|
Назрел вопрос: по периметру забора проходит желтая газовая труба. Задумалась - кто её красит?
Счастье – это когда судьба встречается с мечтой.
О, саме про першу адресу навіть не знала (на сайті нема), дякую!
Зроз, ну тобто треба таки їхати і марнувати тим паскудам нерви. По-перше, людина, яка платила, померла, по-друге, приватбанк комбінує платіжки в одну, останній раз, коли я перевіряла, там навіть не було окремої за газ, було "сплата комунальних послуг" і вся сума за раз, ну і по-третє, зібрати квитанції за два роки (судячи з шаленої суми) постійних сплат з закритої картки померлої людини певно що нереально. Дякую за відповідь, шкода, що можна роками сплачувати рахунки і все одно отримати намальований борг.
Я теж сплачую через Приватбанк, квитанція за кожний платіж приходить окремо, навіть якщо сплачувати все одним кліком у корзині. У Вашому випадку, думаю, Вам знадобляться ще додаткові документи (тим більше, що сума досить значна), бо треба буде довести своє право на повернення коштів, якщо платили не Ви.
Щодо адреси, - звісно, на сайті зазначені контакти:
https://gazpostach.od.ua/kontakti/ і я там теж не бачу адреси Одарія,1. Бачу, що юридична адреса в Запоріжжі, фактичне місцезнаходження - Чорноморського козацтва, 103. Знаю, що на Одарія,1 розташований Одесагаз, не впевнена, що за цією ж адресою наразі є якийсь підрозділ ТОВ "Одесагаз-постачання".
Последний раз редактировалось Hbnfv; 08.08.2024 в 10:00.
Я не дуже розраховую на відповідь, просто цікаво. Сума, дійсно, шалена, але як могла утворитися переплата за два роки? У більшості переплата утворилася за 1-2, максимум, 3 місяці. І це пов"язано з тим, що абонентів перевели з Одесагаз-постачання до Нафтогазу (в якості "постачальника останньої надії") примусово, "заднім числом", тобто перевели з травня 2022 року, а дізналися про це абоненти у червні-липні 2022 року, тому за травень-червень, а дехто і за липень, сплачували старому постачальнику Одессагаз-поставці, а насправді треба було сплачувати вже новому - Нафтогазу. От звідси і виникла переплата. Ну, можливо, хтось там сотню-другу сплатив наперед. Але 9 тисяч, тим більш у літній період??? А відтак виникають сумніви - чи дійсно там є переплата? ГЕРЦ і Приватбанк - це лише посередники, у них може бути не актуальна і не точна інформація, тобто на неї не можна орієнтуватися. Інша річ, якщо у кабінеті Одесагаз-постачання https://cabinet.gazpostach.od.ua/login видно переплату, тоді можна побачити звідки, коли і як вона виникла. Але, я так розумію, що Ви цією інформацією не володієте?
Ну я тоже не знаю, что находится на Одария 1. Но в материалах суда фигурировал именно этот адрес.
Но вообще впечатление, что они балансируют на грани банкротства, и если таковыми себя объявят - то денег никому вернуть уже не получится.
Переплата еще могла возникнуть, если человек платил по старым привычным счетам, а те и не отказывались от поступающей денюжки.
Но без вступления в наследство любые телодвижения мне кажется бессмысленны. Это ничего не даст
Последний раз редактировалось Ванилла; 08.08.2024 в 11:58.
Дьявол кроется в деталях
Когда, в материалах дела какого года? В 2022 году у них и был этот юридический адрес, но сейчас 2024 год, и юридический адрес указан на их сайте - Запорожье. Банкротство - не новость, нас всех в 2022 году потому и перевели к поставщику последней надежды, что этот поставщик не мог дальше обеспечить предоставление услуг. У банкротов тоже остается какое-то имущество, за счет которого возвращают деньги кредиторам.
Гипотетически - да, но практически .... за два года не понять, что платишь не туда? Счета ж, наверное, от Нафтогаза приходили за это время. Идет ли речь о квартире, полученной в наследство - мы не знаем, вариантов может быть много.
Социальные закладки