Тема: Одессагаз и законодательство

Ответить в теме
Страница 1307 из 1339 ПерваяПервая ... 307 807 1207 1257 1297 1305 1306 1307 1308 1309 1317 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 26,121 по 26,140 из 26764
  1. Вверх #26121
    Не покидает форум Аватар для Hbnfv
    Цитата Сообщение от Boiled Sky Посмотреть сообщение
    Ви неуважно читаєте. Це навіть округлення в меншу сторону, бо у нас 1140 і у сусідів 950 на один лічильник за той самий місяць. Будинкового лічильника немає. Навіть якщо припустити, що одна людина могла не так щось занести, то припустити що дві різні людини роками заносили все правильно, а потім вирішили не так щось занести, та ще у той самий період — це вже олімпіада ментальної гімнастики.
    "Питання можна вирішити" — можна, але вони не вирішують. Це ви чомусь ігноруєте.
    "Чим далі, то більше схиляюся до думки, що ніякої переплати немає" — кумедно, я вам написала, що на сайті постачання є переплата, а ви вже вирішили, що і вони брешуть)) То вірити можна лише вашим думкам?
    Ну, напишу відверто, я також схиляюсь до думки, що ніякого вирішення від людини, яка довіряє своїй уяві, а не тому, що каже мені кабінет постачальника, я не побачу. Звісно, ми все одно збирались звертатися за однією з адрес, я просто хотіла побачити ще якісь можливі ідеї тут на форумі. Гарного дня.
    Я вірю фактам, тому і пропонувала викласти скріни якоїсь об"єктивної інформації, тому що робити висновки та висловлювати якісь ідеї тільки на підставі того що хтось сказав, хтось написав, хтось десь бачив... - марна справа. Дивно, що Ви чекали "якогось вирішення від людини...." на форумі, а щодо "побачити ще якісь можливі ідеї", то тему читають багато форумчан, але якось не дуже активно висловлюють ідеї щодо Вашої ситуації, можливо все попереду... Якщо би Ви уважніше почитали тему, то побачили би, що Ви не перша з такою проблемою (стосовно боргу і зайвих нарахованих кубів), і що цю проблему інші вирішують. Удачі!

2. Вверх #26122
    Постоялец форума
    ...що на сайті постачання є переплата..
    Ви не розглядали варіант, щодо платила та людина на рахунок ТОВ«Одесагаз – Постачання»(хоча показники передавали на АТ "Одесагаз") або ж оператор на тій Укрпошті не туди зараховував), взамін рахунку ТОВ «ГК «Нафтогаз України»? Це популярна практика...Вище можете ознайомитись з досвідом

3. Вверх #26123
    Не покидает форум
    Может кто подскажет, нужно ли подавать заявление, переделывать проект/вносить изменения при замене атмосферника на турбокотел? Котел будет висеть там же, на 2кВт мощнее, но труба- газоход будет не в пристенный дымоход на улице заходить, а проходить насквозь через него, хотя по расположению/выходу газохода- все примерно на тех же местах. В проекте указан вообще аогв, а не двухконтурный котел, который был изначально.

4. Вверх #26124
    Постоялец форума Аватар для Marilka
    Цитата Сообщение от Nesnakomez Посмотреть сообщение
    Может кто подскажет, нужно ли подавать заявление, переделывать проект/вносить изменения при замене атмосферника на турбокотел? Котел будет висеть там же, на 2кВт мощнее, но труба- газоход будет не в пристенный дымоход на улице заходить, а проходить насквозь через него, хотя по расположению/выходу газохода- все примерно на тех же местах. В проекте указан вообще аогв, а не двухконтурный котел, который был изначально.
    Обязательно. Еще и с нехилой стоимостью за проект
    Последний раз редактировалось Marilka; 09.08.2024 в 11:51.
    Я на воде круги оставил прямоугольным кирпичом

5. Вверх #26125
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Marilka Посмотреть сообщение
    Обязательно. Еще и с нехилой стоимостью за проект
    А по поводу чего проект переделывать? Пересмотрел еще раз проект, там какое то аогкв в качестве котла, а в договоре- двухконтурный котел. Марка не указана. Устанавливается тоже двухконтурный котел там же. В проекте есть дымоходный и вент каналы- как пристройка на улице, но нет схемы, где было бы указано, как и где труба от котла заходит в дымоход. Хотя в новом варианте, труба вообще насквозь через дымоход пройдет. Вот это - конечно нюанс. Хотя никто никогда это не проверял, но попасть тоже не хочется. Кстати, в договоре я не вижу ответственности за самовольную реконструкцию или замену газовых приборов, а "запрет" на это есть.

6. Вверх #26126
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Dead Warrior Посмотреть сообщение
    Ви не розглядали варіант, щодо платила та людина на рахунок ТОВ«Одесагаз – Постачання»(хоча показники передавали на АТ "Одесагаз") або ж оператор на тій Укрпошті не туди зараховував), взамін рахунку ТОВ «ГК «Нафтогаз України»? Це популярна практика...Вище можете ознайомитись з досвідом
    Якщо б просто кілька місяців сплачували не туди, то і борг/переплата були б набагато нижчими. Але дякую за висвітлення вашого досвіду, бачу те, що мене цікавить — їхнє небажання повертати кошти.

7. Вверх #26127
    А по поводу чего проект переделывать? Пересмотрел еще раз проект, там какое то аогкв в качестве котла, а в договоре- двухконтурный котел. Марка не указана. Устанавливается тоже двухконтурный котел там же. В проекте есть дымоходный и вент каналы- как пристройка на улице, но нет схемы, где было бы указано, как и где труба от котла заходит в дымоход. Хотя в новом варианте, труба вообще насквозь через дымоход пройдет. Вот это - конечно нюанс. Хотя никто никогда это не проверял, но попасть тоже не хочется. Кстати, в договоре я не вижу ответственности за самовольную реконструкцию или замену газовых приборов, а "запрет" на это есть.
    Я из собственного опыта. Так же в проекте был АОГВ, изначально ставили 2-х контурник, а в проект не особо всматривались.А потом к нам пришли...

8. Вверх #26128
    Не покидает форум Аватар для Ванилла
    Якщо б просто кілька місяців сплачували не туди, то і борг/переплата були б набагато нижчими. Але дякую за висвітлення вашого досвіду, бачу те, що мене цікавить — їхнє небажання повертати кошти.
    Ахах, так это их базовая позиция - у попа здачі немає.)
    Обычно алгоритм такой: заявление в Розподил - вам на руки акт сверки фактически потребленных объемов - поставщикам на едину газову платформу те же данные - примерно через месяц автоматическое снятие лишнего Нафтогазом.
    По Нафтогазу у меня претензий пока нет.
    А там, где задействовано Одесагаз-Постачання - там у большинства танцы с бубнами.
    Дьявол кроется в деталях

9. Вверх #26129
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Marilka Посмотреть сообщение
    Я из собственного опыта. Так же в проекте был АОГВ, изначально ставили 2-х контурник, а в проект не особо всматривались.А потом к нам пришли...
    У Вас квартира? Штраф платили? Давно, много? Как вопрос решился?

10. Вверх #26130
    У Вас квартира? Штраф платили? Давно, много? Как вопрос решился?
    Частный дом. Никаких штрафов вроде бы не было, т.к. они сами признали, что просто скопировали типовой проект и не обратили внимание, что там за котел указан. Хотя нами оговаривался котел и паспорт на него (или копия) хранились у них в архиве. Было это лет 10 назад. Просто сделали новый проект, указали котел по факту. Но говорили, что смена типа котла влечет за собой новый проект со всеми вытекающими по стоимости проекта

11. Вверх #26131
    Живёт на форуме Аватар для Игорь777
    Цитата Сообщение от Ванилла Посмотреть сообщение
    Обычно алгоритм такой: заявление в Розподил - вам на руки акт сверки фактически потребленных объемов - поставщикам на едину газову платформу те же данные - примерно через месяц автоматическое снятие лишнего Нафтогазом.
    А там, где задействовано Одесагаз-Постачання - там у большинства танцы с бубнами.
    Танец в бубнами и с поставкой и с расподилом. Это одна мафиозная контора, у них даже адрес общий, только делают вид, что друг друга не знают. С 21 -го года требуем акт сверки и тишина. только хотят счетчик на проверку. Выше люди писали, да и в очередях к ним говорят, что они забирают счетчик к себе, а потом говорят, что там вмешательство(кто докажет что небыло?) и штраф 17000.

12. Вверх #26132
    Постачання перед своим уходом многим такую фигню по потреблениям понарисовывал. Но по факту это же Розподил дает эти плановые показники. А потом они просто кивают друг на друга, классика развода.
    А если вспомнить, какой период это был, февраль-март-апрель 2022. Тогда многим и не до показаний было.
    Они этим тоже воспользовались, это еще более мерзко.
    Дьявол кроется в деталях

13. Вверх #26133
    Новичок
    Вітаю! Хтось може, будь ласка, пояснити ось цей пунк для заяви «виписка з карткового рахунку власника особового рахунку**(завірена банком) на загальну суму, що відповідає або перевищує суму до повернення (переплата)» ? Геть не зрозуміло, що саме вони хочуть і чи можна це зробити в ПриватБанку.. буду дуже вдячна

14. Вверх #26134
    Цитата Сообщение от DiDiDiana Посмотреть сообщение
    Вітаю! Хтось може, будь ласка, пояснити ось цей пунк для заяви «виписка з карткового рахунку власника особового рахунку**(завірена банком) на загальну суму, що відповідає або перевищує суму до повернення (переплата)» ? Геть не зрозуміло, що саме вони хочуть і чи можна це зробити в ПриватБанку.. буду дуже вдячна
    Это все ваши платежи им за период, когда возникла переплата. То есть вы должны доказать им, что переплатили.
    Лучше, если вы сами сядете и отсортируете в своем кабинете все эти платежки.
    Тут принцип: хочешь, чтобы было сделано хорошо - сделай это сам.
    А в Привате вам могут выдать копии платежных квитанций, с печатями.
    Потому что общая выписка по вашему картковому рахунки им точно сильно жирно будет, это вполне себе интимный вопрос.
    Дьявол кроется в деталях

15. Вверх #26135
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от DiDiDiana Посмотреть сообщение
    Ви не уважно читаєте. Там ж написано спереду:"**" (читайте те що синім нижче "** Якщо оплата здійснювалась не власником рахунку,...... "
      Показать скрытый текст
    Необхідно сформувати Довідку про стан розрахунків в особистому кабінеті

16. Вверх #26136
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от anna101010
    Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, есть ли образец заявления в Одессагаз о снятии расчетных объемов потребления газа? Ситуация такая: 2 года передаю нулевой расход газа на сайте Одессагаз, а в апреле этого года показания не зашли. Насчитали за апрель и май расчетный расход. Писала в Одессагаз заявление о перерасчете, но они хотят доступ к счетчику, а я предоставить не могу, так как нет возможности приехать. Вы в чате упоминали заявление о снятии расчетных объемов. Напишите, пожалуйста, как его составить?
    Спасибо и извините за беспокойство.
    Без допуска к счётчику заявлению не дадут ход. У нас соседка уехала за границу, но оставила ключи и мы впустили представителя Одесагаза-Розподіл после того как она по электронной почте обратилась к ним с просьбой снять прогнозный объем газа.
    Заявление пишется в вольной форме.
    https://forumodua.com/showthread.php?t=382938&p=78477355&viewfull=1#post78477355

P S. У вас ящик переполнен и не выходит отправить вам ответ в личку. Поэтому разместил ответ здесь. Простите.

17. Вверх #26137
    Живёт на форуме Аватар для SanaMebel
    Можливо, це зараз так роблять, бо борг вони нам кинули коли родичка ще була у лікарні, попросила її тоді зайти в приват, щоб я подивилася останню квітанцію, так там 100% все було разом зазначено. Ну і вони функціонал міняють згодом, наприклад раніше мені доводилось окремо завантажувати квитанції, зараз вони приходять на пошту автоматично щойно я провела оплату.

Я цим персонально не займалася, але щомісяця допомагала родичці сплачувати рахунки через приват, тому бачила, що гроші йшли за лічильником. Ніяких боргів не було, навесні пройшла зміна до Нафтогазу, все ще ніяких боргів за новими нафтогазовими платіжками, на початку восени родичка потрапила у важкому стані до лікарні і саме в цей час нам раптово надсилають платіжечку на 9 тис. Нажаль, людина пішла з життя, тому було не до вирішення цих питань, коли я вже почала сплачувати рахунки зі своєї картки, то побачила, що дивним чином така сама сума у 9 тис. лежить переплатою на старому рахунку. Ну дивно, ні? Це лише моя здогадка, що чомусь платежі за майже 2 роки не врахувались і були повернуті переплатою на рахунок. І у сусідки така ж сама ситуація. Борг 6 тис. і переплата 6 тис. на старому рахунку. Сумнівно, що ГЕРЦ і Приват вирішили настільки точно прибрехати. Сусідка вже намагалася їздити до них і дізнатися звідки борг (про переплату не знала, бо в неї інший банк, який не надає цю інформацію), але приїждала майже у стані нервового зриву. Кілька разів писали заяву на перерахунок, кілька разів приїждали перевіряти лічильник, і тиша, лише купа щомісячних погроз від Нафтогазу. Тому я і кажу про якусь технічну переплату, бо одна квартира з 1 лічильником, 1 плитою і 1 колонкою фізично не може спалити за 1 літній місяць газ на 15 тис. грн, коли зазвичай це ~300 грн на обидві родини. Нажаль, ніякого доступу до акаунтів в мене немає.

P.S. А, і мені взагалі не потрібні від них фізичні гроші, лише щоб вони або самостійно передали їх до Нафтогазу, або щоб залишили собі і закрили питання боргу.
    На жаль """вони"""не будуть передавати гроші один одному((((
    Спробуйте зробити аккаунт на газолинеhttps://gasolina-online.com, там буде понятно звідки переплата(якщо вона є) та на нафтогаз україна: будете розуміти борг.
    Я б мабуть потрохи платила нафтогазу за потребление, поки б розбиралась з боргами/переплатами....
    1 б,УВО12-УВО 65-Точка зрения зависит от места сидения)

18. Вверх #26138
    Живёт на форуме Аватар для kysya
    Цитата Сообщение от Ванилла Посмотреть сообщение
    От я так все і зробила. В березні отримала акт на мінус 662 куба. Кожного місяця в особистому кабінеті розподілу бачу -662, по факту в нафтогазі 0(реальне поточне споживання). Нафтогаз каже одесаг не передає, одесагаз каже нафтогаз не забирає коригування з платформи. Що робити?

19. Вверх #26139
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от kysya Посмотреть сообщение
    Нафтогаз каже одесаг не передає, одесагаз каже нафтогаз не забирає коригування з платформи. Що робити?
    Писати 1 лист обом (копія Нафтогаз) з проханням щодо надання на єдину платформу оператора ГТС інформацію про прирівняння обсягів газу за O/P.....(прикласти цей акт і фото лічильника)

20. Вверх #26140
    Не покидает форум Аватар для Ольга76
    пришел рахунок-повiдомлення планове рiчне комплексне ТО ВБСГ - общая сумма 310 грн 09 коп вот просто поставили перед фактом
    это в каждую квратиру затыкнули бумажку.
    а перед этим повесили объявление о проведении ремонтных работ там каких-то в течении месяца. Это только на поселке Котовского интересно или по всему городу?

Ответить в теме
Страница 1307 из 1339 ПерваяПервая ... 307 807 1207 1257 1297 1305 1306 1307 1308 1309 1317 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права