|
Почти в любом велосипедном магазине есть антипрокольный герметик,можно и самому залить или это сделает механик.Брал себе такойв Велотрофи на Краснова.До это был
но он больше шосейный вариант. На форумах пишут что еще можно старую камеру разрезать и положить во внутрь покрышки,будет работать как антипрокольная лента.
Такие ленты протирают камеры)
Займаючись улюбленою справою, не працюєш жодного дня свого життя)
Запрошуємо Вас відвідати захоплюючі наймасовіші крос-кантрійні аматорські змагання в Україні!
Вже понад 10 років у жовтні за яскравими враженнями до Одещини з’їжджаються вело аматори з різних куточків нашої країни та сусідніх держав, щоб подолати, деколи, не самих легких 68км бездоріжжя навколо Куяльницького лиману.
Саме у цей час природа Куяльницького лиману особливо приваблива: можна нескінченно милуватися красою українського степу, вдихати дух її свободи, полоскотати очі жовтневим буйством кольорів та їх відтінків, насолодитися її тихими і чистими мелодіями, розчинившись в океані ірреальності спокою і безтурботності.
Нові знайомства, зустріч друзів, незабутні враження і дух справжніх змазань – все це є веломарафон "Куяльник"!
Приєднуйтесь до цікавого заходу та запрошуйте друзів. Не втрачайте можливість добре провести час!
У лотереї серед учасників веломарафону буде розіграний велосипед Comanche Hurricane Disk, а також інші подарунки
Положення
Більше цікавої інформації на сторінці в facebook.
Деякі фотоальбоми із минулорічних змагань, автори Олена(Шорох) та дядя Коля.
Декілька цікавих маловідомих фактів про веломарафон "Куяльник"
- Перший "Куяльник" мав дистанцію 134км
- У районі Куяльницького лиману розташована найнижча точка України: -5 метрів від рівня моря
- Більша частина марафону проходить нижче рівня моря.
- Всього за рік до першого марафону не можна було проїхати багато ділянок по східній частині берегової лінії через великий рівень води у лимані.
- Наймолодший учасник, що подолав дистанцію - 11ти річна дівчинка (6:21:59)
- У 2009 і в 2012 роках дистанцію подолало лише 35% і 32% учасників, що стартували
- Рекорд траси (68км) на даний момент складає 2години 15хвилин 26секунд
- Найбільший час подолання дистанції – 10годин 13хвилин 11секунд
- Бімбаш Олег брав участь найбільшу кількість разів - 8 з 10ти
- Учасник марафону з самим багатим життєвим досвідом - 70ти! річний велолюбитель (за 3:54:50!)
Последний раз редактировалось Naip; 30.09.2015 в 09:36.
Хоооолодно)
Не холодно, сейчас на 10ое обещают чистое небо и температуру около 15-20 градусов, конечно таким дальним прогнозам доверять не стоит, но в прошлом году именно так и было. Люблю куяльник, там так классно и атмосферно, всем рекомендую.
Тут становится скучно
Я про сегодня) Хотя прокатился в парке Победы - вполне себе катабельная погодка)
Я сегодня тоже совсем слегка вспотел. Впрочем, мне и ехать недалеко - 6 мелочью км. Да и всё-таки на всякий случай поверх майки джерси с длинными рукавами надел и штаны 3/4, чтоб колени прикрыли..
/* Человек рождается мокрым, голодным и злым. И это только начало. */
выехал сегодня на часик в легкой длинной форме. Абсолютно холодлно не было. Ветерок приятный, поборолся с ним.
Arrive ее guilpourra
о! Надо жилетки достать из закромов.
Впрочем, рукава тож надобны.
/* Человек рождается мокрым, голодным и злым. И это только начало. */
я чуть раньше сделал переучет жилетов и пришел к выводу что три это много...
один синенький лежит без дела...
жизнь разносилась как туфля...
да, я тоже жилет пошла купила, думаю самое оно будет в нем. Единственный вопрос с перчатками, руки мерзнут, а с пальцами еще не наденешь..
Странно, выехал сегодня в 8 утра на треньку, мне удалось одеть перчатки с длинными пальцами. Было в самый раз, не холодно и не жарко.
Arrive ее guilpourra
я на треньку тоже сегодня запакованная вышла, но пока добралась снимала всё что могла))
езжу на работу\с работы в печатках с пальцами, без пальцев пока вожу в рюкзаке - погодка у нас внезапная...
жизнь разносилась как туфля...
Социальные закладки