Сообщение от
Boiled Sky
Можливо, це зараз так роблять, бо борг вони нам кинули коли родичка ще була у лікарні, попросила її тоді зайти в приват, щоб я подивилася останню квітанцію, так там 100% все було разом зазначено. Ну і вони функціонал міняють згодом, наприклад раніше мені доводилось окремо завантажувати квитанції, зараз вони приходять на пошту автоматично щойно я провела оплату.
Я цим персонально не займалася, але щомісяця допомагала родичці сплачувати рахунки через приват, тому бачила, що гроші йшли за лічильником. Ніяких боргів не було, навесні пройшла зміна до Нафтогазу, все ще ніяких боргів за новими нафтогазовими платіжками, на початку восени родичка потрапила у важкому стані до лікарні і саме в цей час нам раптово надсилають платіжечку на 9 тис. Нажаль, людина пішла з життя, тому було не до вирішення цих питань, коли я вже почала сплачувати рахунки зі своєї картки, то побачила, що дивним чином така сама сума у 9 тис. лежить переплатою на старому рахунку. Ну дивно, ні? Це лише моя здогадка, що чомусь платежі за майже 2 роки не врахувались і були повернуті переплатою на рахунок. І у сусідки така ж сама ситуація. Борг 6 тис. і переплата 6 тис. на старому рахунку. Сумнівно, що ГЕРЦ і Приват вирішили настільки точно прибрехати. Сусідка вже намагалася їздити до них і дізнатися звідки борг (про переплату не знала, бо в неї інший банк, який не надає цю інформацію), але приїждала майже у стані нервового зриву. Кілька разів писали заяву на перерахунок, кілька разів приїждали перевіряти лічильник, і тиша, лише купа щомісячних погроз від Нафтогазу. Тому я і кажу про якусь технічну переплату, бо одна квартира з 1 лічильником, 1 плитою і 1 колонкою фізично не може спалити за 1 літній місяць газ на 15 тис. грн, коли зазвичай це ~300 грн на обидві родини. Нажаль, ніякого доступу до акаунтів в мене немає.
P.S. А, і мені взагалі не потрібні від них фізичні гроші, лише щоб вони або самостійно передали їх до Нафтогазу, або щоб залишили собі і закрили питання боргу.
Социальные закладки