Результаты опроса: Я...

Голосовавшие
1701. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • националист(ка)

652 38.33%
  • не националист(ка)

248 14.58%
  • антинационалист(ка)

111 6.53%
  • национализм не поддерживаю ни в какой форме

580 34.10%
  • сам(а) не знаю, кто я

110 6.47%

Тема: А Вы националист?

Закрытая тема
Страница 1302 из 1468 ПерваяПервая ... 302 802 1202 1252 1292 1300 1301 1302 1303 1304 1312 1352 1402 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 26,021 по 26,040 из 29360
  1. Вверх #26021
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от George_S Посмотреть сообщение
    Ну так и есть. Тупорылая была сломана на переговорах разведчиком Путиным, который знает, как это делается. Сломана на том, что ее кореша и она сама должна 450 млн долларов. А теперь сей долг висит на нищем государстве Украина. Кто виноват в том, что Юлег подписала "капитуляцию" по газу? Путин? А чья подпись со стороны Украины стоит? Точно не Путин. Тот, кто подписывает, то и несет ответственность. Юлег совершила предательство Украины, а че, ей не в первой, врать для нее как дышать.
    Пане, я розумію, що саме націонал-шовінізм не дає змоги тверезо оцінити ситуацію, але ж будьте об'єктивним, а задля цього поверніться у тогочасні події: перекритий газ, європейська спільнота рапортує про залишки газу у резервах на 3-5 діб, на носі вселенська криза та майбутні вибори, в яких необхідна підтримка як з боку Росії, так і з боку європейської спільноти, конкурент (один) намагається дискредитувати, звинувачуючи у неспроможності вирішити питання, конкурент (другий) засилає своїх представників, намагається перехопити ініціативу у свої руки і приписати собі результати, а зверху тисне економічний прес ресурсозалежної економіки, яка ледь жевріє...
    За таких умов ставилось завдання вирішити питання будь-яким чином, а вже потім (дивлячись на наслідки) діяти згідно з обставинами.
    Так чинить будь-яка держава світу, а також будь-яка людина (звідкіля і ваше прислів'я: "Нє до жіру, бить би жіву...")...
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

2. Вверх #26022
    Юлег и шайка нациков в 2010 году хотели получить под полный контроль нацбанк и был бы вариант Зимбабве. Но ей не дали провести сей закон через ВР. Крику было много, я смотрел трансляцию.
    А як Ви думаєте, кому він зараз підпорядкований (не де-юре, а де-факто)??
    Хто й кому кум та сват/брат, кого з того ж нацбанку висунули на посаду віце-прем'єра?

3. Вверх #26023
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Пане, я розумію, що саме націонал-шовінізм не дає змоги тверезо оцінити ситуацію, але ж будьте об'єктивним, а задля цього поверніться у тогочасні події: перекритий газ, європейська спільнота рапортує про залишки газу у резервах на 3-5 діб, на носі вселенська криза та майбутні вибори, в яких необхідна підтримка як з боку Росії, так і з боку європейської спільноти, конкурент (один) намагається дискредитувати, звинувачуючи у неспроможності вирішити питання, конкурент (другий) засилає своїх представників, намагається перехопити ініціативу у свої руки і приписати собі результати, а зверху тисне економічний прес ресурсозалежної економіки, яка ледь жевріє...
    За таких умов ставилось завдання вирішити питання будь-яким чином, а вже потім (дивлячись на наслідки) діяти згідно з обставинами.
    Так чинить будь-яка держава світу, а також будь-яка людина (звідкіля і ваше прислів'я: "Нє до жіру, бить би жіву...")...
    Ви не відповіли на запитання, хто ви такий і перевели стрілки на Юлег і її капітуляцію і зраду. Прекрасно і я заліковую це я к схвальну відповідь.

Юлег зрадниця та хапуга і не спробуйте мене переконати, у вас немає фактів. Ваші слова це не факти.

4. Вверх #26024
    Не покидает форум
    А як Ви думаєте, кому він зараз підпорядкований (не де-юре, а де-факто)??
    Хто й кому кум та сват/брат, кого з того ж нацбанку висунули на посаду віце-прем'єра?
    Як було, так і є. Прем'єр не може віддавати накази Нацбанку. Уряд не може сьогодні втручатися у політику Нацбанка, і не може наказати друкувати зайві гроші. А тупа і вередлива жіночка хотіла отримати таке право. Ії не дали.

5. Вверх #26025
    За 22 роки Україна з однієї з найбагатших республік СРСР перетворилася у дупу. .
    Вуйку, от від Вас лише ненависть та слина (піна) на 6-ий ряд і жодного раціоналізму.
    Грицю, де Ваша об'єктивність?
    У Вашій Росії (с Ваших слів) немає "нациків" (там націонал-шовіністи), а у що вона перетворилась (найбагатіша республіка у складі СРСР)?
    У ядерний смітник та сировинну державу? Де її промислова велич? Де той могутній СРСР (1/6 суші і понад 40% світового виробництва)?
    Ви, як пропагандист, тоді займались окозамилюванням і зараз "тєнь на плєтєнь" наводите!
    Згідно законам фізики нічого ні звідки не з'являється, а головне - в нікуди не щезає! Якщо воно було, то де воно? Ну, частину вкрали олігархи, а де решта, адже ми попереду усієї планети були згідно вашій пропаганді!?

Нацики вкрай нікчемні, їм навіть не можна нужники копати давати.
    Грицю, ну Ви претендуєте на правду??
    А коли їм що довіряли? Коли вони реально правили державою і за що реально відповідають?
    Керували нею (спочатку) безцінні кадри КПРС, а тепер "завгари", та при чому ж тут якісь "химерні нацики"??
    Звертайтесь до відповідальних, сподіваюсь, що їх прізвища Вам відомі??

6. Вверх #26026
    Не покидает форум
    Вуйку, от від Вас лише ненависть та слина (піна) на 6-ий ряд і жодного раціоналізму.
    Грицю, де Ваша об'єктивність?
    У Вашій Росії (с Ваших слів) немає "нациків" (там націонал-шовіністи), а у що вона перетворилась (найбагатіша республіка у складі СРСР)?
    У ядерний смітник та сировинну державу? Де її промислова велич? Де той могутній СРСР (1/6 суші і понад 40% світового виробництва)?
    Ви, як пропагандист, тоді займались окозамилюванням і зараз "тєнь на плєтєнь" наводите!
    Згідно законам фізики нічого ні звідки не з'являється, а головне - в нікуди не щезає! Якщо воно було, то де воно? Ну, частину вкрали олігархи, а де решта, адже ми попереду усієї планети були згідно вашій пропаганді!?

Грицю, ну Ви претендуєте на правду??
    А коли їм що довіряли? Коли вони реально правили державою і за що реально відповідають?
    Керували нею (спочатку) безцінні кадри КПРС, а тепер "завгари", та при чому ж тут якісь "химерні нацики"??
    Звертайтесь до відповідальних, сподіваюсь, що їх прізвища Вам відомі??
    Відчепіться від Росії. Я тут живу і мене хвилює те, що тут відбувається. І я бачу, що за десятиліття нацики не змінилися. Як були нікчемами та брехунами, так і залишилися. До речі, як ви повернете шельф з Румунії? А ніяк. Ви його прокаляли, і вам навіть спасибі на сказали. Ганьба!

7. Вверх #26027
    А ви зрадили своїх, це прекрасна характеристика нациків, зрадників і ледацюг.
    Грицю, не верзіть дурниць!
    Я розумію, що козирна Ваша карта не знання, а паплюження опонентів!
    Ваша програма "правда" повинна видавати лише правду, отже: не комуністи покинули партію, зрадивши її, а партія викинула їм їх документи і зрадила їх, залишивши наодинці з обставинами.
    Ті, хто був при владі - при неї і залишились, а ті, хто мав дулю у кишені - з нею також і залишився...
    От не розумію, звідки у людини стільки ненависті та злоби, Вам що, на те, що заважає танцювати деяким танцюристам, наступили ногою???

Доречі, розшифруйте, що оце таке: "Ви його проКАЛЯЛИ..."??
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 04.02.2013 в 09:46.

8. Вверх #26028
    Не покидает форум
    Грицю, не верзіть дурниць!
    Я розумію, що козирна Ваша карта не знання, а паплюження опонентів!Програма "правда" повинна видавати лише правду, отже: не комуністи покинули партію, зрадивши її, а партія викинула їм їх документи і зрадила їх, залишивши наодинці з обставинами. Ті, хто був при владі - при неї і залишились, а ті хто був з дулею у кишені - з нею також і залишився...
    От не розумію, звідки у людини стільки ненависті та злоби, Вам що на те що перешкоджає танцювати деяким танцівникам, наступили???
    У вас була поважна посада та купа грошей. Це раз. По друге, комуніст це не посада, чи гроші, це й ще переконання. Якщо ви були в КПРС без переконань задля грошей і спецкрамниць з відбірним крамом, то тоді все ясно. Ви обрали хвору коняку. Нацики вам не подадуть, вони самі настільки жадібні, що за копійку удавлять, як колись бандерівці робили. Українська жадібніть судомлива і логіки не має.

9. Вверх #26029
    Ви не відповіли на запитання, хто ви такий і перевели стрілки на Юлег і її капітуляцію і зраду..
    Я завжди дотримуюсь контексту теми, а не "мелю" ("молотю") те, що знаю! Як Ви?
    Мені питання можете ставити або в особистому спілкуванні, або у темі, яку маєте повне право мені присв'ятити, але ж не тут, ця тема мене не стосується...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 04.02.2013 в 09:50.

10. Вверх #26030
    Не покидает форум
    Я завжди дотримуюсь контексту теми, а не "мелю" ("молотю") те, що знаю! Як Ви?
    Мені питання можете ставити або в особистому спілкуванні, або у темі, яку маєте повне право меня присв'ятити, але ж не тут, ця тема мене не стосується...
    Втікаєте? Адже я кажу це в контексті теми. Якщо у вас є переконання, то ви би дотримувалися них за будь-яких обставин. Але у вашому випадку це не так і мені зрозуміло, чому ви подалися в нацики. Там вас розуміють, родинні душі. )

11. Вверх #26031
    Я тут живу і мене хвилює те, що тут відбувається. І я бачу, що за десятиліття нацики не змінилися. Як були нікчемами та брехунами, так і залишилися.
    Вуйку, так і собаки не змінились, як гавкали так і гавкають! І коти не змінились, як мавкали, так і мавкають! Змінились лише наголоси у тих, хто при владі та їх обслуговує!
    От Ви, наведіть приклад тих "нациків", які Вам щось не так зробили у цій державі?
    Мелете казна що, а наведіть приклад нацика, котрий керував державою, міністерством. Але не з тих, кого Ви так називаєте (бо це майже всі українці), а тих, хто реально відповідає таким припущенням?

12. Вверх #26032
    Не покидает форум
    Вуйку, так і собаки не змінились, як гавкали так і гавкають! І коти не змінились, як мавкали, так і мавкають! Змінились лише наголоси у тих, хто при владі та їх обслуговує!
    От Ви, наведіть приклад тих "нациків", які Вам щось не так зробили у цій державі?
    Мелете казна що, а наведіть приклад нацика, котрий керував державою, міністерством. Але не з тих, кого Ви так називаєте (бо це майже всі українці), а тих, хто реально відповідає таким припущенням?
    Згоден. Здали шельф Пасічник, його міністр закордонних справ Огризко та їх кореші. Вони відомі як активні нацики особливо Пасічник. Вони вчинили зраду і навіть не вибачились за це.

Не зупинилили зрадницю Юлег. Придушували власне виробництво, коли на полицях крамниць були канадські яблука. Тутешні кращі і зразу з дерева, а не з іншого кінця світу. Ганьба!

13. Вверх #26033
    У вас була поважна посада та купа грошей. Це раз. По друге, комуніст це не посада, чи гроші, це й ще переконання. Якщо ви були в КПРС без переконань задля грошей і спецкрамниць з відбірним крамом, то тоді все ясно. Ви обрали хвору коняку. Нацики вам не подадуть, вони самі настільки жадібні, що за копійку удавлять, як колись бандерівці робили. Українська жадібніть судомлива і логіки не має.
    Шановний, не верзіть дурниць! Зверніться до Алки, він Вам підтвердить, що я був полярним пілотом і відчепіться від моєї особистості...
    А то Ви придумали якусь маячню і самі ж її коментуєте на втіху собі ж...

14. Вверх #26034
    Не покидает форум
    Шановний, не верзіть дурниць! Зверніться до Алки, він Вам підтвердить, що я був полярним пілотом і відчепіться від моєї особистості...
    А то Ви придумали якусь маячню і самі ж її коментуєте на втіху собі ж...
    Я лише висловив припущення і просив вас підтвердити чи заперечити. ))

Щось я не вірю. За Полярним кругом компас втрачає здатність показувати сторони світу. Чому?

15. Вверх #26035
    Згоден. Здали шельф Пасічник, його міністр закордонних справ Огризко та їх кореші. Вони відомі як активні нацики особливо Пасічник. Вони вчинили зраду і навіть не вибачились за це.

Не зупинилили зрадницю Юлег. Придушували власне виробництво, коли на полицях крамниць були канадські яблука. Тутешні кращі і зразу з дерева, а не з іншого кінця світу. Ганьба!
    У Вас що, щось не так? Де я щось казав щодо якогось шельфу, вуйку?
    У Вас здорово виходить спілкуватись з самим собою, от що означає багаторічна практика. Самі задаєте собі якісь питання, самі на них відповідаєте, як Вам заманеться...
    Бувайте, не буду забирати Ваш дорогоцінний час! Мені пустомельство не цікаве, а ця "дискусія" набрала саме такого відтінку...
    Знайдіть собі опонента відповідно до Вашого рівня!

16. Вверх #26036
    Не покидает форум
    У Вас що, щось не так? Де я щось казав щодо якогось шельфу, вуйку?
    У Вас здорово виходить спілкуватись з самим собою, от що означає багаторічна практика. Самі задаєте собі якісь питання, самі на них відповідаєте, як Вам заманеться...
    Бувайте, не буду забирати Ваш дорогоцінний час! Мені пустомельство не цікаве, а ця "дискусія" набрала саме такого відтінку...
    Знайдіть собі опонента відповідно до Вашого рівня!
    Я відповів на ваше питання, кого з нациків я вважаю конкреним зрадником. Навіть людей назвав. А ви знову тікаєте. Намає аргументів?
    Последний раз редактировалось George_S; 04.02.2013 в 10:07.

17. Вверх #26037
    Не покидает форум
    От так от. Прихильник нациків ганебно втік. Бо відповісти йому нічого.

18. Вверх #26038
    User banned
    Решил вынести на суд общественности почему я НЕ ХОЧУ БЫТЬ ПАРТИОТОМ УКРАИНЫ.. Итак, допустим я решил стать патриотом.Что такое патриот???.Это человек высоких морально -этических принципов.Это человек любящий свой народ и последовательно делающий все для его блага ..Причем финансовая выгода тут вообще не должна преследоваться...
    Начнем.Украинские патриоты тут в теме неоднократно высказывали непримиримую ненависть к России. От этого и пойдем дальше...Итак я ненавижу Россию за годы советских репрессий.За Голодомор ,за планомерное истребление в Украине ее национальной идентичности...За столетия Российской Империи.

Дальше чтобы быть последовательным Я ненавижу Германию.За две оккупации Украины .В Первой и Второй мировых войнах.(это миллионы жизней)Дальше. Я ненавижу Германию за то что именно там родилось коммунистическое учение..От которого жутко пострадал народ Украины.

Дальше Я страшно ненавижу Польшу.За столетия войн и порабощения Украины.За уничтожение казачества...Казаки мои предки ненавидели ЛЯХОВ.И я их потомок их ненавижу..Тарас Бульба -великий исторический роман..Там все описано...Ляхов ненавижу сильно..

Дальше. Ненавижу Англичан и Французов .Они в Крымскую Войну больше ста тысяч народу в Севастополе уничтожили.вместе с Белой Армией интервенцию Украины осуществляли..Французов еще и за Наполеона...

Ненавижу Шведов за Карла.. Ненавижу Венгров -мадьяры украинских солдат резали нещадно в Будапеште.Ненавижу Болгар -союзников Гитлера .Ненавижу Румын.

Ну и конечно Ненавижу Турок..Это всем понятно и без обьяснения.

Ненавижу Грузин.За их выродка Сталина.Палача Украинского народа...

И самое главное наполовину ненавижу саму Украину.За коммуняцкий режим и приспешников его, тут живущих...

Когда я определился с списком своих врагов -а это исконные враги моего народа.Я должен начать действовать на благо наших детей и детей наших детей...

Уважающий себя Патриот никогда с врагами общаться не станет .Значит не может быть и речи о союзе с Россией ,И союзе с Европой (там все враги)

Итак курс страны для Патриота -ТОЛЬКО САМОСТИЙНИСТЬ...

Но и этого мало .Моя гордость не позволит брать подачки у врага ..Я получу массу эмоций когда швырну в рожу России ЕЕ Подачку -Крым...

Дальше я если патриот никогда вообще не буду вести никаких дел с врагами .Это полное прекращение любых покупок и продаж любых товаров и сырья...Более того Я обязательно перекрою газовую трубу.Для меня Патриота оскорбительно чтобы по моей земле Одни враги Продавали газ Другим Врагам..

И что получится??? Выживет ли страна в таком режиме...???Выжвет, торговать будем только с Америкой ,Китаем ,Индией ,.Электроэнергию в Европу продавать не будем .Тут города согреем зимой электричеством.. Все будем гордо и сильно как ИСТИННЫЕ ГЕРОИ работать .И обязательно выжевем....

А теперь главный вопрос?????А нафига мне это надо..Почему я должен ненавидеть весь мир..И тут юлить и применять двойные стандарты не нужно...Если делим мир на нас и врагов......То только так должен выглядеть ПСИХОЛОГИЧЕСКИЙ ПРОТРЕТ УКРАИНСКОГО РАДИКАЛЬНОГО ПАТРИОТА.... И такой человек достоин моего уважения...ЭТО действительно ЧЕСТЬ И СОВЕСТЬ МОЕЙ НАЦИИ...

Только мне что то не хочется в патриоты..Стар уже .Да и не герой видимо..Все написанное выше не шутка ,не провокация ,а реальный ход моих мыслей .

Больше постараюсь ничего не писать ..А то и так аудиторию загрузил...

19. Вверх #26039
    User banned
    Цитата Сообщение от gfer Посмотреть сообщение
    Для деяких, які не знають української мови свідомість - сознание.
    в словосочетании "свидомый украинец", слово "свидомисть" означает "сознательность". Так шо не учите тут никого украинскому языку, украинского языка не знающий еврейчик бескорневой, под укра безумно маскируюющийся.
    Последний раз редактировалось RаntаN; 04.02.2013 в 10:58.

20. Вверх #26040
    User banned
    Для Вас особисто - поза всілякими сумнівами!
    так никто и не сомневается что для Вас лично - нет.

А это:

Так! На жаль, за українських умов, лише титульна нація (за невеличкими винятками з різних верств) намагається і зберегти, і розбудовувати власну державу!
    Решта - хто куди...
    очередной набор клише, повторяемых бесконечно-бессмысленно. Впрочем, если для таких как Вы государство - Галиция, то оно конечно так.

Закрытая тема
Страница 1302 из 1468 ПерваяПервая ... 302 802 1202 1252 1292 1300 1301 1302 1303 1304 1312 1352 1402 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права