|
Ви живете так, як обирали вчора...
я тобі повторюю, що я намагаюсь повернути своє коріння)) а ти просто залишаєшся в окупації)) Якщо так любиш мову то чого пишеш мені кацапоокупантською?))Замініть нехарактерний для української мови канцеляризм тим не менш на стилістично кращий варіант: однак, проте, а також, а втім.
НЕ РЕКОМЕНДОВАНО РЕКОМЕНДОВАНО
Тим не менш, суд вказав, що таке обґрунтування не є належним. А втім, суд вказав, що таке обґрунтування не є належним.
http://slovopedia.org.ua/30/53392/26561.html
а взагалі ти вивчай питання по якім у тебе є сумніви))просто це русизми, але вони присутні..це може неправильно у плані правопису, але це не груба помилка..але погоджусь))потрібно позбавлятись помилок))у тому числі й такого поняття як російськомовні українці))
Последний раз редактировалось Саня-городок; 20.06.2020 в 18:09.
Та у тому то сміх, що у людини батьки молдовани...судячи з призвіщ)), але вона вперто залишається рузькою))).. таке уявлення що наче стидаєтся своєї нації)) ..у мене батько молдованин був, я у юнатстві також пам,ятаю що ми всі хотіли бути рузькими))))) ..таки наслідкі окупації були))....і у цієї темі так прослідковується о це кацапошовіністське осудження того Стерненка)) даю гривню за 1000, що був б він російськомовним шаріївцем, ця вся ватна гопота б плескала за те що він грохнув нападника)) а був б нападник ще й українцем, вони б салюти тут запускали..
Там єдине що може бути..це перевищення самозахисту...але як можна дозувати захист у такий момент?.. звичайно що по закону Стерненко повинен був просто встромити ножа у дупу цьому нападнику, або каструвати, але щоб він був живий...але вийшло як вийшло..Якщо цей напад політичний, я б Стерненко відпустив та надав ліцензію на ще десяток таких вилупків..
Я надеюсь что под "давлением общественности" ты понимаешь давление всей партии ОПЗЖ и почти всей Слуга Народа с круглосуточными показами этого по каналам типа "112" где на Стерненко бездоказательно вешают ярлыки типа "убийца" и требуют посадить без следствия? А также давление грубо нарушающих закон Авакова и Венедиктовой. Давление Труханова, который пытался давить на следствие через президента(!). Давление почти всего одесского ворсовета и облсовета. Итд итп... Или это про людей собравшихся один раз на улице, не нарушая (в отличие от Венедиктовой) никаких законов?
Ти не можеш нікуди внИкнуть, по простої причині...у тебе дві звилини..там окрім поїсти та справити нужду більше нічого не вміститься..Просто країна у 91 році зробила величезну помилку!! Надала худобі паспорт України...а по справедливісті повинна була надати ветеринарний..нажаль ця помилка через десяткі років відхаркується кров,ю країні..
Ірина Пугачова
Сергей Стерненко стал жертвой своей ошибки.
Он выбрал президентом врага Украины, человека ненавидящего украинцев.
История с Стерненко это яркий, кричащий пример, когда украинец -патриот не увидел в Порошенко президента-патриота,последовательного, разумного политика, президента, который обеспечивает гражданам ПРАВА, защищающий демократию и тд.
Сергей , как сегодня зелебилы хотел скорых решений, расправы , посадок без суда и следствия всех коррупционеров и судей. Молодость это временный "недостаток". Надеюсь Сергей станет мудрее и никогда не будет голосовать за таких политиков как Зеля и против таких политиков как Порох.
Сергей не увидел, не рассмотрел, что Зеленский это враг украинцев
Да, и к слову Порошенко и порохоботы, которых Сергей терпеть не может, стали на его защиту.
)))) Ех Сірожа, потрібно бути розумніше))
Суржик може дозволити собі людина, яка ніколи у школі мову не вивчала, але є етничним українцем..У цьому немає сорому...Сором є коли ти обираєш припиздента як й тут народився, навчався у школі, вищі...а розмовляє гірше від мене)) та ще мабуть 33 редактори редактують, щоб не понаписував кацапізмів)) Але за зауваження дякую)) " я працюю батя"))і якщо ти мене виправляєш)) до до римуйся також правильних речень)) не "треба висловлюватИся".. а " потрібно висловлюватись")).. можу помилятись, але ти здається неправильно склав речення) Стерненко
Ко б тобі не пробачив цього)
Последний раз редактировалось Саня-городок; 21.06.2020 в 10:14.
Хватит писать бред про самозахыст. Нет никакого самозахысту в момент, когда к примеру, за тобой, безоружным, бежит тот кто ранее нанёс тебе своим же ножом ранения, и догнав тебя через метров сто наносит целенаправленные ранения не для самозахысту, а для убийства... А потом ещё и бахвальствует этим на видео. Тут сразу несколько статей УК Украины, а не превышение типа самозахысту.
Як добре що ти все пояснив...а то всі гадали що то він навмисно догнав випадкову людину, та прирізав його..Помилився..темно було..нападник втік , а цей просто випадково був на шляху по якому Стерненко наздоганяв нападника..точно!!! Так й запишемо!! Дякуємо вам за роз,яснення,пане адвокате померлого...
Сережа молодец!!!
Социальные закладки