|
Я смотрю Еспрессо ТВ, ну у Русланы и энергии! Уже хрипит, но всех организовывает! Я б за нее голосовала, если б она захотела стать президентом! Почему еще там на майдане никому такой идеи не пришло?
да всё я прочитал - можете продолжать хотеть и ждать манны небесной (евро-эмиссара) очень долго))
надо отмотать назад страниц этак 20-ть и посмотреть чем заканчиваются обычные митинги в европе
а за захват зданий, постройку баррикад, выставление блокпостов... вообщем не буду разбивать вашу хрустальную "реальность" и мечту
митинг никто не разгонял, разгоняли незаконный палаточный городок по решению.
уже потом регионалы в очередной раз начали пасти задних "я не я, кобыла не моя"
Последний раз редактировалось turbik78; 10.12.2013 в 23:36.
В прямом.В этом и проблема наших государств...Если держат, значит контролируются. Если подконтрольны извне, значит ни о какой независимости речи быть не может.Все богатые люди СНГ держат деньги на западе. Включая рыгов, и даже единую россию. А кто их будет держать в бантустанах коими является снг?
В 2004 году Ющенко мы сказали: "Так!"
Только выборы - это не свадьба.))
И в следующий раз не хотелось бы чтобы какой-то говнюк все испортил и мы опять пели бы :"Наша песня хороша, начинай сначала. "))
Именно поэтому нам нужна евроассоциация, ходить по кругу надоело.
Я желаю всем счастья!
.............Я ездил на Народное Вече 1 декабря и был на марше миллиона 8 числа. Приглашал друзей, никто не поехал. Мол, это все херня, что это изменит, Януковичу пох.. и т.д.
Но никто из них не понимает, что Майдан - это остров свободы. Походив по Майдану, понимаешь - ты свободный человек, ты гражданин этой страны. Чего только стоит исполнение Гимна, молитвы За Украину...
Янукович не понял Майдан. Он аплодирует ему, после чего "Беркут" ху..рит студентов, он говорит, что там его единомышленники - приходит гос. исполнитель с решением суда об освобождении Дома профсоюзов и т.д. Вскоре, думаю, будет силовой разгон Майдана. Но Майдан уже не остановить, Украина родилась в ночь на 30 ноября.
Если бы у Гаранта были мозги он бы вышел и извинился за разгоны демонстрантов, выбил бы у оппозиции гарантии безопасности себя любимого и после 2015 свалил бы под шумок. Но он дурак, он думает, что Украина - это Донбасс и все здесь терпилы. Но это не так, это видно.
Кто не был на Майдане - идите туда, ваш мир поменяется, вы станете свободным.
Украина в своей истории боролась то с Золотой Ордой, то с Речью Посполитой, то с Россией, то с СССР. Видимо последний шаг к обретению свободы - победа над собой.
Заранее извиняюсь - пишу с телефона, а высказаться надо, друзья не слышат...
Славко Моржов
Європарламент у четвер голосуватиме за скасування віз для українців.
"Співголова комітету парламентського співробітництва ЄС-Україна Павел Коваль висловив захоплення від спілкування з молоддю, яку він зустрів на Євромайдані у Києві. Польський парламентарій виступив за необхідність скасування візового режиму для українських громадян. У четвер, за результатами дебатів європарламентарії проголосують відповідну резолюцію.
«Це перше, що ми, як політики, можемо зробити і відкрити таким чином двері для цих молодих українців», – зауважив представник Європейських консерваторів і реформістів. Про це йшлося під час дебатів про результати Вільнюського саміту, майбутнього «Східного партнерства», передусім щодо України, які відбулися у вівторок у Європарламенті у Страсбурзі..
Депутати Європарламенту висловили підтримку прагненням громадян України до асоціації з ЄС та засудили застосування сили проти мирних демонстрантів.
«Ми повинні допомогти українцям, які демонструють чіткий шлях доЄвропейського Союзу», – наголосив заступник керівника політичної групи Прогресивного альянсу соціалістів і демократів Лібор Ручек.
Чеський політик висловив переконання, що Європарламент має визначити чітку політичну концепцію з цього питання. Він також наголосив, що на сьогодні та на перспективу ЄС має розглянути конкретні кроки із надання допомоги Україні, Грузії та Молдові у прискоренні проектів, які з’єднують їх з Європою. В особливості, депутат відзначив сфери енергетичної безпеки, візової лібералізації, розширення контактів між представниками громадянського суспільства.
У свою чергу, представник політичної групи «зелених» Ребека Хармс засудила застосування сили на вулицях українських міст під час проведення мирних акцій з підтримки європейської інтеграції країни.
«Ці молоді люди думають по європейські, тому що вони знають, що таке Європа», – зазначила німецький політик, яка прийшла на дебати з українським національним прапором.
Вона також зазначила, що запропонований в Україні формат «круглого столу» для вирішення складної суспільно-політичної ситуації, має бути по справжньому «круглим» для всіх.
Позафракційний депутат від Румунії Адріан Северин у своєму виступі висловив переконання, що Вільнюський саміт зазнав невдачі, і «ЄС зазнав поразки у конфронтації з Росією».
«Тому філософія нашої східної політики повинна бути змінена. Переговори з Україною, а також з Азербайджаном мають бути відновлені негайно. Відтак, Угода про асоціацію Україна-ЄС може бути підписана на наступному саміті Україна-ЄС», – переконаний Северин.
Він також наголосив на необхідності застосування фінансових інструментів з боку ЄС для надання допомоги східним партнерам."
))
Rain, а что вы этим хотели показать, что человек счастлив!!!
Социальные закладки