВР...
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

20. Вверх #27000
    User banned

Закрытая тема
Страница 1350 из 1468 ПерваяПервая ... 350 850 1250 1300 1340 1348 1349 1350 1351 1352 1360 1400 1450 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права